Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 27 022
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
... Само всичко да е ОК при всички:)

Всичко ще е наред момичета ... просто сме толкова нетърпеливи да си видим малките човечета  Heart Eyes

Ева ... разбира се, че може ... стига да се организираме нещо  Heart Eyes

Аз моето си го виждах миналата седмица, ама сега ми е по-...щото не е обикновен преглед. Вчера се шегувах с моя мъж, че ако ни кажат, че Коновалова ни е объркала пола и е момиче, той ще изглежда като феновете на Манчестър Сити вчера след втория гол На Куинс Парк Рейнджърс Simple Smile Те бяха отчаяни - нещо такова newsm45 smile3511 Banghead smile3517 Майтапът настрана, след първоначалния шок ще го преживее и дори ще е щастлив, сигурна съм, ама това едва ли ще се случи.

# 106
Роси - това представлява

майка ми ползва такава тенджера - 15 години - топли на горещ въздух, здравословно е, прави принцеси за 10 мин, пица, пиле на грил, претопля чиния с ядене за 10мин (кафето си го правя на кафемашина, а за млякото ще си купя джезве и ще топля на газовия котлон- сега се мъча с тенджерка  Mr. Green)

на времето тя я купи за 450лв от дистрибутор (подобно на Цептер), аз я купих от Продавалника за 230лв - чисто нова неизползвана - има гаранционна карта - купувана за 575лв нова - вече по-нов модел от окт.2009г

# 107

Цитат
ако ни кажат, че Коновалова ни е объркала пола и е момиче, той ще изглежда като феновете на Манчестър Сити вчера след втория гол На Куинс Парк Рейнджърс Simple Smile Те бяха отчаяни - нещо такова newsm45 smile3511 Banghead smile3517 Майтапът настрана, след първоначалния шок ще го преживее и дори ще е щастлив, сигурна съм, ама това едва ли ще се случи.

Може пък да изглежда така
:   jumpuu newsm44 smile3501

# 108
препоръчвам също тенджерите на Цептер - за 475лв си купих 3-те размера от Прод. - в момента има най-големия размер в Прод - за 220лв - това са вечни тенджери - забравяте за загорялото, също като преливате от съд в съд никога няма да ви протече  Party

ако отидете в магазин на Цептер - ще се хванете за главата - колко скъпо струват нови Grinning

# 109
  • София

Цитат
ако ни кажат, че Коновалова ни е объркала пола и е момиче, той ще изглежда като феновете на Манчестър Сити вчера след втория гол На Куинс Парк Рейнджърс Simple Smile Те бяха отчаяни - нещо такова newsm45 smile3511 Banghead smile3517 Майтапът настрана, след първоначалния шок ще го преживее и дори ще е щастлив, сигурна съм, ама това едва ли ще се случи.

Може пък да изглежда така
:   jumpuu newsm44 smile3501

Ооооо, не, той толкова иска син, че...

# 110
Анхелче ... от де я избара тая джуджавка сега  Mr. Green  Много е зарибяваща  Crazy

# 111
Здравейте Simple Smile.Нямаше ме малко-няколко дни бяхме напред назад.Главна дестинация ни беше Цигов Чарк,но ходихме и навсякъде в околността.Дори ме замъкнаха до пещера Снежанка-красиво беше ,но няма толкова мрънкане докато се качим.Километър стръмна еко пътека...е,справих се:).После ще кача някоя и друга снимчица.
Добре съм иначе,от чистия въздух направо живнах.Връщаме се в София,студ...Не е честно,свикнах по цял ден по полянките,езерцата:).Хубав ден ви желая сега и много  Hug

# 112
Здравейте момичета!
Как сте?
Пиша ви само за да ви разкажа какво стана снощи Crazy
Понеже нали вече нашата принцеса е много активна и се вижда и по корема ми как шава,та снощи Папи си оправи леглото и както по часовник в 20,30 дойде да пожелае лека нощ.И баща му в този момент си играеше с корема ми и той си сложи ръчичката и тя така го ритна!
Маааалеее това дете се разплака от радост!Като взе да скача и да вика Сестра ми ме ритна,сестра ми ритна.Толкова беше щастлив милия.И тази сутрин става и както винаги ритуала преди да тръгне за градина да целува коремчето и ми казва:Мамо,вече нямам търпение бебка да дойде,аз много ще се грижа за нея....
Благодаря всеки ден ,че имам прекрасен мъж и уникално дете!Ето за това си заслужава да си жив!

# 113
Канела, много ме разчувства твоя пост. Честито!  Grinning
 anghella, майка ми купи миналата година такава тенджера, но нещо не можем да се справим с готвенето в нея. Можеш ли да дадеш някакви препоръки?

# 114
Здравейте момичета!
Как сте?
Пиша ви само за да ви разкажа какво стана снощи Crazy
Понеже нали вече нашата принцеса е много активна и се вижда и по корема ми как шава,та снощи Папи си оправи леглото и както по часовник в 20,30 дойде да пожелае лека нощ.И баща му в този момент си играеше с корема ми и той си сложи ръчичката и тя така го ритна!
Маааалеее това дете се разплака от радост!Като взе да скача и да вика Сестра ми ме ритна,сестра ми ритна.Толкова беше щастлив милия.И тази сутрин става и както винаги ритуала преди да тръгне за градина да целува коремчето и ми казва:Мамо,вече нямам търпение бебка да дойде,аз много ще се грижа за нея....
Благодаря всеки ден ,че имам прекрасен мъж и уникално дете!Ето за това си заслужава да си жив!

Канелка, разплака ме мила от умиление. Да го нацелуваш този батко хубаво. Hug Simple Smile

# 115
  • Варна
Анхела, аз имам две тенджери на Цептер и един тиган , но да ти кажа не ги ползвам .Е, тигана като, че ли по-често. Нямам навика да правя каквото и да е бил в тях. Имам една черна тенджера със стъклен капак, забравих и името от Технонещо си, ами нея я скъсвам от употрепа.

# 116
Канела Eх, че милооо!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
Здравейте...
Наминавам да си споделя притесненията  Confused Нашето боледуване май ще се окаже скарлатина  Sad
Заведох го тази сутрин при личната и тя каза ангина, на връщане минах през градината да кажа, че сме болни и съответно на вратата вече лепнат червения кръст. И сега ми е ужасно притеснено. Някой има ли инфо дали е опасно за бебето? Аз според майка ми съм карала всички шарки, но точно скарлатината повтаря и сега ... Отделно се чудя какво да правя с ФМ в сряда, няма на кой да оставя малкия, а не върви да го заведа там с мен, ако е скарлатина. Мисля да си порева малко, пък дано ми стане по- спокойно....

# 118
Fate - аз съм отгледана с този Easy cook - не съм я проучила сега, просто имам опит с нея  Mr. Green

juliya_r - Easy cook сме ползвали единствено за принцеси - 10 мин, дом.пица - 40мин, пиле на грил - 50 мин и претопляне на ядене - 10 мин - продават я с книжки с рецепти - там има повече инфо  Mr. Green, ако нещо конкретно искаш да питаш, пиши на ЛС

Барбера - имам подобен опит с квадратна черна тенджера с прозрачен капак - 120лв мисля беше, страхотна е  Heart Eyes

# 119
Лъки - пожелавам всичко да е наред  Hug аз правих изследвания за антитела от шарка (рубеола) - имам защита, странно, а никога не съм боледувала от шарка

пробвай да се успокоиш, понякога сме толкова силни, че не ни ловят болести, въпреки, че има опасност

иначе толкова се ровя в Прод, че вече съм купила 2/3 от нещата за бебчо Grinning разбира се има още неща, но с времето... Grinning

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 12:35 от anghella

Общи условия

Активация на акаунт