Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите покупки за бебето?
Как да се справя с подуването на краката и ръцете по време на бременност?
Кои са най-добрите албуми за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите покупки за бебето?
-
Как да се справя с подуването на краката и ръцете по време на бременност?
-
Кои са най-добрите албуми за бебета?
-
Какво е скарлатина и какви са рисковете за бебето?
-
Какви мерки могат да се предприемат за предотвратяване на стрии?
иначе и аз нямам търпение да го видя 
аз лично съм манияк на тема спално бельо - имам френски чаршафи с бродерия, итал. завивки, а сега и испанско шалте 

И у нас е лудница,ама то човек сам си го прави в моя случай.....ремонта не е належащ,нито освежителен,а по-скоро подобрения правим,ама си е хаос,добре че малката я няма.Аз да ви кажа мисля каквото мога да ползвам от каката,а от нея съм запазила доста неща.Така че,списък не съм правила и нищо не съм купувала още,ама този ,който коментирате наистина е с ДОСТА завишени цени,незнам от къде пазарува тази жена,ама всеки сам си избира в крайна сметка.И моята бебка е доста активна ,а каката е толкова щастлива,че направо думи нямам,то детето само ходи,говори и целува корема,тя още от началото си беше поръчала сестричка и направо незнам как ще е да е ако беше братче
душички малки.......Хайде усмихнат ден!
та сега в една от тях една мама е направила списък, който обаче на мен ми се вижда много голям и скъп

имам спален комплект от памучен сатен и си умирам от кеф да спя в него
За такива важни неща отговор във форума не търси! Дано е фалшива тревога