Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 953
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
А аз се дразня най-много щото вкъщи  от 4 вида сладолед а не бива да ям нито един   Crossing Arms   Crazy с тези килограми  Crossing Arms

Ти писа, ама колко точно си качила до сега, че забравих  Crazy

Пък и един сладолед на дали ще се отрази толкова  Mr. Green
Ааа да ми се смеете  Joy  Mr. Green 12 килограма качих и то ще да е от бонбоните и сладоледа дето не случайно  е 1/4 от фризера  Mr. Green и сега се дразня яко  Mr. Green
Вчера взех един и  си казвам ...ще си хапна малко и другото на половинчо ще дам....е да ама не....като почнах и едва се спрях  Crazy и почти до половината го извиках и му го дадох с инструкция да го яде в другата стая  Crazy Crossing Arms
В началото здравословно го прасках ....и като се отпуснах с такива неща ето ти слон   261uu
 Joy
На мен вече ми мина.... Mr. Green Скай, мир?  friendship ?

# 271
  • Варна
Не разбрах чаршафите ли ви са скъпи, сапуна или бодитата  Wink
Както са писали повечето, който колкото може да даде да дава. Инъче доста неща от списъка са си нужни. Бодитата по  15 лв мисля, че са добре, ако са качествени естествено.Евтините спални комплекти са смес и не са чист памук. Така спарват бебето и му изпотяват главата , че ...За козметика пари няма да щадя. На хубавите обувчиците естествено цената да е по-висока, но по-нататък ще разберете, защото на бебето не са му нужни. Да не се обяснявам повече де.

# 272
Уаауууу  Crazy 12 кг. На този етап май наистина са малко в повече, но пък ако си била слаба и висока и не ти личат, мисля, че няма проблеми. Важното е да се чувстваш добре  Hug
Аз все още съм + 6/7 ... така варирам ... за сега Mr. Green

# 273
Късно е вече налапах сладоледа  Mr. Green
Не знам дали съм висока  newsm78  166см..?

# 274
Късно е вече налапах сладоледа  Mr. Green
Не знам дали съм висока  newsm78  166см..?

Joy Joy Joy минало заминало викаш  Mr. Green

Ами не знам, за мен е високо ...все пак на моите 155 см  Crazy

# 275
Аз съм си отпуснала още 10 кг да кача до края, ама ще видим как ще ми се получи...Определила съм си горна граница 62 кг колкото успях да стана с предната бременност и мисля, че са ми достатъчно...въпреки че сладоледа и вафличките постоянно ме съблазняват Simple SmileИначе аз черешите мисля още седмица да ги почакам...преди няколко дена си взех малко ама бяха не съвсем узрели и после така ме боля стомаха  Sad

# 276
аз с моите 162 съм 6-7 кг отгоре, но и повечето са само на корема и гърдите... е, има и малко на бедрата  Whistling да има, че трябва корем да разхождат
четох и после започнах да обръщам внимание - на миньончетата като мен повече ни личи и корема изглежда по-голям, а някой днес беше писал за стърчането - зависи от това колко добре са ти тренирани мускулите на корема. Не съм спортен маниак, но обичам да се занимавам и затова смея да твърдя, че моите са що-годе тренирани и коремчето основно е напред, нямам да е разлят встрани

# 277
Ааааа,няма пъъък .Искам и аз сладолед.Айде веднага някой да ми донесееее,плийййййз newsm45
Като кила съм вече +7-8,ама здраве да е.Пък ако трябва и ще се търкаляме  Mr. Green

# 278
четох и после започнах да обръщам внимание - на миньончетата като мен повече ни личи и корема изглежда по-голям, а някой днес беше писал за стърчането - зависи от това колко добре са ти тренирани мускулите на корема. Не съм спортен маниак, но обичам да се занимавам и затова смея да твърдя, че моите са що-годе тренирани и коремчето основно е напред, нямам да е разлят встрани

Ариел ... може би си права като се замисля ... аз съм си миньонче и основно на корем раста. Много години съм спортувала народни танци, художествена гимнастика и други спортове. Определено моето е съсредоточено в средата - за сега и не е разлато. За после вече не знам.
Но и аз като Рошличка съм си дала лимит - до 65 кг. забременях на 48 кг. ... но дори и да кача повече няма проблем. Съобразявам с с тях само заради ръста и това колко мога да нося ... все пак трябва да се движа  Crazy

А първите 3-4 кг ги качих почти веднага като разбрах за бременността, защото спрях цигарите от раз и кръжих из къщи за залъгалки  Blush

Данайче ... ИлА ми на гости мила ... имам много у нас  Hug

# 279
Здравейте и от мен  Hug
Аз да ви кажа за покупките,и кой колко пари има...аз и мъжа ми имаме доволно пари,не ми се налага да пестя ама все пак съм като чичо Скруч Laughing не давам и лев ако не е нужно наистина и ако това не е най-изгодната цена
Освен това имах миналата година магазин за детски стоки,но не намерих смисъл особено да се занимавам с него и го затворих и сега имам тоооолкова много неща за новородено и за по-големи деца чееее ще раздавам на всички бременни мамета около мен и аз нищо няма да купя Peace
А около мен така се падна всичките ми най-близки момичета бременни и то се гоним най-много през 2-3 седмици Hug много съм щастлива
Ще купя само количката,легълцето ,и тия неща биберони иЗцеждачка и стерилизатор за друго пари няма да дам Peace
За плодовете ям катооо беЗдънна яма съм йахах и домати и краставици пп цял ден аххаха
Фейтчеее аз обожавах маслини не сядах без тях и филм да глеедам пак си хапвах,цял живот ям кисели краставички туршия,а сегааа от както съм бременна не мога да ги погледна само нутелла ми се яде и еклери и баклавааааа newsm78

# 280
Fate, и аз много ям маслини, от тези черните, като свършват и почва една голяма паника!  Simple Smile А не съм от отбора на свекървите Simple Smile А и съм забелязала, когато ям маслини нямам киселени, много ми помагат! А черешки купих си в неделя, че вече две седмици ги сънувам, и в неделя като ги видях на пазара направо щях да полудея от щастие!   girluu

# 281
  • София
Здравейте мами,
Извинявам се, че се намесвам в темата Ви, но разбрах, че вие пък сте копирали моят списък и сте го коментирали, така че бих искала да се обоснова Blush
Само искам да кажа, че той е от готовите - аз само съм си писала цената отстрани и съм смятала, добавила съм няколко неща за стаята като тапети, килимче и пердета, но пък съм редуцирала броят на дрешките примерно. Списъкът е конкретно за мен, според моите нужди, т.е. едно от което аз се нуждая, може да му се стори съвсем ненужно за друг и обратно и не бива да се съобразявате с него, макар че на повечето мами от нашата тема им беше доста полезен. Да - аз пазарувам за първо дете и затова е по-основен. За така коментираният спален комлект, ето го същият, но тук е на доста по-висока цена:  http://www.biberon-bg.com/product/2815/luksozen-komplekt-s-balda … in-kuchentse.html . Не нзам за какви пълни компелкти от 20 лв. става въпрос ( в това число обиколник, балдахин, горе, долен чаршаф и т.н.), при условие че на Бертони са по 50.00. Резервният спален комплект, няма да е точно резервен, а е за сгъваемата кошара, като там естествено няма да има такива екстри като обиколник и балдахин. Останалите цени от списъка не са завишени и всичките са взети от тук: http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=41 . Просто наистина всеки сам си преценява, от кое може да спести и кое да си позволи. Някой мами си купуват количка за 1500лв, аз съм си купила за 580, за сметка на спалния комплект и така.
Извинявам се за намесата и желая успешна бременност на всички и на финала да гушкате здрави и пухкави бебета Hug

# 282
  • Варна
Анхелка някъде назад в темата каза, че си си купила конвекторна фурна от продавалника. Каква е марката? Каза, че си я пробвала и преди. Много искам такава, но незнам дали върши работа и защо едните струват 49лв, а други по 500  newsm78

# 283
Хахаха,Фейтче и аз съм така ,но със сладоледа.направо не мога да се трая.Викам на моичкия ,че някой ден ще взема 2 кила със сладолед и ще си пробвам прага на ящност.Ще ям докато ми стане лошо  Laughing

Данайче и аз бях така и един ден наистина ми стана лошо - всъщност и трите пъти, в които ме боля зверски корема, бяха след сладолед  Sick Оттогава гледам да не ям много много. Но щом при теб няма проблеми, си хапвай на воля (и за мен!)  Hug

# 284
  • Бургас
Определено за 20 лв. не е от най-качествените, но със същите комплекти съм отгледала и двете си деца, и да са живи и здрави - големи порастнаха. Наистина всеки се простира според чергата си. В нашия град има магазин, който прави 10% отстъпка на всички покупки за бебето(дрехи и козметика), а и след това до 10годишна възраст.
не, не ме разбра  Hug разбира се, че всеки се простира според чергата си  Hug но сумата направо ми се стори невъзможна  newsm78 щом казваш, че  е толкова явно е така  Hug просто много се изненадах....а за  някакво качество не мисля че въобще може да става на въпрос при тази цена...щом като се изпере става да се ползва пак....и си изгледала двете си деца  Hug

Ева
, Това, че сме в България не означава че си завиваме децата с полиестер. Както писах вече, има невероятни комплекти 100% памук (памук=естествен материал), които са made in BG, а качеството им е желязно. Пазарувала съм и в Лондон и за мен беше изненада да видя на повечето етикети, на така наречени маркови дрехи (не визирам вече наистина супер лукс облекла) там, Made in China. Сори, ама Българското в случая си е по/добро от където и да го погледнеш. Колкото до сносни дрешки в UK, можеш да раъгледаш в asda - сайта. Стават като качество и цена

Общи условия

Активация на акаунт