Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 983
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Миленка ... чакаме новини за прегледа  Praynig Hug

Я аз да ви кажа какви ги правя  Blush ... от две седмици ям много маслини  Crazy Ставам посред нощите и отварям хладилника за маслини ... през деня съм там през половин час, вечер не сядам да ям без тях ... никога до сега не съм ги яла така ... явно наистина от бременноста нещо ми става. След раждането може и да не искам да ги погледна сигурно  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

...та като заговорих  Whistling ....извинете ме за малко, отивам до кухнята  Mr. Green

# 241
П.П. На мен лично много от дрехите ще ми ги дадат приятелки. Смятам за голямо разхищение хвърлянето на куп пари за дрехи на бебе, което след един месец дрехите няма да му стават и трябва да се прибират по шкафовете - вместо да се вземе нещо па-важно /това е такова затваряне на пари/ Разбирам цените да са достъпни, но как може едни обувцичи да струват колкота моите например или едно костюмче - 30 лв напривер, колкото едни дънки  ooooh!
Това ме тормози мен  Tired искам да и взема на бебка хубаво и качествено, но цените са както някой се изразиха космически  Crazy за това ще гледам да е нещо с естествена материя на по нормална цена...поне докато е бебе  и расте като гъбка  Heart Eyes
П.П. тези дето мислят да ме цетират...нека прочетат написаното още веднъж за да ме разберат правилно! Не да четат през ред!
Колкото  до споровете...има потребители които спряха да пишат  в темата заради  по острите изказвания  на някой...аз няма да е напусна  Mr. Green
Явно пак някой не ме е разбрал.... Tired аз се подразних точно от това че почнахте да коментирате момичето колко щяла да даде и колко излишно било....какво ви интересува нали тя ги дава...има-дава!
Фейт маслинте са полезни, много хубаво че ти се ядат  Hug

# 242
Хахаха,Фейтче и аз съм така ,но със сладоледа.направо не мога да се трая.Викам на моичкия ,че някой ден ще взема 2 кила със сладолед и ще си пробвам прага на ящност.Ще ям докато ми стане лошо  Laughing

# 243

Явно пак някой не ме е разбрал.... Tired аз се подразних точно от това че почнахте да коментирате момичето колко щяла да даде и колко излишно било....какво ви интересува нали тя ги дава...има-дава!

Аз я пуснах темата, защото наистина ми се сториха доста нещата, както и цената. Исках да чуя мнението на вече родилите мами ... какво наистина е важно от този списък  Peace
П.П. И все пак ми струва много  Mr. Green  Hug

Пиииййййййсссс ... моля ви момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Данайче ... сладоледа е друга тема  Mr. Green него си го хапвам по два пъти на ден  Blush
Купихме си с мъжо вафлени кофички от Кауфланд и сладолед в кутия от Метро - 5 литра Crazy

# 244
  • София
Миленка ... чакаме новини за прегледа  Praynig Hug

Я аз да ви кажа какви ги правя  Blush ... от две седмици ям много маслини  Crazy Ставам посред нощите и отварям хладилника за маслини ... през деня съм там през половин час, вечер не сядам да ям без тях ... никога до сега не съм ги яла така ... явно наистина от бременноста нещо ми става. След раждането може и да не искам да ги погледна сигурно  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

...та като заговорих  Whistling ....извинете ме за малко, отивам до кухнята  Mr. Green

Маслини и аз хапвам, ама само черни, щото в началото като ми беше лошо моя мъж ме караше насила да ям нещо и ме накара да изям една зелена маслина и оттогава съм приключила с тях. И майка казва, че като е била бременна с брат ми е яла маслини настървено.

# 245
Хахаха,Фейтче и аз съм така ,но със сладоледа.направо не мога да се трая.Викам на моичкия ,че някой ден ще взема 2 кила със сладолед и ще си пробвам прага на ящност.Ще ям докато ми стане лошо  Laughing

О, данайче, аз го пробвах вече Joy Дори накрая изчаках да се разтупи за да го изпия.
  Joy

# 246
И майка казва, че като е била бременна с брат ми е яла маслини настървено.

Черни да  Crazy ... май доктора наистина е познал пола  Joy Joy Joy

# 247
  • София
И майка казва, че като е била бременна с брат ми е яла маслини настървено.

Черни да  Crazy ... май доктора наистина е познал пола  Joy Joy Joy

И при мене и при тебе нали Simple Smile

# 248
Никой пък не е почнал да коментира момичето. Тя имала - дала, но Фейт искаше мнение кое е излишно. Коментарът за 20те лв спален комплект също беше абсурден. И къде намеси Анхела в цялата работа.
Имай предвид, че хората минали през това установяват, че някой неща са непотребни и безсмислени

# 249
Никой пък не е почнал да коментира момичето. Тя имала - дала, но Фейт искаше мнение кое е излишно. Коментарът за 20те лв спален комплект също беше абсурден. И къде намеси Анхела в цялата работа.
Имай предвид, че хората минали през това установяват, че някой неща са непотребни и безсмислени

върни се и прочети на ново това което съм писала! Ако не си разбрала...пак го прочети...ако пак не си разбрала ми пиши на лични няма да правя темата бойно поле само щото ме сърби да ти отговоря доста остро! По абсурдно е ти как се отнесе с някой потребители който вече не пишат в темата  Peace

# 250
Слушам и изпълнявам (ех че няма козируваща емотиконка).. Най-обичам да ми казват какво да правя. hahaha

# 251
Сега като се замисля, може би има разлика когато пазариш за първо и когато за второ дете. За второто вече мислиш по-реално и по-практично ... докато при първото пазариш всичко като за последно  Crazy
Когато бременеех с близначките, в главата ми бяха само списъци и най-различни неща, които трябваше да купим ... и все си казвах, че няма време и, че все ще забравим нещо. Абе паника голяма! Сега съм толкова спокойна ... въпреки, че ми се пазари, но някак си пазаренето не е на преден план, а мисленето е друго.
Наистина недейте да спорите момичета ... нека всеки сам да си прецени какво ще купи и какво не. Тази тема ще я нищим още дълго време, защото тепърва започва истинското пазарене и не може да спорим всеки път.  Hug
Много ви се радвам на покупките и чакам с нетърпение да слагате още и още снимки  Hug

Скайче ... ето бе душа  

eva_82  Hug Hug Hug

Нещо мишката ми взе да забива  Crazy   Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 14:09 от F.a.t.e.

# 252
Oх, ще ме прощавате, ама не се стърпявам да ви пусна ей туй:  Blush

А що се отнася до спалните комплекти за Лъчезар преди 4 год бях накупила памучни, за по 10-15 лв, с детски картинки. Още си ги ползва. Хич не бяха толкоз скъпи. Ама то зависи и от къде пазариш, че ако ги купя същите от мола ще са с поне 10 лв отгоре. Не защото са по- качествени, а защото там наема им е по- висок и хората трябва да си го избият.
Все пак всеки с първо бебче му е тръпка и е разбираемо да си поотпусне душата, то е ясно, че всички тези покупки ги правим по- скоро заради нас, отколкото заради бебето  Wink

# 253
Спирам smile3505

# 254
Няколко дена ме нямаше и не само че не мога да изчета старата тема ами и тази се преполовила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт