Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите покупки за бебето?
Как да се справя с подуването на краката и ръцете по време на бременност?
Кои са най-добрите албуми за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите покупки за бебето?
-
Как да се справя с подуването на краката и ръцете по време на бременност?
-
Кои са най-добрите албуми за бебета?
-
Какво е скарлатина и какви са рисковете за бебето?
-
Какви мерки могат да се предприемат за предотвратяване на стрии?

, но сега през втория триместър ми се отвори апетита.

предполагам как си се почуствала
Ние просто си коментирахме и дажа назря малък спор, но се надявам не съм те засегнала лично и те моля да приемеш моите извинения. Лека и безпроблемна и приятно пазаруване
... да ама не ... бяха минали само през памука 

. Работила съм с материи доста време и от там мога да ги разпознавам.
Наистина, всеки сам си решава. Когато чакаш 1-во дете, тръпката е по-голяма, вълнение, искаш да му вземеш всичко. Да не говорим какъв кеф е за бъдещата майка да пазарува. Истината е, че има доста излишни неща от така публикувания списък (или с доста завишени цени). Не знам защо царува мнението, че по-скъпото е непременно по-добро. Макар, че по дефолт е така, не винаги е вярно:)
да съм казала, че съм против Българското
Знам аз от къде да пазаря ако искам евтино, знам и ако искам по скъпо....и ако искам качествено също знам 
Не си хабете нервите за спорове. Мисля че тук е място да се разтоварим а не обратното.