Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 948
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Леле момичета, това с разливането на коремчето..... Embarassed
 Моето е така, но аз по принцип съм си едра.
Висока съм 177 см и забременях на повечко кг., а и ханша ми е широк. ooooh!
В началото не дадавах и дори бях свалила Sick, но сега през втория триместър ми се отвори апетита. Blush
Ще трябва да се притегля тия дни.  chef

# 286
belverde миличка не е трябвало да се чувстваш длъжна да ни обясняваш от къде и защо  са тези бебешки неща и цените, ясно е..поне за мен, че щом са такива цените  са по качествени  Hug
Аз лично се чувствам много неудобно от това, че в нашата тема сме те обсъждали зад гърба ти  Sad предполагам как си се почуствала  Hug Знам аз как бих се чувствала ако се беше случило на мен  Sad
Прости ни  Hug

# 287
belverde радвам се, че поясни за този копмплект  Hug
Иначе както повечето коментирахме - наистина списъка е според нуждите и възможностите на бъдещата мама. Аз го видях и си позволих да го постна, за да коментираме за важните и излишни неща по него. Лично на мен цената наистина ми се стори много, при условие, че не включваше количката, както и факта, че имаше и многото излишни неща и това само за първите няколко месеца на бебето - поне за мен лично ми се стори много. Но щом самата ти си преценила, че ще ти трябват - значи ще ти трябват. Peace Ние просто си коментирахме и дажа назря малък спор, но се надявам не съм те засегнала лично и те моля да приемеш моите извинения. Лека и безпроблемна и приятно пазаруване  Hug

А по повод детските комплектчета и чаршафи ... ами онзи ден гледах едни, в които жената ме убеждаваше че са 100% памук и т.н Whistling ... да ама не ... бяха минали само през памука  Crossing Arms

# 288
КАк разбирате дали наистина е памук Thinking

# 289
А по повод детските комплектчета и чаршафи ... ами онзи ден гледах едни, в които жената ме убеждаваше че са 100% памук и т.н Whistling ... да ама не ... бяха минали само през памука  Crossing Arms
Ох как ме разсмя  Joy Joy Joy Joy Joy

# 290
  • София
belverde миличка не е трябвало да се чувстваш длъжна да ни обясняваш от къде и защо  са тези бебешки неща и цените, ясно е..поне за мен, че щом са такива цените  са по качествени  Hug
Аз лично се чувствам много неудобно от това, че в нашата тема сме те обсъждали зад гърба ти  Sad предполагам как си се почуствала  Hug Знам аз как бих се чувствала ако се беше случило на мен  Sad
Прости ни  Hug

Hug Няма проблем, така като си обясних, се чувствам по-добре.  Blush Аз разбрах от нашите мами, че сте ми качили списъка и много се засрамих, защото те ме помолиха да го кача, а отстрани да не излезе, че натрапвам мнението си на някой или го агитирам. Най-добре е всеки сам да си направи собствен списък с каквото прецени и съответно бюджета. За жалост в Бг не е никак евтино, в сравнение с мизерния ни стандарт и всичко излиза много скъпо като теглиш чертата Confused А и доста от нещата, само защото са детски - са доста изкуствено надути и е страшен монопол Tired
Всичко хубаво още веднъж, и само с хубави новини да пълнете цялата тема Hug

# 291
КАк разбирате дали наистина е памук Thinking

Ами тези дето тя ми ги пробутваше си бяха направо саелониви, памук с полиестер - а памука на пипане и виждане е друг  Heart Eyes. Работила съм с материи доста време и от там мога да ги разпознавам.

belverde Прочетох и във вашата тема, че са коментирали списъка ти ... нека наистина всеки сам си прецени  Hug

# 292
  • Варна
Предлагам да говорим без цени, защото явно не на всеки му понася. Да се ограничим до "купих ги изгодно" или "купих го скъпо". За всеки тези две думи означават различни неща, но всеки си знае и си има глава на раменете. Някой не могат без да изхарчат всичко до дупка, други пък се стискат, то си е до човека. Да правим списъци без цени.

# 293
  • Бургас
Белведере, цена от по 20-30 лв на комплект с е постига БЕЗ обиколник, който ако използваш преносимите кошари (не дървени) е меко казано излишен Peace  Simple SmileНаистина, всеки сам си решава. Когато чакаш 1-во дете, тръпката е по-голяма, вълнение, искаш да му вземеш всичко. Да не говорим какъв кеф е за бъдещата майка да пазарува. Истината е, че има доста излишни неща от така публикувания списък (или с доста завишени цени). Не знам защо царува мнението, че по-скъпото е непременно по-добро. Макар, че по дефолт е така, не винаги е вярно:)
Да, има супер яки неща - джиджени дрешки, буйки, колички. Замислете се - детето расте като гъба. Че и по-бързо. Има ли смисъл да вземате неща, които само след СЕДМИЦИ няма да са ви нужни. Дали ще носи боди с марка Версаче или боди на Вис Виталис, за бебо няма да има никакво, ама никакво значение (и двете са памучни) Peace
Фейт, винаги ще има алчни търговци, които да си пробутат ментетата. Лично аз визирах доброто качество на разумната цена.До нас има цех, от който бях купувала за Ники чаршафи, калъфки абе каквото се сетиш за жълти стотинки. Всичко си е наше производство и от чист памук. Материята не е мръднала от толкова пранета:)
Франческа, памука е доста по-мек на допир, няма го това изкуствено шумолене..абе виж си дрехите и намери някоя от памук и друга, кояо не е. Разликаа е огромна Кожата "диша", когато материята е естествена:)

# 294
Ева[/b], Това, че сме в България не означава че си завиваме децата с полиестер. Както писах вече, има невероятни комплекти 100% памук (памук=естествен материал), които са made in BG, а качеството им е желязно. Пазарувала съм и в Лондон и за мен беше изненада да видя на повечето етикети, на така наречени маркови дрехи (не визирам вече наистина супер лукс облекла) там, Made in China. Сори, ама Българското в случая си е по/добро от където и да го погледнеш. Колкото до сносни дрешки в UK, можеш да раъгледаш в asda - сайта. Стават като качество и цена
Теб пък какъв хормон те тресна  Crazy  да съм казала, че съм против Българското  Crazy Аз харесвам качествени български неща  Heart Eyes Ама ще ме извиниш ама точно пък азда за много качествени не ми ги хвали  Stop Знам аз от къде да пазаря ако искам евтино, знам и ако искам по скъпо....и ако искам качествено също знам  Peace Вече почнахте да си извъртате нещата както ви изнася  Outta Joint
Ти май пропусна че питам  за сайт за евтино и 100% памук комплектче, бих се радвала да е българско  Heart Eyes пък ако е 20-30лв ще се пръсна от кеф Simple Smile и ще си купя с още по голям кеф  Heart Eyes Произвеждането в китай и други евтини страни се прави за по евтина работна ръка  Peace това никак не значи, че като е произведено там не е качествено  Peace

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 16:46 от eva_82

# 295
Момичетаа, попаднах на това
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3727
 Joy Joy Joy

# 296
  • Бургас
Ева[/b], Това, че сме в България не означава че си завиваме децата с полиестер. Както писах вече, има невероятни комплекти 100% памук (памук=естествен материал), които са made in BG, а качеството им е желязно. Пазарувала съм и в Лондон и за мен беше изненада да видя на повечето етикети, на така наречени маркови дрехи (не визирам вече наистина супер лукс облекла) там, Made in China. Сори, ама Българското в случая си е по/добро от където и да го погледнеш. Колкото до сносни дрешки в UK, можеш да раъгледаш в asda - сайта. Стават като качество и цена
Теб пък какъв хормон те тресна  Crazy  да съм казала, че съм против Българското  Crazy Аз харесвам качествени български неща  Heart Eyes Ама ще ме извиниш ама точно пък азда за много качествени не ми ги хвали  Stop Знам аз от къде да пазаря ако искам ефтино, знам и ако искам по скъпо....и ако искам качествено също знам  Peace Вече почнахте да си извъртате нещата както ви изнася  Outta Joint
Ти май пропусна че питам  за сайт за ефтино и 100% памук комплектче, бих се радвала да е българско  Heart Eyes
еВтини БГ комплектчета най-добре да ти донесе някой от БГ. Доставката ще ти оскъпи нещата.
Ако четеш по-внимателно, написах за асда, че са "сносни" Peace Сигурна съм, че знаеш и разбираш всичко.  Simple Smile Никъде не виждам да съм писала, че те обвинявам в анти-родолюбие. Това са си твои интерпретации. Коментарът ми беше свързан с друго твое изказване. Както и да е. Не желая да споря, още по-малко с теб. И малко си посмекчи тона. Не е добре за бебето.

# 297
Оффф, момичета нека вече да спрем да пълним темата с глупости.
Сигурна съм, че пак някой ще се засегне, но наистина ви моля да се спре с обсъждането на този прословут списък.
Преди доста теми обсъждахме примерни списъци, но без цени. Смятам, че изписаното по темата в последните няколко страници беше абсолютно излишно.
Освен това някои неща, които написаха други момичета бяха подминати.
Нека насочим мислите си към положителни неща  Hug

# 298
http://vbox7.com/play:00f86fad
Поздрав за всички мами   bouquet Не си хабете нервите за спорове. Мисля че тук е място да се разтоварим а не обратното.

# 299
Ти за бебето ми не бери грижа има кой да го мисли. Ако искаш да се изказвам с по  лек тон, гледей и ти какво пишеш! Това изказване, че не си завивате бебетата с полиестер в България беше причината за моя тон! Каквото повикало..такова се обадило!

Общи условия

Активация на акаунт