Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 921
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте,докато се запиша в новата тема тя  ще свърши Hug.Момичета да ви попитам има ли някой от вас ,който е по активен в Продавалника??Не съм изпращал  повече от година нищо извън Варна и сега се чудя поща ли ,Еконт ли ? Ще се радвам ако някой с повече опит сподели.Извинявам се за отклонението от темата,но знам,че тук се крият отговори на много и различни въпроси .Хубаво е ,че ви има! Поздрави на всички!
Канела прекрасно е това,коетп сподели! Heart Eyes
По Еконт, пощенска услуга с наложен платеж. Излиза между 2.50 и 3.50.

# 451
Аз ползвам пощенска пратка на Еконт. Там обаче има ограничение в кг и цената е в зависимост от кг. Между 10 и 15 кг - около 6 лв, а под 10 около 3 лв.

# 452
Майка_зайка, голямо боледуване му правиш ти.. бързо да се оправяш.
Antonia79 това за царевичната коса не го знаех. По каква схема се пие?
Карина, аз съм към Автостарт. Много съм доволна от всичко там. Ще ти стискам палци в събота. Да се похвалиш после и да кажеш какви номера са се опитали да ти врътнат. Ние сега тъкмо това преговаряме до изпита. И за прителката ти ще се помолим, всичко да е наред. Предполагам Корновски ще я оперира. Папи верно ли за училище го записвате. Леле.. моя Нико е долу горе колкото него, но след 2 години ще ни тресе тази треска. Къде го записа?
Активните гимнастики са готино нещо. Аз обаче харесвам на лост, дето се слагат над шезлонга, а не на килим дето лежи бебето по гръб отдолу.
Хрисик и аз се моля за теб всичко да е наред и да гушкаш така мечтаната рожба. Смела жена!
Eva-82  doh  Crazy
rossy_pm Тач и аз много ги харесвам. Между другото Турция са лидер в производството на качествено спално бельо.
За черешите категорично ме навихте да чакам да узреят тези на свеки  Laughing

# 453
rossy-pm, благодаря ти за сайта, наистина има страхотни легълца и то на добра цена.
 http://kasida.bg/arbor-detsko-dyrveno-leglo-verokio-103-3854.html Това много ми хареса, направо се влюбих в него!  Heart Eyes

# 454
аз съм фен на La vele - турски - страхотни са  Hug

утре ще пиша марката на сутиена  Heart Eyes

Mince - креватчето е много хубаво, сигурно ако живеех в БГ - щях да си купя такова  Heart Eyes

# 455
Здравейте,докато се запиша в новата тема тя  ще свърши Hug.Момичета да ви попитам има ли някой от вас ,който е по активен в Продавалника??Не съм изпращал  повече от година нищо извън Варна и сега се чудя поща ли ,Еконт ли ? Ще се радвам ако някой с повече опит сподели.Извинявам се за отклонението от темата,но знам,че тук се крият отговори на много и различни въпроси .Хубаво е ,че ви има! Поздрави на всички!
Канела прекрасно е това,коетп сподели! Heart Eyes

По тази част е Анхелчето  Mr. Green  Hug Предполагам, че кото има време ще ти пише  Heart Eyes

Аз лично когато миналата година продадох едното креватче в София, го пратихме по Еконт за сметка на купувача  Flutter

Канела ... страхтно написано  Hug

# 456
Mince много е хубаво това креватче наистина! И е добре ,че има и колелца (по лесно е за чистене под и около нея)
Аз като купувах за малкия кошарка гледах да е с 3 плътни табли (не исках да слагам обиколник , тъй като ме е страх бебето да не се захлупи с него , луда работа съм аз..) Исках да има люлеещ механизъм (за всеки случай) и да има нива на матрака. Сега като се замисля , по-удобно е да се сваля решетката - има едни които са с механизъм на решетката и тя се сваля и вдига. Бих обяснила защо по-подробно ако някой го интересува Simple Smile Люлеещ механизъм не е нужен . За плътните табли всеки си преценя - нашата кошарка е до стената и затова исках табла и потзад.
ДАно да съм била полезна на накой  Hug

# 457
Канелка и мен разчуства! Разплаках се, а съм на работа и колегата ме гледа умно умно newsm78

# 458
rossy-pm, благодаря ти за сайта, наистина има страхотни легълца и то на добра цена.
 http://kasida.bg/arbor-detsko-dyrveno-leglo-verokio-103-3854.html Това много ми хареса, направо се влюбих в него!  Heart Eyes

Mince, това ще бъде нашето креватче  Peace Ходих във Вис Виталис и го видях на живо. Другия месец, живот и здраве ще го купуваме.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 16:41 от Мартичка

# 459
тук съм, тук съм  Party

аз само купувам от Продавалника - не продавам  Crazy 2-3 лева е всяка пратка с Еконт - от офис до офис - с пощата не са ми пращали  Mr. Green е за кошницата ми взеха повече - ама тя обемна Grinning

нашето креватче също ще e до стената - без плътни стени - затова обиколници - все ме страх да не му духа на бебо - макар стената да е вътрешна  Hug

# 460
Здравейте и от мен!
Много пишете момичета! Simple Smile Абсурд е да ви изчета! Надявам се всичко при всички вас да е ок! На нас при преглед 4Д не ни потвърдиха пола.. Докторката каза че на следващата консултация ще пробваме пак да го потвърдим.. може да има изненади  Laughing
Hrisk не се притеснявай понякога така се вдигат левкоцитите при бременност. При мен през цялата предна бременност си бяха високи, и сега пак - 13,6
Канела - прекрасен пост! Heart Eyes

# 461
http://www.dundio.com/Mebeli/Legla-i-Liulki/Mebel-Dzhen/Detsko-l … iraf-s-metar.html

Аз това съм си харесала! Но ми се струва още рано да го взимам!

# 462
Здравейте,момичета!
Това ми е първото включване в новата тема,дано съм по-активна в бъдеще Simple Smile.
Аз също съм чувала,че марката Bertoni не е много добра,но преди малко,докато разглеждах хубавите ви креватчета, видях този десен чаршафи и направо ми останаха очите  Rolling Eyes.
http://kasida.bg/bertoni-detski-spalen-komplekt-pcheli-zeleno-337-3616.html
Тъй като ме съмнява да си намеря точно този плат,за да мога да ушия чаршафчета,се чудя дали е възможно Bertoni да са наистина толкова некачествена марка,че даже и спалния комплект да е калпав Embarassed.
Какво мислите?

# 463
  • Варна
Barbera,millenittaблагодаря за бързите отговори.  Hug

# 464
bel4eto Аз лично мисля да ходя на място да ги гледам тези комплекти, както и драшките ... друго си е да се пипне и види материята. Във Вис Виталис има много голям избор.
Иначе наистина изглежда хубав комплекта  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт