Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 867
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
тя е първия ми избор,но сега се спрях на пасифика,тази с червените кантове Thinking ооох хаххахах

# 616
Смайли , кураж мила! Аз също съм чувала от близки с близанци за този синдром (макар ,че не знаех ,че има име това чудо) В многооо случаи нещата завършват добре. Просто едното бебенце се ражда малко по-малко . Твоите нямат чак толкова голяма разлика в седмиците . Ти НЕ си виновна по никакъв начин, не се самообвинявай. Всичко ще е наред! Моето мнение (от опит ,а не от слухове и предавания по тв) за Мазнейкова са добри. Аз при нея празих ФМ , проф. Кременски ми написа за нея коментар ,че е една от най-добрите за ФМ. Хубаво е ,че е видяла че/ако има някакъв проблем. Предполагам , че има някакво решение , все пак си в близо 6ти месец , не си в началото! Потърси още 1 мнение поне. Прегръщам те!   Hug Всички сме с теб!

hrisik , аз имам такава количка (друг цвят де) Много съм доволна , не е мръднала! Сега и беба ще е с нея. Единствено това ,че не е от наай-леките , но е мн маневрена и удобна както за мама , така и за бебе! Аз много харесах и новите цветове , но пък цената им е по-висока. Ако ти е харесала наистина , казвай на свекитата да "развързват кесиите' Количката си заслужава ,а цената за комплекта е многоо добра (аз дадох толкова за летен кош и чанта само)  , всичко друго купих отделн , но тогава беше от новите модели и цветове.

snatex и мене беба ме подритва по пикочния мехур. Усещам точно като да ме рита някой по мехура , ама не ме боли  Joy Joy От време на време ме наболява сико долу , предполагам ,че е от червата. Нормално е.

Честити щъркелчета на всички! Еййй май доста моми ще има в темата на есен а ?
 Grinning

# 617
  • София
Аз съм за Fuego /с червеното/ или Cube /сиво/  Peace

# 618
  • Бургас
Мели , при нас в Люлин има магазин, който е вносител на тези колички Бейби Дизайн и на Еспиро. Тази, която си показала, на мен ми допадна много в магазина и като външен вид, и като маневреност. Но нали се сещаш в магазина колко е лесно да се бута празна количка  Mr. Green Чела съм само хубави неща за нея. Но аз като че ли искам с помопащи гуми и затова съм се спряла на Еспиро Вектор. Но коша за новородено на Бейби ДИзайн ми допадна много, мекучък е и е широк като че ли  Rolling Eyes  Grinning
Ще се метна и аз тези дни да я намеря по нашите магазини и да направя един тест драйв. Flutter
Брееех, много жега днес. Голямо тичане му дръпнах по детските площадки пак ooooh! не си усещам краката и кръста.
За коликите - ние бяхме от късметлиите, и се раминахме с много леки и кратковременни колики. Малкото, което имаше като дискомфорт тушрах с Лефакс (немският вариант на Инфакола, който действал от раз (а не с натрупване, както било при Инфакола).
Кошницата за кола - според мен си е най-удобна за кола. При първото ни ходене на ортопед (профилактиката), доктора ни каза, че задължително трябва да се слага нагъната кърпа или одеало на дъното на кошницата, понеже извивката на кошницата е твърде голяма. Той самият негодуваше срещу недалновидните производители, които не са съобразили факта, че за новороденето бебче не е добре да се сгъва под какъвто и да е ъгъл. Та това от доктора го знам - до 4-5 месец с одеалото отдолу, за да се омекоти тази голяма извивка на кошницата и да не стои новороденото в почти седнала поза.
Франки, Чико са срахотни колички, но се замисли дали тези малки гуми няма да ти правят номера. Предните малки гуми, особено за комбинирана количка са истинско бдствие. Те са си ок, ако караш само по хубави пътища, което не може да се твърди за родните сокаци. Поразпитай тук -там за мнения, но лично аз никога не бих рискувала с толкова малки гуми. Покрай мен имаше мами, които се напатиха Peace

# 619
Момичета аз имам един малко глупав въпрос  Embarassed . Довечера ще ходим на кино да видим Джони Деп като вампир  Twisted Evil и се зачудих дали на беба няма да й е много шумно и да ме рита през цялото време... Вие какво мислите?

# 620
http://vbox7.com/play:30b53c65
ако имате време седнете на мека постелка с изправен гръб и ръцете отпуснати до вас и си пуснете този трак....уникален е!!! Hug и многооо синхронизира духа и тялото ви Hug

# 621
  • Бургас
Видях теглото на бебето къде го пише.. 341гр е моето. Гледах в табличката - идеално!

Аз пък сега  табличка не виждам Laughing
Georgia, я не се халосвай и отивай да плакнеш очи с ДжонитУ. Peace

# 622
мели,ще поразпитам да  Thinking
Джорджи,аз не ходя на кино отдавна,и не давам да се пуска силно музика в колата или у дома,само ако е класическа или чилл йога! да отваря душата,всичко друго мисля,че е стрес за бебчо,но аз съм вманиачена,и мъжа ми малко ми се подиграва,даже не му давам да говори силно по телефона,казвам,че не искам да натоварва астралната душа на бебето хахахаха Blush

# 623
МАМИ АЗ ПОЛУДЯХ С ТАЗИ БРЕМЕННОСТ ooooh! вече съм сигурна...направо се плаша каква майка ще бъда Rolling Eyes толкова съм се вманиачила,какво ям какво пия,какво чета какво мисля,какво слушам,кой какво ми говори и какво излъчва как влияе всичко това на детето Shocked Shocked Shocked

# 624
Здравейте и от мен в този дъждовен ден:)
Благодаря за поздравите,пожелавам на всички мами да са много щастливи с половинките си:)
Смайли,кураж и само положителни емоции.
Относно болничния,аз от самото начало съм с 30 дневен.ЖК всеки път е на датата, на която трябва да се продължи болничния.Аз си казах в самото начало,че искам и не е имало възражения.Даже док.не е споменал болница.Оставям си картона и ми казват кога да отида да си го взема заедно с болничния.
За продавалник- онзи ден поръчах чанта и възглавничка за количка ,и кенгуро-31 лв всичко,ново,ползвано 1-2 пъти.Е,нямаше такива парцали.На топчета и захабени,иначе по описание и снимки-перфектни,даже и кутиите снимани,а снимките може би обработени на фотошоп.
Свързах се с госпожата,тя склони да и върна всичко обратно,без да има възражения и да ми върне парите.Ама какви възражения,като знае какво ми е изпратила..явно ако мине!И сега си чакам парите,да видим.И май се отказвам да пазарувам от там:(
Бебчето го усещам всеки път различно,един ден по-активно,на другия ден по поспаливо:))
За кошниците за кола,за нашия модел количка струва 450 лв и отделно адаптерите.И ми идва в повечко.Като купувам явно кошчето няма да е съвместимо с количката:(
За активна гимнастика и шезлонг-всички мои приятелки са много доволни и определено ще купуваме и ние,но по натам.На първо време стола ми за хранене е като шезлонг:)
За коликите, аз купувах за мои приятелки от Англия INFACOL(тогава още ги нямаше тук).Май сега много ги хвалят.

# 625
МАМИ АЗ ПОЛУДЯХ С ТАЗИ БРЕМЕННОСТ ooooh! вече съм сигурна...направо се плаша каква майка ще бъда Rolling Eyes толкова съм се вманиачила,какво ям какво пия,какво чета какво мисля,какво слушам,кой какво ми говори и какво излъчва как влияе всичко това на детето Shocked Shocked Shocked

Разполагаш с много свободно време явно, като се роди и те завъртят грижите и недоспиването, няма да се сещаш въобще за астралната му душа.

# 626
Още вчера щях да пиша , ама забравих. Имаме за баткото 2 такива хавлии за баня http://www.minene.bg/product.php?ProductID=82 . Много съм доволна , ще се използват до 1ви клас сигурно. За беба също ще купя 2 (гледам ,че сега имат и нови цветове) Споменавам ако някой се интересува , защото са ми една от най-добрите и най-използвани покупки. Другите хавлийки с каулка  в единия ъгъл са доста по-малки и неудобни .

# 627
francheskasweet благодаря за тракчето, веднага си го пуснах и много ми харесва  Wink   Иначе и аз не пускам силно музиката вкъщи вече, дори ТВ-то ми пречи като е по-силно. Ще видим бебка как ще реагира на малко повече шум тази вечер, ако много се разрита ще си догледаме филма на домашното кино  Wink

# 628
  • София

HAHAHAHA Извинявай ама така ме разсмя  hahaha hahaha hahaha  Hug

# 629
ОООХ  в голяма дилема съм хахахха моля за помощ Laughing
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3860 тук ако отидете почти в края на страницата долу има от модела количка,която съм харесла още цветове,и не мога да реша коя да е!!!! ooooh! Laughing
На мен най-много ми допадат Pacific и Fuego.  Hug

Кошницата за кола - според мен си е най-удобна за кола. При първото ни ходене на ортопед (профилактиката), доктора ни каза, че задължително трябва да се слага нагъната кърпа или одеало на дъното на кошницата, понеже извивката на кошницата е твърде голяма. Той самият негодуваше срещу недалновидните производители, които не са съобразили факта, че за новороденето бебче не е добре да се сгъва под какъвто и да е ъгъл. Та това от доктора го знам - до 4-5 месец с одеалото отдолу, за да се омекоти тази голяма извивка на кошницата и да не стои новороденото в почти седнала поза.

На мен пък точно обратното ми каза ортопеда. Аз притеснена го питах дали не е твърде сгънат бебо е кошницата (столчето за кола), а той ми се засмя и ми каза нещо от сорта, че столчетата са специално направени с такъв овал, който доближава стойката на бебо в тях до стойката, която имат в утробата.  newsm78 Не подложих на съмнение, един от известните и препоръчвани от майки, ортопеди в София е. Въпреки това и според мен не трябва да се прекалява с продължителността на престоя в тях. При дълъг път трябва да има задължително спиране за почивки =излизане от столчето.

Относно покупките за бебета, и особено дрешки и обувки, обръщам внимание, че лятото (края на юни, юли и август) по западните онлайн магазини правят страхотни разпродажби. Откакто пазарувам онлайн цените в Бг ми се виждат още по-прекалени.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт