"Системата минус 60"- тема №33

• 42 306
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета, за пръв път се включвам но изчетох цялата тема и инфо-то в началото . Не съм започнала системата още но имам въпрос , доколкото прочетох диетата приветства похапването по начесто т.е снак м/у яденета?, но като ви чета вие ядете само закуска , обед и вечеря? не включвате ли нещо леко между основните ястия? и ако да , какво е то?

# 301
  • ВАРНА
Добро утро!

purplethorn, добре дошла. В Системата минус 60 няма похапвания между храненията. Трябва да има равни по засищане закуска, обяд и вечеря. На първа страница има таблички с разрешените храни и комбиниране на храните. Прочети отново първия пост.  Peace

Аз вчера с доста обилна закуска, системен обяд и по стечение на обстоятелствата пропусната вечеря /ако кафе с мляко може да се смята за вечеря/ съм с 400гр. на долу. Имам още 1.2 кг до линийката. Смятам да съм без грешки, че вече много се тормозя с последните кила.

Хубав и системен ден   bouquet

# 302
Добро утро момичета Hug. Днес съм доволна от кантара, но имам още почти 2 кг до линийката. Мечтая си за момента да видя първа цифра 6 на него, но надявам се и това да стане. Вчера бях системна , с изключение на 3 ягоди в 10 вечерта Wink. За днес мисля менюто да е :
З- сандвич с кашкавал, чай с мед, едно варено яйце, малко краставица
О-супа топчета с ориз, без фиде, домат, краставица
В-шопска салата и една пълнена чушка със сирене и яйце на фурна
Това е от мен на вас лек и успешен ден Hug

# 303
 И аз вчера прегреших  с чаша бира в 8 вечерта. След доста оскъдната ми вечеря , която се състоеше от резен ябълка и половин кисело мляко  / децата ме подядоха/ умирах от глад. С бирата малко се позалъгах, та поне не се нахвърлих на семейната вечеря, от която ухаеше цялата къща.

За днес :
З. 2 пънозърнести сухара с кашкавал.
О. пилешко със салата.
В. - неясна към момента.

# 304
Здравейте,
това пълнолуние ме побърка... Shocked, много трудна нощ изкарах.
Днес:
з-две парчета кекс, малко жито, кафе;
о-две чушки пълнени с яйца и сирене, салата, кайсии;
в-зелева салата с моркови и копър, кисело мляко.
Лек ден от мен!  Hug

# 305
purplethorn, добре дошла  HugКакто са ти отговорили вече в системата храненията са 3 и трябва горе доло да са равни по засищане.
Менюто ми за днес (ако има корекции ще пише по късно за тях )
З- 4 пълнозърнести палачинки поръсени с маджун, вишни с кафява захар (снощи по тъмно ги бра съпругът ми, за да мога да ги намачакам и да ги поръся с захарта и да престоят така ...ммм много вкусни стават )
О- задушено зеле, чесън и люта чушка, черници
В- чушки с доматен сос, черници
Задрасквам черниците, защото не са в списъка с разрешените плодове, но за себе си съм решила да не се отказвам от сезонните плодове  Peace

# 306
Здравейте мацки. Как върви режима? Попаднах на интервю с гуруто Мириманова и реших да споделя с Вас, на който му е интересно, ако иска да прочете -
http://eva.bg/categories/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D … %D1%81%D0%B8.html

Ще се отчета по-късно, за да е актуално. Лек и успешен ден на всички

# 307
Благодаря момичета , да таблиците с комбинирането на храната  ги видях и свалих книгата с рецептите Simple Smile Simple Smile

а ако огладнеете м/у храненията как се справяте?

# 308
Аз пия чай или нещо друго топло/горещо - отлично притъпява чувството за глад и запълва стомаха  Peace

# 309
 Здравейте,
не съм писала от няколко дена. За критикуване съм, вечерите са ми съобразени, но обедното ми меню никак не е. Странно, но свалям. Сутринта кантара показа 61 кг.
 Днешният отчет:
З: сандвичи със сирене, кашкавал, месо, кетчуп и прочее..
О: спаначена супа
В: кисело мляко с ябълка
 Миналата година имаше едно момиче poohito, честно ви казвам не можех да я разбера как така й беше толкова проблемно диетуването. Все ядеше забранени неща и т. н. Ето ме сега в същата позиция, поне свалям, но и аз не знам как се случва. Може просто от промяната в режима, все пак една вечеря, но върши работа като за начало  Rolling Eyes

Приятна вечер!

purplethorn, като прочетеш книгата ще видиш, че в началото ако ти е много трудно между храненията може да хапнеш 1-2 сливи или още нещо, но  не помня точно. Аз миналата година първите дни имах такива похапвания. На третия ден отзвуча тази нужда, че даже и след вечеря бях започнала да не усещам никакъв глад Simple Smile

# 310
Ogledalo ще влезеш бързо бързо пак в крак, грешки се случват, важното е да не са ежедневно  Crazy
purplethorn ако пригладняваш много между храненията в началото можеш да хапваш от позволените плодове, но ако количествата ти са достатъчни, няма да е нужно, а и с времето - около 2 - 3 седмици вече няма да огладняваш, защото ще свикнеш. И порциите ти от самосебе си ще се намалят - ще видиш. Смело напред и не се притеснявай, ще се справиш  Hug

# 311
Привет девойки, толкова беше добре всичко в неделя... и си мислих - голяма работа едно кило в плюс, после две в минус. Обаче... тцк. Утре ще видя резултата от 5-те несистемни дена, но по липсващата талия ми е ясно какво ще бъде.

Не съм прекалявала (спрямо обикновено), мога и ми се иска (това е най-лошото) още храна да поема.

Утре е нов ден, за днес изтривам тегавите мисли.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 18:27 от Лебед

# 312
  • ВАРНА
Лебед, каквото било било. От утре системна  Hug

Отчитам днешното меню:
з: 2 запечени сандвича със салам и кашкавал, 1 сникърс
о: 1 краставица, 2 запечени кренвирша /ужасни, по-гадни не бях яла/, 2 малки праскови
в: 1 кисела ябълка, 2-3 хапки салата /зеле, морков, домат, краставица/

Да видим дали утре сутрин ще съм се разделила с още някой грам.

# 313
Снощи и аз направих едно голямо мазало  Embarassed Купешки вафли, фъстъци.Тази сутрин се събудих с подут корем и болки  #2gunfireАз сладки неща отдавна не бях яла от магазина зарадо всичките химии и тази сутрин тялото ми реагира.Ама каквото съм си го направила това ще си го и преживявам  Twisted Evil Но както казва лебед вчера си е за вчера...днес е нов ден.Менюто ще го пиша по късно, защото още не знам какво ще е.Толкова ме боли стомаха, че нищо не ми се яде  Sick

# 314
  • пак на Рив Гош
Здравейте момичета!

След като минаха майските празници и изкушения, се завръщам отново. И този път съм се зарекла да съм максимално стриктна и да няма шест-пет  Laughing. Писна ми да таралянкам 2 кила нагоре-надолу от 2 месеца насам със системно несистемстване и е крайно време да се взема в ръце! Пък и ми остават още 13 до желаното тегло.

Добре дошли на новите попълнения!

Цветна, дано стомахът ти да мине бързо!

Ще пиша менюто за вчера, понеже от днес е ясна само закуската Simple Smile:
З - филия с масло, парче шоколадов кекс, къпкейк (много е, ама бях гладна  Blush), портокалов сок, кафе с мляко;
О - яйца на фурна с домати и чушки, гарнитура от задушен спанак, обезмаслено кисело мляко, фреш от портокал
В - портокал, грейпфрут, обезмаслено кисело мляко

И днес съм близо 1 кг надолу. Водичка е, ама е обнадеждаващо  Mr. Green
Между другото, не знам как е при вас, но установих, че откакто посмъкнах килца, вече и 1 кг да дигна, почвам да се чувствам некомфортно. Не знам дали е от прекаленото вторачване или от самоосъзнаването, че имам все пак някакво тяло, което има някакъв външен вид  newsm78, но определено е различно от преди, когато не обръщах внимание на трупащите се сланинки около талията.

Общи условия

Активация на акаунт