"Системата минус 60"- тема №33

• 42 304
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро!   bouquet
Аз близо 10 дни му отпуснах края.  Embarassed Получи се, че сутрин хапвам нещо не особено засищащо като активия или някой плод, към 12-13 ч. изяждам нещо вкусно и разбира се доста калорично, а вечер към 18-19 нещо по- лекичко, но не системно ooooh! Но явно ранния час си казва думата и съм свалила 2 кила. Хем,че според мен е и от тренировките, които разредих от липса на време...  #Cussing out
Та викам от днес пак да съм на линия, че ми липсва системата и вие! Давайте да топим килцата, че ако не си ги стопим ние, няма кой да го направи вместо нас!
Хубав ден!  Hug

# 316
Едно бързо въпросче преди да е станало време за обяд - оризът към варивата ли се причислява? Т.е. може ли ориз с месо или не?

# 317
Неродена мома - оризът е вариво, не може да се комбинира с месо ! Но нека и някой по -информиран ти каже, аз все пак съм начинаеща ! Embarassed
От 1 юни съм с вас, къде системна, къде не чак толкова, но вече започвам да свиквам. Изключително ми е трудно с ранната вечеря, често се бъркам с правилата на 90-дневната диета и се налага да препрочитам неколкократно правилата на Системата !
Менюто днес е:
З - 2 препечени филии бял хляб с маргарин + кафе със захар
О - супа леща + салата със сирене
В - не съм измислила още

# 318
Оризът се комбинира с месо, но не бял ориз, добре е да е кафяв или поне бланширан , вижте първа страничка с таблиците Hug

# 319
  • ВАРНА
Оризът се комбинира с месо, но не бял ориз, добре е да е кафяв или поне бланширан , вижте първа страничка с таблиците Hug
    Peace

Лебед, къде си ...!?  Wink

Между другото, не знам как е при вас, но установих, че откакто посмъкнах килца, вече и 1 кг да дигна, почвам да се чувствам некомфортно. Не знам дали е от прекаленото вторачване или от самоосъзнаването, че имам все пак някакво тяло, което има някакъв външен вид  newsm78, но определено е различно от преди, когато не обръщах внимание на трупащите се сланинки около талията.
Много ми хареса как си го написала. И като се замислих се чувствам абсолютно по същия начин.  Hug

Моят кантар тази сутрин отчете минус 200 гр., чудесно, имам точно 1 кг. до линийката.

Менюто до тук.
з: 3 мънички рогчета със сирене, 2 реда натурален шоколад
о: голяма салата /зеле, морков, домат, краставица/ и леща
в: все още неизвестна ...

# 320
Ето ме и мене, не особено системна. Вчера на вечеря ядох  3 праскови и то към 18 и 50.На работата се забавих повече от колкото очаквах и вместо вкъщи трябваше да ям из път и под изсипващият се като из ведро дъжд. Не , че бях особено гладна, но като видях тия праскови ....
Днес друга песен: На закуска хапнах филия с колбас и една лентичка млечен шоколад. Толкова тежко и некомфортно ми стана. Имам усещането , че още храносмилам изядената в 7.30 закуска.Естествено на обяд нямах желание за храна, но все пак изядох 2 от вчерашните праскови с надеждата малко да се пооправят нещата в стомаха си. Е грънци, още съм като с погълнат слон.
 Надеждата ми е поне системната вечеря от чушки пълнени със сирене и салата от краставица да внесат покой в разбунтуваната ми душа и тежащ корем.

# 321
Привет и от мен!  Hug Ама и вятър днес... Shocked, ще те отнесе.  Simple Smile
Камчи това не е системно...Ти си определяш размера на порциите, но трябва да имаш три хранения с еднакво засищане!
de3demonka   bouquet, успешно вървиш към финала!
Роца и аз съм на същото мнение...а и като хапна нещо несистемно ми е адски дискомфортно!
Искри само бял ориз не може...Много манджи стават с ориз-сърми, чушки, със зеленчуци, тиквички, спанак и т.н.
Днес:
з-парче кекс, малко шоколад, кафе;
о-порция бланширан ориз със зеленчуци, салата, сирене, ягоди;
в-кайсии с кисело мляко.
Аз също няма да пропускам сезонните плодове.
Лек ден от мен!  Hug

# 322
И аз да се похваля Simple Smile
Трети ден вече, но се чувствам много добре и лекичка. Нямам кантар за съжаление,че ми се развали, но ще си купя тия дни.
И отчет за днес:
з- филия с пастет и една вафла
о- миш-маш(яйцата може ли да се комбинират със сирене?
в- и аз не съм я измислила още
Само вечерно време, тъй като си лягам към 12-1 часа и ми пригладнява та мушвам нещичко в стомаха,че и кърмя все пак. Това ми е прегрешението, но пак се чувствам много добре  Peace
Лек ден   bouquet

И мога ли да си пия фрапето следодед, тъй като не пия чисто кафе?

# 323

Привет и от мен!  Hug Ама и вятър днес... Shocked, ще те отнесе.  Simple Smile
Камчи това не е системно...Ти си определяш размера на порциите, но трябва да имаш три хранения с еднакво засищане!

Напълно съм наясно, Валя. Просто вчера и днес така се стекоха нещата.Както се каза и по- рано в темата: Каквото било било. Утре е нов ден- ще спазвам правилата.

# 324
За днес да си напиша и менюто:
З-сандвич с кашкавал, чай с мед, варено яйце, малко краставица
О-супа топчета, малко пълнозърнест хляб
В-пълнени чушки със сирене , кисело мляко
Не е най системното нещо , но все пак е горе долу добре, на фона на предишното плюскане
Килограмите ми бавно падат, с някакви грамове, но ще се хваля като стъпя на линийката, защото сега съм почти 2кг над нея Mr. Green
лека вечер на всички Hug

# 325
ох а грешно съм прочела , те фактическа казват да не се яде м/у храненията , пълно 360 от това което съм чела до сега Simple Smile нали всички диети проповядват да се яде по малко постоянно , но ще видим с тази дали ще се опровергае Simple Smile

аз от вчера почнах , но малко неправилно май
вчера:
з: две принцеси малки на ръжен хляб, кафе с мляко
о: салата с марули и пиле
в: е тука я оплесках Simple Smile салата с марули и пиле и  сладолед без захар , но порцията беше токова мизерна че си легнах гладна Simple Smile

днес
з: принцеса, банан , 2 шепи сурови бадеми и сушени джанки (кранбериес)
о: мусака с пуешка кайма и патладжан, 1 ябълка (дали може?)
в: още не съм я измислила , имам картофи (сурови), сирене , пиле печено, ябълки, ягоди и боровинки .. дайте идеи как да ги комбинирам

# 326
  • София
в: още не съм я измислила , имам картофи (сурови), сирене , пиле печено, ябълки, ягоди и боровинки .. дайте идеи как да ги комбинирам

Лично аз бих се спряла на следните варианти:
Вариант 1: ябълка, сирене
или
Вариант 2: печеното пиле

# 327
  • ВАРНА
purplethorn, ако си стриктна със сигурност ще се опровергае честото похапване.  Peace
valya3, краднах ти идеята за вечеря  Wink.
sisitons, ще ги смъкнеш, не се безпокой.  Hug

Аз май скоро бях ви писала, но пак да си кажа. От Коледа насам съм смъкнала само 3 килограма, като третия го въртя на горе на долу от началото на май. Питате ли ме мен какво ми е ...!?

Хубава вечер и бъдете системни за да имате резултати   bouquet

# 328
 Здравейте,
днес направо съм доволна!
З: 1 сухар с малко сладко
О: тиквички с ориз
В: кисело мляко и ябълка
 Воаля, колко е лесно като човек има работа и не мисли за ядене и шоколад!

Сладки сънища!  smile3524

# 329
Добро утро.
Огледалце, права си.Колко е лесно човек като не мисли за ядене.Със системата това се получава по лесно, защото няма нищо забранено.Просто има правилно време за него  Peace Пък и всеки има свободата да си нагласи яденето според собствените си разбирания и предпочитания.Харесвам я тази система  Heart Eyes
Менюто ми:
З- 2 препечени пълнозърнести фил. с чисто масло, мляко с какао, сусамов тахан с мед
О- дюканска палачинка с зелении(чесън, лук, копър...)
В- салата от печен пипер, домати, чесън и босилек и малко череши

Общи условия

Активация на акаунт