"Системата минус 60"- тема №33

• 42 301
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
днес:
з-купичка жито с много орехи и мляко, кафе;
о-зрял фасул, салата, сирене;
в-зелен фасул с кисело мляко-обожавам го!
Усмихнат ден!  Hug

# 331
Здравейте!

Менюто днес:

З. 2 пържени филии, 3 форми
О. Омлет със зеленчуци  на тефлонов тиган
В. кисело мляко и праскови

# 332
 Здравейте,
 cvetna77 , така е и аз съм доволна от Системата. Миналата година като я открих и си казах, това е моят начин!
 Днес също съм доста заета, но мъжът ми донесе един шоколад. От къде на къде се изнамери, то лешници, стафиди, че и дебел сигурно 2 см. и  най-накрая преди 10 мин. се изкуших, откакто съм станала го наблюдавам как се държи. Седи си в опаковката, таа рещих да му разваля съвършенството...Веднага седнах да пиша, действа ми като изповед, все едно половината от това дето го изядох не съм го яла  Mr. Green
 Менюто:
З. 2 овесени блокчета
О. вурст и чушки от консерва , 2 редчета шоколад
В: ще е зелена салата и кисело мляко
 Ако не беше шоколада, щях да съм изрядна smile3515
 Забравям да кажа, че вечер освен стандартния зелен чай пия и по един SANYE дето е за отслабване. Сигурно скоро ще добия зеленикав подтон  Laughing

Приятен и системен ден!

# 333
Здравейте на всички, аз съм нова във тази тема и сега внимателно чета и подбирам мнения... Нещо ми е малко сложна тази диета, или по скоро, не мога да разбера как става комбинацията на храната. Например, на вариантите за вечеря, които са 7 (колонки), дали може да се комбинират например продукт от колонка 1 с продукт от колонка 4. Или може ли за вечеря да речем салата със сирене.... Thinking

# 334
Viliianka можеш да избереш един от посочените седем варианта, но не може да правиш комбинации между отделните варианти.
Цитат
може ли за вечеря да речем салата със сирене...
-може-това е варианта зеленчуци със млечни!  Peace

# 335
Днес менюто:
з: 6 форнети, кафе със захар - 8.30 ч
о: кюфтета с бял сос - 12 ч
в: кисело мляко с ягоди - 4,30 ч

вече след като гледам поне  Rolling Eyes да спазвам режима, ако ям късно някой път или смесвам храните, или преям вечерно време - стомаха ми много протестира...

Искам да кажа - режима ме възпита, че имало и спане без болки и газове в стомаха Simple Smile супер

# 336
Днеска съм пълен провал , след обяд се наядох с миражки и солети, преди това стомаха ми се разстрои не знам защо Mr. Green. Но както и да е има и утре ще видя колко съм плюс  , е има и такива дни като днешния , които провалят минусите за седмицата, но аз съм си виновна #Cussing out. Лека вечер на всички Hug

# 337
ето и моя отчет:
з- пак филия с пастет и една вафла
о- много се чудих и накрая ядох луканка с оризови cripsy
в- ориз със зеленчуци

# 338
Менюто ми за днес:
З- 4 препечени пълнозърнести филийки с чисто масло, 1 банан, малко череши и черници
О - боб, салата краставици
В- все още неизвестна  newsm78
Сиситонс, дано днес да няма плюс или да е минимален  Hug И аз се ядосвам така като направя.Таман вляза в релси и започнат минусите и хайде някой срив с голям плюс  #Cussing outЗа това гледам да пиша по редовно, чеда се стимулирам към по голяма стриктност  Mr. Green
Огледало, ама бива ли така да направи този твоя мъж  Laughing Да го беше скрил това изкушение  и днес да те събуди с целувка и шоколад  luvbed Обичам такива събуждания  Heart Eyes
минка, то и аз се убедих колко добре може човек да спи.Осъзнах го, когато преди няколко дена се намуах вечерта с вафли и фъстъци....не е истина после какъв стомах ме боля....ама каквото си го направя такова ще си го и сърбам.
Viliianka, добре дошла  Hug Вариантите за вечеря не могат да се комбинират помежду си Peace Може да се комбинират продуктите в самите варианти с изключение на варианта с месото и рибата.Там всичко се яде самостоятелно без комбинации.

# 339
Благодаря cvetna77  Simple Smile

# 340
Добро утро и от мен!
Малко по малко вървим напред /въпреки малките прегрешения/  Hug
Днес:
з-две препечени пълнозърнести филийки с масло, сирене и сладко, малко ягоди, кафе;
о-агнешка дробсърма със салата;
в-шопска салата със кисело мляко.
Хубав уикенд от мен!  Heart Eyes

# 341
Момичета, няма как да не се похваля.
Нямам кантар в къщи, но днес бяхме на преглед за  децата и се премерих там. 5 ден, а аз съм -2кг  newsm44

# 342
Здравейте и от мен !
Цветна, как да няма плюс, има и е 400гр Mr. Green, това да ми е за урок. Днес така ме боли стомаха и така ми се е разбъркал, да не говорим , че ислед операцията това хич не е добре дето го направих ,хем знам , че трябва да си щадя червата, абе не ми се говори Sad. Та днес на закуска само чай от детелина и малко мед нищо не мога да сложа в уста. За обяд ще са някакви картофи, а за вечеря не знам не смея да ям плодове и зеленчузи днес, може кисело мляко и някой малък плод. Да се надяваме , че ще си науча урока иначе тези 2кг над линийката няма как да ги сваля скоро да не говорим , че бях по едно време паднала под нея , но просто изчаках и не я промених.
Орхидея, браво!

# 343
Ето менюто

З. филия с пастет, шоколадов десерт, кафе
О.Пълнени чушки
В. тука е дилемата - ще правя за семейството прясна пържена дунавска риба. Не знам как ще и  устоя.Ако я оставя за хапване на закуска , няма да е така вкусна, след престоя в хладилника Thinking. За първи път ще ни е тази година да  приготвим и  опитаме току що уловена рибка. Ако се изкуша ще гледам да е поне преди 18,  без бира и други екстри.
Айде отдавам се на размисли........

# 344
Ето и менюто за днес:
з- 3 парчета кекс, кока-кола
о- задушени пресни картофки с копър и чесън и сиренце ( забравих да добавя и 1 чаша биричка- не знам как се драска)
в- ще си доям ориза със зеленчуци
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт