Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 211
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
_Tell me_  ,благодаря за снимките!Младоженците са щастливи и красиви !Така събрани се получава един прекрасен семеен албум!
ValentinaP ,мерси за клипчето,толкова любими моменти видях и им се насладих отново!!!

# 166
Dimony -rзчерпателна както винаги

mal4eva1984 -само на теб имам доверие да напишеш сценарий за 3 сезон на филма

Те,двете сценаристки много ни измъчиха.Като чета какви размисли и страсти бушуват в момента,а остават още 6 епизода.....

Момичета,чета всичко,което пишете,много ми е приятно и весело при вас.

# 167
Много красив клип и мисля, че не е постван тук.
http://www.dailymotion.com/video/xqsrws_fatmagul-ve-kerim-ylkler-fatmagul-and-kerim-first-s_shortfilms?from_fb_popup=1&code=AQAWe4t6kz_ewYNN0xK9x-ENwaK5R

Много хубав клип. Песента е чудесна и моментите съвпадаха с текста, силен ефект!

Видях снимката на Кенанчо. Това жабе да вземе Енгин ли да го целуне, та да се превърне в човек! Явно на Берен целувките не му вършат работа  Simple Smile

# 168
  • Разград
Kıyamam Sana ENGİN AKYÜREK

# 169
Здравейте,сладурки! HugДраго ми е да ви изчета и да се включа в дискусията!
Както напоследък често се случва,си прочетох мислите дословно в някои от момичетата,така че импулсивно извиках:"Е,точно така и аз мислех да го напиша". Peace
Дива,клипчето е много нежно!
Мариянка,благодаря! Hug И клипчето е чудесно!
Това,което прочетох от Бризчето,беше страхотно съчетани разсъждения за всеки един от героите,вплетено с религиозното тълкувание на мюсюлманската религия Hug Изключително важна информация за развитието на нашия сериал,а и не само!
Вале,Марта,Евелин,Зори....и Димони-с малки изключения съм съгласна с вашите разсъждения!
Момичета,понякога изтласкваме в мислите си на по-заден план зверството,на което беше подложена Фатма,защото се поуспокоихме,че тя започна да се оправя Peace
Всички сме били свидетели или сме чували ужасяващи разкази от първа ръка за последствията от преживяното,и то не на преките жертви,а на свидетелите!Аз лично видях как косата на татко побеля пред очите ми след ужасна катастрофа!И тук ситуацията е подобна!Видими белези няма по Керим,но раната в душата му още дълго ще тлее!Съгласна съм с Димони,че точно Фатма ще излекува душата му,ще изтрие сълзите му,както той досега триеше нейните!За да постигнат духовно единство,трябва взаимно да се излекуват,да се слеят душите им.....

# 170
Честит празник на всички бг-мами! Да сме живи и здрави да се радваме на децата си и те на нас!
 Hug Hug Hug

Дива, Мариана, поздравления за клиповете! Много ми харесаха!   bouquet   bouquet

Малчева, стихотворението ти е хубаво и нежно, както и мислите на любимците ни!   bouquet

ФантазияJoy Joy Joy

Бризче, невероятно удоволствие ми доставят постовете ти! Не би трябвало да ги криеш.   bouquet

Напълно съм съгласна с теб, че всяка религия проповядва любов. Хората са тези, които преиначават посланията и от там идват всички беди. Човек, който истински вярва във Висшите сили, никога не би си позволил да всява омраза и ненавист.

Нелка, благодаря ти за разбирането, което проявяваш към българите в чужбина. Не мога да говоря от името на всички, но за мен този форум и нашата тема е истински духовен оазис, който ме свързва с много сродни души, които толкова ми липсват тук.  Hug Hug Hug
Обаче ви моля да не се превръщаме в Инквизицията и да правим публични екзекуции на "недостойните". Всякакви призиви за разкриване на никове и на лични съобщения са в дълбок разрез с моите разбирания за възпитание и коректност. Достатъчно интелигентни сме да си правим сами изводите. Да спрем с назиданията! Има кой да ни съди, когато му дойде времето. Wink

# 171
mal4eva1984 -само на теб имам доверие да напишеш сценарий за 3 сезон на филма

Ако реша да напиша сценария-бедна ви е фантазията какво ви чака....
Сценария на двете бели птици ще ви се стори песен...  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 172
http://www.dailymotion.com/video/xqsrws_fatmagul-ve-kerim-ylkler-fatmagul-and-kerim-first-s_shortfilms?from_fb_popup=1&code=AQAWe4t6kz_ewYNN0xK9x-ENwaK5R

Много хубав клип. Песента е чудесна и моментите съвпадаха с текста, силен ефект!

Видях снимката на Кенанчо. Това жабе да вземе Енгин ли да го целуне, та да се превърне в човек! Явно на Берен целувките не му вършат работа  Simple Smile

Не знам дали Енгин ще иска да се жертва, ще вземе да прихване от пълната липса на чар и излъчване на Кенан... Sick по-добре да не рискува, искаме си Енгин в пълния му блясък.  Simple Smile Simple Smile

# 173
 5 май 2012

около година по-късно.....

Dimony,    bouquet

# 174

Нелка, благодаря ти за разбирането, което проявяваш към българите в чужбина. Не мога да говоря от името на всички, но за мен този форум и нашата тема е истински духовен оазис, който ме свързва с много сродни души, които толкова ми липсват тук.  Hug Hug Hug
Обаче ви моля да не се превръщаме в Инквизицията и да правим публични екзекуции на "недостойните". Всякакви призиви за разкриване на никове и на лични съобщения са в дълбок разрез с моите разбирания за възпитание и коректност. Достатъчно интелигентни сме да си правим сами изводите. Да спрем с назиданията! Има кой да ни съди, когато му дойде времето. Wink

Куркуме , не знам прочетохте ли какво е получавала на лични Бризчето...Аз съм убедена , че тя няма да разкрие никовете  на тези момичета , но като го написах по този начин мисля , че след днешните и изчерпателни постове вече ще се замислят дали отново да я безпокоят с подобни писма...

# 175
  • Разград

# 176

Не знам дали Енгин ще иска да се жертва, ще вземе да прихване от пълната липса на чар и излъчване на Кенан... Sick по-добре да не рискува, искаме си Енгин в пълния му блясък.  Simple Smile Simple Smile

Мисля, че Мукадесита  с нейния акъл, прелест и опит би го оправила Кенан в прекия и преносния смисъл .  Joy Joy Само не гарантирам какъв ще е резултата.

# 177
  • В Града на Липите
Здравейте и от мен. Едва имам сили да пиша, но за това пък мога да чета.

Да ни е честит ден на майката!

Дива, прекрасен клип, не знам защо, но ужасно ме натъжи, направо ми заседна буца в гърлото. Много е нежен, благодаря ти   bouquet

Морияна, благодаря и на теб.   bouquet  bouquet Много ми хареса.

Малчева, верно че си скрита лимонка. И теб като те удари музата, ни проза ни поезия може да ти се опре. Важното е да споделяме емоцията, а не да я трупаме в себе си. Много ми хареса.

ВалеHug определено ще оцелеем до 21-ви юни. Щом сме заедно и се подкрепяме в лудостта си.

БризчеHug благодаря за интересната информация, но още по-интересно ми бе да прочета тълкованието ти. Липсваха ми анализите ти. Надявам се по-скоро нашите герои да постигнат своето духовно единение.

Цитат
MeriAm Pandarova-Kocaomer
‎"Сватбената нощ на Керим и Фатмагюл,разтърси социалните мрежи"...
Мисля си,че нашите сценаристки в последствие решиха да покажат часове назад!Просто не са очаквали такава критика.В Турция не само Фейса и Туитър гръмнаха,но и във вестниците беше отбелязано.А така недоволството достига до много по-голям кръг от хора..

Аз пък си мисля, че това с ретроспекциите е било замислено предварително, макар да съм убедена, че следят общественото мнение и се водят и от него. Това си е техен похват, който често използват, за да ни държат в напрежение.

Фантазия, много се забавлявах.  Grinning Честно казано, вероятно на снимачната площадка става нещо подобно. При тази навалица, как въобще успяват да се концентрират не знам, че и страст да предадат. Но то не е само при тях, това си е нещо нормално за актьорите.

vihor   newsm10   за пост 124

Димони, както винаги прочетох поста ти с голямо удоволствие.
Цитат
Всеки зрител възприема героите пречупвайки тези възприятия през призмата на собствените си представи и житейски опит

Да, така е. За това и има толкова различни мнения, тълкувания и гледни точки.
Що се отнася до реакцията на Керим, и аз съм на мнението на Валето. Бях писала и по-рано, че го усетих така. И според мен Керим се чувства недостоен, дори омърсен. За това и сутринта ми изглеждаше гузен, все едно е взел нещо, на което няма право.
Що се отнася до комуникацията между двамата и на мен понякога ми куца. Един ден даже така ми кипна, че написах пост дълъг цяла страница за мълчанието между тях и за наезречените думи. Мисля, че беше точно след отвличането. Но после като се замислих, стигнах до извода, че някои хора просто не обичат да говорят. Трудно им е да изразят чувствата и емоциите си. Фатмагюл обикновено го прави, когато я провокират силно. Има временни избухвания, но твърде рядко.
Що се отнася до целувките, аз много не се заглеждам в нейните устни, признавам си. Но са ми много въздействащи като цяло.

Боровинка, аз дойдох само 5 дни след теб, но се чувствам така, сякаш съм ви познавала цял живот.

Колкото повече гледам последната сцена, толкова повече държанието им ми прилича на неловкост.

Напоследък се улавям, че ми липсват постовете на Нианта. Дано се върне скоро при нас.

Последната серия е провокирала направата на много хубави клипове. Явно е въздействала доста силно на всички, независимо от противоречивите мнения.

# 178
  • София
Благодаря, ValentinaP, прекрасен, клип на невероятно нежната песен на Роберта Флек!
Гледайки клипа, ужасно се натъжих, защото идва края на тази удивителна история, която ни държи за душите, която извади от нас неподозирани емоции, които ни разтърсват и изненадват, която тотално ни е обсебила. Видях ретроспекция на историята на Фатма и Керим, техните „за пръв път”. Прекрасно!!!

# 179

Мисля, че Мукадесита  с нейния акъл, прелест и опит би го оправила Кенан в прекия и преносния смисъл .  Joy Joy Само не гарантирам какъв ще е резултата.
Е тогава не ми се мисли дали Кенан няма да заприлича на суха пастърма!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт