Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 091
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Малчева, стига им се обяснява. Има хора, които ставайки сутрин първата им работа е да обидят, да се скарат, да наранят. Те за това живеят. те с това се хранят. те са духовни вампири. Не се занимавай с тях, защото разбраха, че си чувствутелна и винаги ще се намери, кой да те нападне. Просто ги игнорирай. Пиши си каквото си искаш-твое, чуждо -каквото си щеш. Тук никой няма претенции да е писател и поет -всичко е за забавление.
Права си!
Но да ви кажа-аз не съм чак толкова чувствителна! За мен истината е на ПЪРВО място!
Бях публикувала този стих през 2002г в профила ми в един сайт в интернет,които в последствие изтрих,но явно на много хора е харесала идеята и ето я доразвита и оценена подобаващо! както и да е!
А моята истина аз си я казах! newsm10

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 10:52 от mal4eva1984

# 331
Малчева, стига им се обяснява. Има хора, които ставайки сутрин първата им работа е да обидят, да се скарат, да наранят. Те за това живеят. те с това се хранят. те са духовни вампири. Не се занимавай с тях, защото разбраха, че си чувствутелна и винаги ще се намери, кой да те нападне. Просто ги игнорирай. Пиши си каквото си искаш-твое, чуждо -каквото си щеш. Тук никой няма претенции да е писател и поет -всичко е за забавление.
Права си!
Но да ви кажа-аз не съм чак толкова чувствителна! За мен истината е на ПЪРВО място!
А моята истина аз си я казах! newsm10

love001

# 332
Интерсно,Керим да застане над нещата и да даде писмото на Мустафа със собствение си ръце на Фатма...

# 333
Ето,че и поговорката "от умрял писмо да получиш" ще стане реалност.Тия сценаристки направо се гъбаркат с феновете си! Simple Smile

# 334
Ето,че и поговорката "от умрял писмо да получиш" ще стане реалност.Тия сценаристки направо се гъбаркат с феновете си! Simple Smile
Тук си много прав!  newsm10

# 335

Може пък в писмото да казва,че знае,че Керим е най-доброто за Фатмагюл и умира спокоен!
Обаче не ми се вярва защото Мустафа умря с отворени очи!

# 336
Цитат на: fantasya link=topic=657798.msg21956389#msg21956389 date=1336980099

[b
Добромире,[/b] къде ни хвърли точно в дервишовото семе - че той Керим си е мъж та дрънка и няма да чака някой друг да му свърши работата. (Ако се надяваш т'ва да си ти - това е друга тема.). Ние тук, понеже сме луди по Керим, не се съобразих, че е нормално ти да си луд по Фатмагюл.

Извинявам се,но не разбирам турски!?! Би ли ми написала на български или английски какво ми казваш?!? newsm78 Thinking

Добромире, не знам турски, няма да ти пиша на английски, защото доста добре се справям на български - ти разказа до край дочете ли го? Ако не си, ще ти го пусна на лични да си го дочетеш. Иначе не разбирам какво имаш предвид? Може на лични за да не се караме пред хората.

# 337
Момичета и момче добро утро и от Истанбул. Дано днес Едже И мелек да ни зарадват с трейлър за 75 епизод. Следя ви с интерес, макар и малко трудно.

# 338
  • София
Подсказка 75 еп.:
Преди да умре, Мустафа пише писмо за Фатмагюл, Керим със собствените си ръце дава писмото на Фатмагюл...Меджхул...

Много прекалиха с този Мустафа.Освен това в последния епизод не ми хареса Фърат как игра,изобщо нямаше вид на отчаян до самоубийство.Обаче вече не ми се и мисли за него...

Искам да се извиня,защото не съм чела много много мнения, но изгледах серията и ми се иска да споделя някои,макар и не особено интересни усещания.
Тази серия е първата серия от втори сезон,която така дълбоко ме развълнува.Направо изпитах желание сериалът да има трети сезон.За мен винаги е било особено интересно,когато има някаква спънка в любовта на двама силно обичащи се. Отношенията между Керим и Фг като че са в самото начало и стъпват на някаква съвсем различна основа-много вълнуваща и емоционална основа...
Също като Боровинка и някои други момичета,сцената с Мелтем и Перихан много ме трогна.Силна сцена беше.
Не ми хареса решението на Хаджер да кръсти бебенцето си Мурат.Но предполагам,идеята е,че въпреки всичко Хаджер в сърцето си много обича бащата на това бебенце...
Мисля си, че първа брачна нощ е имало и ще има ретроспекция, но силно се надявам все пак да не е имало,защото всичко в Керим и Фг показва,че те не са готови за нея.А и много по-вълнуващо ще бъде, ако всичко се случи спонтанно,желано и естествено...
И не на последно място:Никога нито в Облака,нито в досегашните серии на КВФ, не съм виждала Енгин да се целува така открито, откровено и толкова страстно.Тази целувка ми е фаворит от всички негови "еротични" и интимни изяви,които съм виждала досега.Мога да я гледам милион пъти.

Извинявам се за обърканато ми съобщение,имам много да ви чета!Досега не ми се е случвало така да изоставам,нямам идея как ще наваксам!
А не знам,как ще мине времето до четвъртък,просто този път нямам никакво ама никакво търпение!
 Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 11:23 от Л_Дани

# 339
Интерсно,Керим да застане над нещата и да даде писмото на Мустафа със собствение си ръце на Фатма...

Така както я карат двете бели птици,Керим,не само ще даде писмото на Мустафа до Фатмагюл собственоръчно,но най-вероятно ще се заеме и с организацията по самото погребение,като доста сълзи ще пролее на гроба му,а след това, и цветя ще посее, и ще ходи да ги полива всеки божи ден. Hug Grinning

# 340
Добра седмица, момичета! HugЖалко, че не мога да ви кажа и "Добра стига!", защото нямате стигане! Peace Сега ще напиша нещо с пълното убеждание, че темата не се чете от лица, ненавършили 9 години. И с увереността, че повечето от четящите са отглеждали децата си не как да е, а с любов и внимание. Та всеки, който отговаря на горните 2 условия, поне веднъж в живота си се е сблъскавал със силната заинтересованост на малките деца към другия пол, в действие. Спомнете си, ако влезете внезапно при момченце и момиченце, за които мислите, че си редят куклите и легото, а те  са си свалили гащичките и се разглеждат с интерес. Е, тяхното изражение след като предприемете съответните мерки, не ви ли напомня на това на Ф и К сутринта? И то си е съвсем нормалното, след като толкова много усилия от страна на толкова много хора се употребиха, за да се докаже на горката Фатма колко е греховно всичко, свързано с най-нормалните човешки отношения, които иначе би трябвало да носят единствено радост! А Керимчо май не е съвсем наясно с нея, пак поради внушения срам! Аман!
Добромирчо, добре си ни заварил! Като стихнат емоциите в темата, ме подсети да ти разкажа един мнооого стар виц във връзка с Дервишовото семе, честта ма момичето и "мъжкото" достойнство. Joy Joy Joy       

# 341

Така както я карат двете бели птици,Керим,не само ще даде писмото на Мустафа до Фатмагюл собственоръчно,но най-вероятно ще се заеме и с организацията по самото погребение,като доста сълзи ще пролее на гроба му,а след това, и цветя ще посее, и ще ходи да ги полива всеки божи ден. Hug Grinning

Освен това в продължение на 7 дена ходжите ще четат меврит у тях както е по обичай..

# 342
  • Бургас
Не ми хареса решението на Хаджер да кръсти бебенцето си Мурат.Но предполагам,идеята е,че въпреки всичко Хаджер в сърцето си много обича бащата на това бебенце...

И не на последно място:Никога нито в Облака,нито в досегашните серии на КВФ, не съм виждала Енгин да се целува така отрикто, отровено и толкова страстно.Тази целувка ми е фаворит от всички негови "еротични" и интимни изяви,които съм виждала досега.Мога да я гледам милион
пъти.

А не знам,как ще мине времето до четвъртък,просто този път нямам никакво ама никакво търпение!

А ние сигурни ли сме ,че той играе роля newsm53.
Дани  newsm10,и аз така ,търпение нямам никакво,ама и избор не ми остава:crazy:
Ще чакаме Thinking

# 343
Подсказка 75 еп.:
Преди да умре, Мустафа пише писмо за Фатмагюл, Керим със собствените си ръце дава писмото на Фатмагюл...Меджхул...

Много прекалиха с този Мустафа.Освен това в последния епизод не ми хареса Фърат как игра,изобщо нямаше вид на отчаян до самоубийство.Обаче вече не ми се и мисли за него...

Дани, и на мен ми писна от Мустафа и искам вече да не ми се мотае пред пгледа, но изглежда ще си го влачат до последно, като контрапункт.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 16:41 от fantasya

# 344
Ако си спомняте  Мустафа се отказа от името Мурат,макар че първоначално го искаше.Хаджер каза,че е свикнала с това име,но той беше непреклонен.Така че Хаджер въобще не се съобрази с неговото жление.

Общи условия

Активация на акаунт