Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 977
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • В Града на Липите
Славенко, ако Керим види Фатмагюл в този вид, ще си глътне четката за зъби, джанъм  Joy   Joy

Норитка, то ако го търпим Мустафа само още една серия, направо ще е чудо. Аз очаквам духа му да се засели някъде или до колибата на Лодос или на верандата на фералък.

# 421
  • София
не знам какво ще пише в писмото, но ако сценаристките успеят да разреват и тези, които изпитват непоносимост граничеща с омраза към Мустафа, наистина ще им сваля шапка.

п.п. Макар че, това си е направо невъзможно, ако питаш мен  Joy  Joy  Joy

хриси, мен ме разплакаха още с престрелката и кадри от раждането на бебето
писмо вероятно наистина ще има и то ще изиграе голяма роля

ааа и незабравяйте , ЧЕ Муки още не е разкрита и разконсперирана с подлата си постъпка където скри писмата под леглото  Wink ,ако сценаристите подминат този момент ненаказан и само с един лек скандал с невежи оправдания от нейна страна мине всичко ... просто тогава съответния епизод се обезсмисля- според мен  

,,,,, в смисъл и едно писмо би свършили същата работа Муки да пише на Мусти , че Фати и Кери се женят - и едно писмо би свършило работа К. да замине за Бодрум ,,,,,,,,
ако не съм пропуснала нещо ,мисля , че  Фатма все още не знае , че е получавала всеки ден писма или и казаха  newsm78  (гледам по веднъж сериите )

п.п. малчева ,чакаме включване - "поразходи се из гуглето и гепи нещо интересно  "Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 422
Може да ме сметнете за коравосърдечна, ама каквото и да е писал Измирския Шекспир, няма шанс да ме разчувства, а още по-малко да ме разплаче.... Mr. Green Халвата от Злати добре ми дойде! Laughing

# 423
Може да ме сметнете за коравосърдечна, ама каквото и да е писал Измирския Шекспир, няма шанс да ме разчувства, а още по-малко да ме разплаче.... Mr. Green Халвата от Злати добре ми дойде! Laughing

+ 1 Още една коравосърдечна.  Mr. Green Не успя да ме трогне и последната му сълза.  smihesorry Да почива в мир! И ако може да не ни занимават вече с него.  Praynig

# 424
Хайде още малко сватбени снимки от мен.. Вчера стигнах до тук:

Днес продължавам смело напред...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Де да бяха за нас тези погледи и целувки..  Mr. Green Mr. Green  Rolling Eyes

- ама че поглед само..  Laughing Laughing Laughing

# 425

+ 1 Още една коравосърдечна.  Mr. Green Не успя да ме трогне и последната му сълза.  smihesorry Да почива в мир! И ако може да не ни занимават вече с него.  Praynig

И аз съм с вас.За умрелите или добро,или нищо...От мен ...Нищо!

# 426
  • В Града на Липите
Честно казано и мен не би ме трогнал, нито успя да ме трогне като елегантно се свлече на пътя и се оцъкли за последно. Отдавна ми писна от него, и явно и аз съм коравосърдечна, но си отдъхнах.
То големи мъки бяха, и за него и за нас, да не говорим за сем. Ългаз.  ooooh!

# 427
Танца "на орлите"...  Grinning Grinning Joy

ПП: Напълно ви подкрепям за Мустафа- дано наистина веднъж завинаги сме се оттървали от него..  Whistling Whistling Whistling

# 428

И аз съм с вас.За умрелите или добро,или нищо...От мен ...Нищо!

Влизам в клуба на коравосърдечните. (що се отнася до Мустафа)

# 429
Скрит текст:

Това не са ли на kurkuma калинките newsm78

Тц не става, цял свят говори за преродения Мустафа,само вие не щете  ooooh!,убедете се сами  Peace

Скрит текст:

# 430
Мустафа наистина е безсмъртен #Crazy
Предполагам,че Фг чете писмото му ,след новината за смъртта му...иначе не бих я оправдала Crossing Arms И за какво да го съжалявам - той е осъден на 20 !!! години затвор ,а пише на Фг- не се жени - чакай ме #Crazy  съвършен егоист...любимата му не заслужава щастие #2gunfire а тази Фатмагюлова сълза за Мустафа... newsm78 знае ли тя вече ,че той е поръчал УБИЙСТВОТО  на Керим... newsm78

защо сценаристките ми вменяваха ,че младоженците ще почнат на чисто...всичко е по старо му...до кога newsm78

извинявайте ,ама тоя Мустафа и от отвъдното ми действа на нервите...а филма свърши...
не съм съгласна, че сценаристките го обичат - много негативно натовариха образа му-  защо не гръмна този ,който обезчести Фг- Ердоан  #2gunfire Ердоан прокле Фг в деня на сватбата ooooh!

искам да го изнасилят 3 наведнъж  в затвора, по- вече от всякога #Cussing out

# 431
  • София
Мустафа е жертва и според мен.Но аз повече се сърдя на нашите приятелки -сценаристките,че го направиха по-лош и от най-лошите. Враговете в този филм бяха други и те заслужават най-лошата съдба.Тежестта се измести.
И аз като Хриси и Валето,реших,че Решат ще има съдбата на съпруга на Ляле.Дори ще е справедливо.
разбира се , че писмото на Мусти ще ни разплаче,...
Скрит текст:
как иначе....рейтинг гониме моля...
за четвъртък, за най- чувствителните  - добавка  към мерките на Марта
...
Скрит текст:
freespirit,много са те разочаровали нещо сценаристките!И аз ще се разочаровам,ако ме занимават още малко с Мустафа Confused.

п.п.Мацки,обаче тоя Мюмтаз много ви влезе под кожата,взе ви акъла с тая фешън вратовръзка Joy Joy Joy.

# 432
# 433
Скрит текст:

Това не са ли на kurkuma калинките newsm78

Тц не става, цял свят говори за преродения Мустафа,само вие не щете  ooooh!,убедете се сами  Peace

Скрит текст:

Славенка, и там не го искам прероден. Хич да не се мярка повече.

# 434
Благодаря за превода и субтитрите на Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра! newsm51

И не на последно място:Никога нито в Облака,нито в досегашните серии на КВФ, не съм виждала Енгин да се целува така открито, откровено и толкова страстно.Тази целувка ми е фаворит от всички негови "еротични" и интимни изяви,които съм виждала досега.Мога да я гледам милион пъти.

Целувките на Керим след пречистващия разговор ми носят същите емоции, които усещам когато гледам първия им танц в 15 епизод. Този отчаян, страстен устрем Керим го изрази и по време на танца. Голямата промяна е при Фатмагюл. По време на танца тя изтърпя близостта му с усилие и зле прикрита омраза, а сега отвърна на целувките му макар и плахо. След това уверено прекрачи роклята, която се беше свлякла като пяна в нозете и...

Мустафа и Мукадес са нещастни, но не мога да ги съжаля. Те преследват своите недостойни цели без да подбират средства и без да се интересуват на кого и колко болка причиняват.

Общи условия

Активация на акаунт