Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 022
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Cruela  след него остава детето му според мен Simple Smile

# 481
На Мустафа нали му забраниха да пише писма до Фатмагюл.Доколкото си спомням Юмер и Кадир подадоха жалба,откъде сега ще дойде това негово писмо не ми е ясно. newsm78

# 482
  • софия
то това писмо ще да е нещо като завещание ......

# 483
Cruela  след него остава детето му според мен Simple Smile

Ами ако излезе вярно онова за смъртта на Хаджер?!  Praynig Да не дава Господ!  Praynig Защото иначе какво му е толкова същественото на това дете?!  Thinking

И въобще ако в трейлъра има само как Фатмагюл чете писмото и сълзата и пада върху сълзата на М ще си изям мишката! Компютърната. Söz!  Mr. Green

# 484
  • В Града на Липите
На Мустафа нали му забраниха да пише писма до Фатмагюл.Доколкото си спомням Юмер и Кадир подадоха жалба,откъде сега ще дойде това негово писмо не ми е ясно. newsm78

Изпод дюшека ще дойде вероятно. И тъй като му забраниха химикалите и листите, вероятно е писано на парче от ризата му с кръвта му. Ето ви препратка и към Каблешков.

Круелита, и аз изразих притеснение тия дни за Хаджер, когато излезе подсказката - за нея това начало ли ще е или край. Нещо такова беше, трябва да я намеря.

ето я: 2)  В деня на раждането на сина й Асу научава за смъртта на Мустафа. Краят ли е това за Асу? Или начало? - но то може да се тълкува и като новото й начало със Сами. Дай Боже.

# 485
  • Враца
Добре де,той не знаеше,че ще го застрелят Мустафа,че да седне да завещава пари Rolling Eyes.Но може да е сторил това по-напред и да е оставил писмо,в което  обяснява всички свои постъпки и моли Фатмагюл за прошка.Оф изобщо не ми се иска да е така,но за какво ще пише?!
  Дани Hug,не видях,но Мука може и набързо да е скрила някоя паричка в пазвата Grinning!
На последните гифчета Керим е голям сладур с бялата тениска Embarassed!

За каква прошка ще моли - че е организирал убийството на Керим ли? Защото това писмо би трябвало да е писано по времето преди да го изведат на разпита в прокуратурата, докато очакваше с нетърпение и само поглеждаше часовника. Кой знае какви ги е написал пак!

# 486
Хриси, много ми беше трудно да прочета,това което си постнала.Тежка тема,наистина Фг е силна жена и се е справила по възможно най-добрия начин.
В момента,обаче, нейният проблем изглежда решен,докато Керим определено не е добре.Също като теб, се надявам да се справи бързо и само с нейна помощ. Все пак е мъж, а психиката на мъжете е значително по-силна.
Круела,нямат ли предвид точно писмото,което ще остави Мустафа?! newsm78
Ако питаш мен,изобщо не е важно това писмо,но какво ли ще причини в отношенията им?!

Не съм напълно съгласна, понякога мъжете са доста по-лабилни от жените.
Проф.д-р Расим Адасал добавя:

“Жените са с по-здрави нерви”. “Жените израстват и съзряват по-бързо. Интелектуалното им развитие е подчертано по-ускорено, отколкото при мъжете. По-рано достигат своята женственост. По-търпеливи и издръжливи са към фрапиращи неразположения, безсъние, недоимък.  На това попаднах случайно, но все пак го слагам, за да не съм голословна

# 487
Явно в писмото ще има нещо на което аз му викам,манипулация с минало..Кой знае какви спомени ще й заразказва.Обаче много ми се иска Асу да има ново начало със Сами

# 488
  • Стара Загора
Аз подсказката за Хаджер си я тълкувам така-това е краят на миналото,краят на любовта към Мустафа и началото на нов живот с детето и Сами.Тя си роди нормално,нямаше признаци да е зле,не вярвям да я уморят.

mama_an_ji ,съгласна съм,че няма за какво да  я моли,но с изкривеното си съзнание кой знае какви ги е сътворил и защо да не е писал и за прошка.Нали на процеса преди да го отведат на два пъти през сълзи я умоляваше "Прости ми Фг'.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 15:21 от borovinka123

# 489
  • Враца
Явно в писмото ще има нещо на което аз му викам,манипулация с минало..Кой знае какви спомени ще й заразказва.Обаче много ми се иска Асу да има ново начало със Сами

newsm10
А той е много добър в манипулациите - Когато изманипулира Юмер да му потвърди датата на сватбата и много др. случаи

# 490
  • софия
написал е писмото в момента в който реши че ще убива Керим. още тогава е знаел, че ще бъде или-или......

"След Мустафа остава нещо...Какво може да е според вас?Съществен епизод..."
тази подсказка не ми изглежда свързана с детето...от къде-накъде newsm78

# 491
За миналия път ми бе притеснено от "... а на сутринта". После във всеобщата еуфория го подминах, но явно съм сгрешила. Сега обаче си се притеснявам за това с Мустафа и никой, и нищо няма да ми попречи до четвъртък да си гриза ноктите.

borovinka123 ,

# 492
  • В Града на Липите
Каквото и да е писал Мустафа, това ще е първото негово писмо, което ще прочете Фатмагюл. Предишните така или иначе не стигнаха до нея, а първото изхвърли. Щом коравосърдечната Мука разрева, докато четеше, сигурно и Фати ще пророни една сълза. Доста драматично му звучаха писмата, доколкото помня.
Вероятно пак същите глупости ще са.

# 493

...... Проблемът на Керим е много личен , интимен и той не би го споделил с нея открито. Може би донякъде,но не всичко,което го притеснява. А Мерием няма как да знае къде точно е проблема....

daniela.qnkova ,
Скрит текст:
Мерием знае какъв е проблема на Керим. Тя му казваше: "Бъди нейният някой. Ако тя ти прости, може би и ти сам ще можеш да си простиш."  Тя пропусна да забележи, че проблемът си "виси" над Керим с цялата си тежест. Довери се на лекарката и това притъпи нейната бдителност. Една майка не би трябвало да не забележи, че нещо го гризе и да се опита да му помогне. Мерием е много деликатна, но и много решителна. Аз даже си мисля, че все още не е късно да се състои такъв разговор между нея и Керим, особено ако отношенията между Фатмагюл и Керим по някакъв начин задълбаят в лоша посока. Лично мнение.
Скрит текст:
Имам си в къщи един такъв дето пали като Керим, руши всичко по пътя, мисли че винаги знае как да излезе от ситуация, а аз винаги знам дали се е справил или не, колкото и да отрича. Лошото е , че не винаги ме допуска да се опитам да му помогна.

# 494
Ние увлечени в размишления да не пропуснем трейлъра  newsm78 ?

Общи условия

Активация на акаунт