Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Sony_M, помоли я следващия път да добавя коректор в боята  Peace

В къщи по-трудно ще коригираш само корените, без да засегнеш и дължините, с шампоан ми се струва невъзможно, остава балсам или маска, която внимателно да нанасяш в корена, но и бързо, за да няма зони стояли различно време с тониращия продукт  Peace

Пробвай с по-лек, като начало  Peace

# 541
  • На острова
~Миа~, ползвала съм тези, за които питаш, също и на Кюн, на Шварцкпф и на Джон Фрида  Peace може би и други, за които сега не се сещам  Rolling Eyes

на Джон Фрида най-много ми харесва, косата е с идеален завършек и много равномерно и достатъчно тонирана; обаче не знам дали се продава в България - не съм се заглеждала; изглежда така

Скрит текст:
Ще го потърся, принципно и тук съм виждала Джон Фрида, но в Кипър има богат избор и ще си го потърся там.

Мис Нели, ще погледна и за Matrix-a.

Ясно ми е, ча както всеки един продукт, всичко си е индивидуално и до косъм. Ще се ориентирам на принципа проба-грешка, но ето, че пак ми помогнахте - Лореала отпадна  Wink

bouquet за всички!

# 542
  • София
Аня, постоянно използвам продукти за хидратация на крайчетата, но без резултат. Накупила съм си кристали, балсам без отмиване, последно се снабдих с подхранващия флуид на клоран с масло от манго, но останах разочарована - не забелязвам разлика. Преди 4 месеца ходих на фризьор и тя ми обезобрази косата - отряза голяма част от нея. Наистина тогава се отървах от досадния цъфтеж, но ето че отново е налице  ooooh!

А по отношение на боядисването - разликата в цвета се получава, защото не се използва различна боя за корените и дължините според мен.
А маслени маски преди миене правиш ли? При мен е същият проблем, особено сега лятото. Другите месеци задържам положението с маски, крем без отмиване и т.н., но сега е някакъв ужас.

# 543
Правя си маски със стимуланта на Икаров, но не преди всяко миене на косата, защото трудно го изплаквам. Последния път даже не го бях отмила добре и боята за коса не ми хвана - корените си останаха тъмни  ooooh! А с цъфтежа на косата имам проблеми след като родих и продължава да е все така вече 9 месеца. До скоро имах и косопад, но вече го овладях, за сметка на което от продуктите против косопад ми се получи ужасен пърхот  #Crazy Вече ми е време за боя и следващата седмица ще изпробам комбинацията на Елфичка - вече си закупих боите   Crazy

# 544
Правя си маски със стимуланта на Икаров, но не преди всяко миене на косата, защото трудно го изплаквам. Последния път даже не го бях отмила добре и боята за коса не ми хвана - корените си останаха тъмни  ooooh! А с цъфтежа на косата имам проблеми след като родих и продължава да е все така вече 9 месеца. До скоро имах и косопад, но вече го овладях, за сметка на което от продуктите против косопад ми се получи ужасен пърхот  #Crazy Вече ми е време за боя и следващата седмица ще изпробам комбинацията на Елфичка - вече си закупих боите   Crazy

Цялата съм в слух и очи  Mr. Green
Ще чакам с нетърпение да видим какво е станало  Hug

# 545
  • в 1001-та нощ
Елфи, как е цветът? Ще потъмняваш ли или ще се въздържиш?

# 546

Още не съм я мила Embarassed Така,че цветът си е същия  Laughing Утре ще видиш в темата за гримовете.На 3 снимки се вижда.Излязъл е съвсем реален особено на снимката с цялото лице  Crazy

# 547
  • в 1001-та нощ
ок супер  Heart Eyes  bouquet

# 548
  • София
Правя си маски със стимуланта на Икаров, но не преди всяко миене на косата, защото трудно го изплаквам.
аз съм най-доволна от пшеничното масло, зехтин, масло от авокадо, сусамово. и втривам в корените и обилно по дължините, особено на връхчетата.

# 549
  • На острова
Такам, пак съм аз, сега последно реших да пробвам Мажирел (след пълното фиаско с Колестон перфект 8.1, не знам къде я видяха тази пепелна единица, но от Гарние Нутрис косата ми става по-пепелива, с този Колестон станах с много червеникави отенъци, мани... Rolling Eyes)

Спрях се на Мажирел 9.1 за корените, и 10.1 за дължините, те са ми една идея по-тъмни. Проблем ли ще е така или и двете бои да си ги взема един и същи номер?

Косата в момента и е нещо като топла 8-ца, или златна, по-скоро. Не е лоша, но искам по- пепеливо и по-светло. Смятам да го постигна с напластяване на боите и никакви обезцветяваници и т.н.

# 550
Отдавна не съм писала тук.Имам дооооста да ви чета.При мен откъм боядисване нищо ново-все с ММБюти-пясъчно русо се правя.Сега ми дойде на идея да се потъмня и съм в чуденка  newsm78

# 551
Желая нещо подобно,но идея по-светло -

# 552
  • Чукарландия

Още не съм я мила Embarassed Така,че цветът си е същия  Laughing Утре ще видиш в темата за гримовете.На 3 снимки се вижда.Излязъл е съвсем реален особено на снимката с цялото лице  Crazy

Елфичка, и ние искаме да видим цвета. Ако може, дай линк към темата, да те зърнем там поне. Hug

# 553
Желая нещо подобно,но идея по-светло -

На снимката има фотошоп затова е по тъмно, но иначе и с по светло Анелия Simple Smile

# 554
Благодаря на тези от вас, които се включиха по моето питане!

Аз сякаш отивам на вариант светло кестеняви кичури. Не, че горя от желание да се потъмня, но се уморих от борбата в русото, в която никога не съм аз победител.  #Cussing out
Даже съм склонна да съм тъмно руса, но равномерна.

Общи условия

Активация на акаунт