Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 085
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
Момичета как да потъмня косата без блондор?При някое друго миене знам,че ще избият по-светлите дължини,а корените ще рижавеят  newsm78
Защо блондор за потъмняване? newsm78
Защото ако мацна тъмната боя направо на корените,първи миения ще е добре,после ще избие рижаво,а дължините ще изсветлеят и става черга  Tired

какъв тон са корените и дължините и какъв целиш?

# 586
Момичета как да потъмня косата без блондор?При някое друго миене знам,че ще избият по-светлите дължини,а корените ще рижавеят  newsm78
Защо блондор за потъмняване? newsm78
Защото ако мацна тъмната боя направо на корените,първи миения ще е добре,после ще избие рижаво,а дължините ще изсветлеят и става черга  Tired

какъв тон са корените и дължините и какъв целиш?
Естетсвеният ми цвят е тъмно кестеняво,дължините са ми бяло перлено руси. Целя нещо подобно - Може и една идея по-светло

# 587
Според мен слагането на блондор върху корените е напълно безсмислено при потъмняване на косата.
Доста често боята, която е сложена по дължините пада и се налага повторно боядисване, но това не е причина да се продължи с блондора  Naughty
За да се избегне разликата между корени и дължини ще трябва да се използва различна боя за корени и за дължините и човек трябва да е готов да си боядиса цялата коса повече от веднъж.
Когато аз реших да се потъмня, първите един два месеца цветът ми беше малко кофти, но след това се оправи - боята от дължините спря да пада и нямах проблем с корените  Simple Smile
Според мен първата цел трябва да бъде потъмняване на дължините и задържане на боята, а след това корените лесно се оправят.
Много е важно човек преди да реши да си потъмни косата, да обмисли всичко и да бъде сигурен, че точно това иска. Потъмняването не е никак лесно и приятно, а изрусявенто на косата след едно потъмняване е кошмарно  ooooh!

# 588
Напълно съм съгласна с B & C - много добре е обяснила нещата   newsm10
Аз в момента много се харесвам с по-тъмния цвят и ще гледам да го задържа. Харесах си http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/casting-crem … miels-glossy.aspx и се чудя дали ще може в бъдеще да си поддържам цвета с безамонячна боя, защото при последните боядисвания от амоняка  много да ми се гади и ми се насълзяват очите  Sick Преди не съм имала този проблем, даже като бременна ми нямаше нищо, но явно нещата се променят или съставът на боите е изключително агресивен  newsm78

# 589
GodaiVa, моля те, кажи как си постигнала този цвят!
Скрит текст:
Много ми харесва, особено в корените и на бретона. С каква боя? Обезцветено ли е преди това?

# 590
GodaiVa, моля те, кажи как си постигнала този цвят!
Скрит текст:
Много ми харесва, особено в корените и на бретона. С каква боя? Обезцветено ли е преди това?
Да,корените са обезцветени.Отгоре съм сложила ММБюти-нюанс Пясъчно русо.

# 591
Според мен слагането на блондор върху корените е напълно безсмислено при потъмняване на косата.
Доста често боята, която е сложена по дължините пада и се налага повторно боядисване, но това не е причина да се продължи с блондора  Naughty
За да се избегне разликата между корени и дължини ще трябва да се използва различна боя за корени и за дължините и човек трябва да е готов да си боядиса цялата коса повече от веднъж.
Когато аз реших да се потъмня, първите един два месеца цветът ми беше малко кофти, но след това се оправи - боята от дължините спря да пада и нямах проблем с корените  Simple Smile
Според мен първата цел трябва да бъде потъмняване на дължините и задържане на боята, а след това корените лесно се оправят.
Много е важно човек преди да реши да си потъмни косата, да обмисли всичко и да бъде сигурен, че точно това иска. Потъмняването не е никак лесно и приятно, а изрусявенто на косата след едно потъмняване е кошмарно  ooooh!
Добре,би ми казала какви нюанси да слагам в корените и какви в дължините?Колко тона разлика?
Аз показах снимка какво точно искам,можеш ли да ме ориентираш какви нюанси да търся?

# 592
Напълно съм съгласна с B & C - много добре е обяснила нещата   newsm10
Аз в момента много се харесвам с по-тъмния цвят и ще гледам да го задържа. Харесах си http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/casting-crem … miels-glossy.aspx и се чудя дали ще може в бъдеще да си поддържам цвета с безамонячна боя, защото при последните боядисвания от амоняка  много да ми се гади и ми се насълзяват очите  Sick Преди не съм имала този проблем, даже като бременна ми нямаше нищо, но явно нещата се променят или съставът на боите е изключително агресивен  newsm78

Wellaton наистина много мирише на амоняк.И аз го забелязах,насълзиха ми се очите,особено като ми се лепна един кичур върху окото  Laughing С други бои не е било така,но пък грам не ми изтощи косата и после беше страхотна!Може и да е от балсамчето в боята,незнам какво е ,но стана много хубава мека и дебела  Heart Eyes

# 593
elfi4ka, и на мен косата ми стана много мека  и изглежда много по-гъста. Предполагам, че се дължи на по-тъмния цвят  newsm78 Балсамът много хубаво ухаеше, за сметка на боята  Laughing

# 594
elfi4ka, и на мен косата ми стана много мека  и изглежда много по-гъста. Предполагам, че се дължи на по-тъмния цвят  newsm78 Балсамът много хубаво ухаеше, за сметка на боята  Laughing

Laughing
Незнам заради цвета ли,заради кое ли,но все едно съм с друга коса на главата  Crazy

Скрит текст:
Междудругото по-миналото лято се боядисах черна  ooooh! И както ми беше руса и изгоряла преди това,изведнъж стана дебела,лъскава и буйна  Shocked  Много странна работа,но наистина тъмният цвят някакси "пооправя" състоянието на косата.Започна да ми се омазнява в корените и изобщо така все едно си бях с естествената коса,нещо,което с руса коса не ми се случва изобщо  Laughing
Та има нещо вярно за цвета  Crazy

# 595
На мен пък ми се струва, че черните бои все едно изтощават повече косата. Прави ми впечатление, че  боядисаните в черно са с много по-перушинести коси от повечето блондинки.

# 596
На мен пък ми се струва, че черните бои все едно изтощават повече косата. Прави ми впечатление, че  боядисаните в черно са с много по-перушинести коси от повечето блондинки.

Тя не беше точно черна.Беше тъмен шоколад,номер 3 безамонячна на Палете.Но стана катран черна  ooooh! И нямаше никакво отмиване въпреки,че отдолу бях блондирана изцяло.Ходих така няколко месеца,мих,трих,не и не.Имах чувството,че става все по-черна  Laughing След това се принудих да я блондирам пак  Crazy
Ето снимки какво беше русото и след 2-3 месеца я направих черна  Crazy Определено изглежда много по-добре като състояние  Grinning
Скрит текст:

# 597
Аз говоря по принцип. Не съм имала теб в предвид. Peace elfi4ka, руса си мноооого по-хубава!

# 598
Аааауууууууууууу elfi4ka, много ти отива и с тъмна коса  Hug Аз също преди време си бях взела тъмно кестенява боя на палете (амонячна) и стана катранено черна  ooooh! После едвам махнах черното - обезцветяване, светли кичури и след няколко месеца супер руса боя. Но на мен черният цвят въобще не ми отиваше - аз съм с много светла кожа и приличах на Мортиша Адамс  Laughing

# 599
Мерилин....така си е  Grinning

Bell_a хубаво е само на снимка.В действителност не ми отива,въпреки,че едно време ходех само с черна коса и аз незнам с какъв акъл  Laughing И аз съм със сравнително бяла кожа със светли вежди и мигли и без грим съм пълен потрес  ooooh! Изобщо не ми отива,освен ако не съм гримирана яко  Crazy Повече никога  Naughty Да не говорим,че винаги след това горчиво съжалявам и за да се върна пак към русото ми коства състоянието на косата  Tired

Общи условия

Активация на акаунт