Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 059
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Докато бяхме на почивка импулсивно се боядисах  Simple Smile - смесих 2 цвята на Шварцкопф (2 бои сатенено русо с 1/2 боя червено-черна) с цел потъмняване. Първия ден се чудих блондинка ли съм, червенокоса, или брюнетка  Laughing Сега се поотми и стана хубав тъмно рус цвят, само жалко, че ПАК ми се отми и виолетовият оттенък. Crossing Arms Ще кача снимка, но по-късно, че ме гонят от компа вече. Crazy

Здравейте момичета! Искам да попитам някой знае ли дали има магазин в София, откъдето мога да си закупя професионалната боя на Фарком-Гърция. Досега си я поръчвах от интернет, но не ми се плаща доставка Simple Smile
ул. Ивайло, май беше номер 11 (м/у Македония и Ботев, в тази част на улицата). Там е фирменият магазин на вносителя Стела козметикс, от там си купувам боя, оксидант, коректор.

# 721
Аз също съм потъмнена,определено станах много пепелно,взех си нюанс "рус" на гарниер.Ще поизчакам да се поотмие да видим какво ще стане.Само се чудя екстеншъна ми какво да го правя

# 722
Здравейте, момичета! Simple Smile
Аз, както знаете, отдавна не съм руса, въртя се около златистото кестеняво в момента.

Имам проблем обаче. Не мога да намеря боя, която да хваща на белите косми. При мен не са много, но са отпред и личат! Не се чувствам добре изобщо. Боята хваща в началото, но след 2-3 измивания и пада от белите коси. Ужасно е това и се депресирам.

Спомням си, че едно от момичетата тук имаше подобен или същия проблем (забравих ника, от Германия..).

Като бои съм ползвала почти всички професионални на пазара, без тези на Лореал, защото на мен ми се отразяват ужасно на косата...

Отворена съм за вашите съвети!  Hug

# 723
  • в 1001-та нощ
до колкото зная - трябва да ползваш оксидант 6% и след това тониращи балсами - за поддръжка на цвета  Peace

# 724
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, момичета! Simple Smile
Аз, както знаете, отдавна не съм руса, въртя се около златистото кестеняво в момента.

Имам проблем обаче. Не мога да намеря боя, която да хваща на белите косми. При мен не са много, но са отпред и личат! Не се чувствам добре изобщо. Боята хваща в началото, но след 2-3 измивания и пада от белите коси. Ужасно е това и се депресирам.

Спомням си, че едно от момичетата тук имаше подобен или същия проблем (забравих ника, от Германия..).

Като бои съм ползвала почти всички професионални на пазара, без тези на Лореал, защото на мен ми се отразяват ужасно на косата...

Отворена съм за вашите съвети!  Hug

B&C споделяше опита си в борбата с оцветяването на белите коси. Тя мисля, прави препигментация, т.е. нанася първо само боя, без оксидант на най-белите и проблемни участъци и след това като боядиса другата коса слага и боя с оксидант на белите коси. Също трябва да се има предвид, че на белите коси се нанася основен цвят, обикновено с 0, след номера на цвета, за да хване добре. Пробвах препигментацията на майка ми, която има доста бели коси, а освен това е с естествено черна коса и контрастът е много голям. Определено имаше по-дълготраен ефект.

# 725
Здравейте руси момичета  Simple Smile
Записвам се в темата с голяма молба към вас.Дълго време бях светло руса (около девятка,а в краищата даже и 10)сега съм решила да спра да си тормозя повече и без това достатъчно изтормозената косица.Иска ми се горе долу ей така да се докарам http://stylezone.bg/image/cache/data/multi/jennifer-lopez-zuhair … 010-1-600x600.jpg или http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/600236_3812108819 … 4_796732972_n.jpg или http://s3.hubimg.com/u/6513078_f520.jpg
Искам цвят,който да е топъл,който да не изисква използване на окислител 9,за да мога да си посъживя косата малко.Решила съм това да е боята. http://zlatnaribka.com/dvojina-boq-macadamia-natural-oil-100-ml- … html#.UBzkFvbiYWE
Предложете ми подходящ цвят ,защото ми писна да се правя зелена,рижа и всякакви други смешни цветове Hug

# 726
Така като гледам снимките към които се стремиш са на височината на 7.Можеш да се ориентираш към 7.3,703 нещо със златисто

# 727
И аз се чудя между седмица и осмица,но ме е страх да не стана много пък тъмна с тая седмица.Ако пробвам осмица с окислител 6% какво според вас би се получило.  newsm78
Харесаха ми като цветове от каталога на Макадамия 88.0 ; 7.03 ; 8.32 ; 7.23 или 8.23 ; 7.73 или 8.73;7.35 или 8.35 ; 7.77 или 8.77.

# 728
Всичко  зависи колко тъмна е естествената коса,тоест израсналият корен.Ако той е на нивото на 5 и сложиш 6%оксидант дори и да сложиш боя с номер 8 тя пак ще изсветлее до 7,но ако корена ти е 6 спокойно можеш да си нанесеш боята с 6%.Колкото до цветовете снимките които си публикувала са с златисти отенъци ,така че гледай нещо с 3

# 729
Здравейте,момичета! Hug
Не знам дали тук е мястото,но спешно си търся боя за коса на ALFAPARF Milano,№834 RA- AURORA VENEZIANA.Знаете ли,от къде мога да си поръчам онлайн!

# 730
Благодаря ти abv444   bouquet
А двойката след основния цвят какъв нюанс придава.Примерно между 7.32 и 7.23 каква би трябвало да е разликата.И между 7.03 и 7.3 също се чудя каква би трябвало да е разликата.

# 731
Ами разликата между 7.32 и 7.23 е че при първото основният отенък който ще ти се прояви е златист ,а при вторият перлен.А при вторите че 7.03 е натурално златист,а 7.3 се води само златист.Айде успех и пусни снимки като се направиш. Simple Smile

# 732
Мерси,мерси  Grinning
Ами ще е след 2-3 седмици,защото миналата събота ме боядисваха,но не стана така ,както ми се искаше.Затова сега сама и с ваша помощ ще се опитам ди докарам желания цвят  Heart Eyes

# 733
Момичета, една почти изцяло побеляла коса, боядисана с черно безамонячно Палете, как е по-добре да се поизсветли - с блондор или с римувър (Деколор на Роза Импекс)? Между другото аз леко се потъмних и сега съм с почти естествения си цвят. Малко по-късно ще пусна снимка да видите.

# 734
Момичета, една почти изцяло побеляла коса, боядисана с черно безамонячно Палете, как е по-добре да се поизсветли - с блондор или с римувър (Деколор на Роза Импекс)? Между другото аз леко се потъмних и сега съм с почти естествения си цвят. Малко по-късно ще пусна снимка да видите.
С деколор-а на престиж забрави да махнеш черна боя и то на Палете.Аз се боядисвах 10г. черно, махнах си боята сама със супра на линеабио лилавата и синята.В момента съм с Гарниер Сенсейшън111

Общи условия

Активация на акаунт