Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Честит рожден ден на Ники! Много щастие му пожелавам!
Честит рожден ден на патерица и на порасналите Катето, Теди, Сиана, Емо и Жорко!

Ири, ако искаш пиши ми на лични откога е това засилено сукане нощем и какво си предприела до момента, за да видим дали може да се измисли още нещо...
Ние от днес до утре няма да имаме вода, че има профилактика  Confused Направо не ми се мисли как ще издържим.

# 511
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте  bouquet

Честит рожден ден на Ники  bouquet

Честит рожден ден на Сиана,Емо,Катето и Жорко  bouquet

Да са живи,здрави,много лъчезарни и усмихнати  дечицата Heart Eyes

Ири,честит рожден ден на МТ.Да ти е жив и здрав,много да се обичате и уважавате  bouquet

Мамо Ани,много сте хубави Heart Eyes

Вова,тортата е много красива  bouquet

Хеберлея,Цвети,звучите много позитивно  bouquetПочивайте си,заслужавате го  bouquet

Цвети,браво на Мона и на теб за питката Hug

Тина,късмет на изпита Hug

Ма@,съболезнования за детенцето на приятелката ти.Това е най-големия ми страх.Господ да ни пази Praynig

Аз съм при мама.Уча за изпит и главата ми пуши,а Жорко е на разходка с баба си Heart Eyes

По-късно ще пиша пак,а засега хубав ден Hug

# 512
Да се включа и аз малко на патерица

Честит рожден ден на Ники, Сиана, Емо, Катето и Жорко  newsm59 newsm67 nbirthday  ura   bigdance2

Да са здрави, доволни и усмихнати      bouquet

Ире, честит рожден ден на МТ. Да ти е жив и здрав!

Вова, тортата е уникална. Поклон!   bouquet

Мая, това, което се е случило на приятелката ти е най-големия ми страх. Нямам думи какво да кажа  Praynig

Зверче, тази разходка ми звучи просто прекрасно Simple Smile Много добре сте се стили!

Аз сега отивам да взимам детска кухня за първи път. Ще пробвам Ян Бибиян да видим как ще е, защото педи още не ни е дала бележка за алергии и не мога да запиша държавна...
Чин, понеже беше споделила опит, мисля да си взема 2 филии хляб, че ако е рядко да дробя  Joy, защото ще го храня направо в парка и няма да се прибираме.

Като стана дума за реда на разписване...
Маслинката и Бейби лейди ми се загубиха някъде Wink

Приятни разходки на всички!

# 513
Здравейте,мами  Hug

Не е късно още да честитя на рожденниците от вчера.Много здрави и послушни да са Сиана,Емо,Жорката и Катето.  bouquet
Яни,честит ти тожденник и на теб. Heart Eyes

Ирето,прости му точилката де,понзе за рд иначе ако се налага задължително  Mr. Green Да ти е честито голямото юнче и на теб.  bouquet

Така,така,момичета,ред следите,а? : )))) Да не стане сега заразна тая работа??? Сигурна съм,че вече много се зачудиха.:Д:Д:Д

Мейдънли,и аз вчера изпих второто.Аз по други причини ги пия де,но ММ е много много доволен от бонус действието  Laughing

Не мога да не се похваля...едва си държа езика зад зъбите.Купих си рокля за сватбата : ))) .. решила съм да не я показвам на нито една моя приятелка,освен на кумата ми.Естествено не мина без ексцесии,защото купих една,прибрах се и реших,че искамм другата,слава богу продавачката ми влезе в положение и се съгласи на размяна.Изпратих им я по еконт и сега чакам обратно другата. ooooh! Бях сама като купувах и затова обърках нещата,после веднага се консултирах с кумата и се осъзнах.Дано да е наред всичко,докато не я получа няма да се успокоя. Crazy Не съм очаквала такава еуфория около роклята,бях се побъркала направо онзи ден. Embarassed

Хубав летен ден на всички. Heart Eyes

# 514
  • Sofia
Честит рожден ден на вчерашните и днешните сладури!  bouquet
Снимките ви са прекрасни, много сте готини! Simple Smile

Пао, честита рокля! Голяма емоция си е де, няма какво да се лъжем. Simple Smile

За реда - аз залагам на Пеперудата Simple Smile, само не знам какво са си решили де... но ако няма да е малко Пеперудче, то малко Шуше ще да е.  Mr. Green Crazy

Отивам да измислям обяда, че диетичен трябва да е напоследък.

# 515
Благодаря ви,момичета!Героят днес не ме слуша много,но това да е-да ми е жив и здрав,пък като порастне тогава да слуша... Mr. Green
ПаО,благородно ти завиждам.

# 516
Здравейте. Simple Smile

Честит рожден ден на Ники.   bouquet

Ире и на МТ с малко закъснение Simple Smile

Мама Ани, липсвате ни, пишете по-често.

ПаО, честита покупка. Чак ми се прииска да се омъжа... ама както е тръгнало никога няма да стане Simple Smile Пък знае ли човек.

Шуши, може и повече хляб да ти трябва с тоя Ян Бибиян.

Вова, много ви е хубава тортата.. и една морска Simple Smile

Честно казано малко се притеснявам за моето мързеливо дете. Не иска да се пуска да ходи, все за крачола ми. От друга страна пък е станал толкова забавен, та явно ходенето не му е приоритет. Опитва се да имитира птички, започна да ми отговаря на въпроси.. къде случайно, къде точно на момента...танцува, казва ми "дай"... струва ми се поумняло това дете, пък аз така да се съмнявах в неговите гениални способности Wink Явно много харесва новопазарските каки, постоянно ги закача и целувки им раздава...любовчия ще ми дойде от малък Simple Smile

За реда- то май не е концерт по желание, тъй че..гответе се...  Laughing  Hug   bouquet

# 517
Така кой ще се готви-кой няма,когато дойде.....  Mr. Green

Чин нека се закача Нико,знаеш ли на коя кака дъщерята ще подлепи след години  Wink

Аз ходих вчера на църква да запаля някоя свещичка,че много се бях уплашила.Диването спи и ще използвам отново.

Ире да ти е жив и здрав големия юнак!И най-вече много да те слуша!   bouquet

РаО сигурно е много яко да си избираш сватбена рокля  Crazy

Хайде ставам до по-късно...

# 518
  • софия
Вова страхотна торта Simple Smile
Пао, това са най хубавите емоции, изживей си ги Hug
Чин те децата много порастват като сменят обстановката, забелязала съм го по Дани.
Наде, мн. хубави снимки, ама много си слаба сигурно гониш Чин Hug, мацка и половина. Simple Smile
Кити как си почна ли работа.
Аз залагам на малка Шушка и и го желая от сърце.
Моето дете много си повярва, на вън не ходи а тича, а аз съм в стрес #Crazy

# 519
Чин,абе то единствено се знае,че не се знае,знаеш!   Laughing

Набързо една питанка за справка.
Хапват ли малчовците нормално в тези жеги?
Мартин пи мляко към 6:30ч,после ми отказа закуска,хапна по едно време много малък банан,а вече минава 2ч и категорично отказва обяд.От топлото е,нали?То днес и аз съм само на банан.

# 520
Честит рожден ден на Ники!  Hug Пожелавам му да слушка повече мама и да расте щастливо дете.

Пао, честита ти рокля. На късмет да ти е!
А за хапването, има ли, Никола винаги е на линия!

Днес водих Иван на един курс по актьорско майсторство, но не му допада. Не му допада по скоро факта, че трябва да е под строй. Иска да го запиша на шах. Ако си мисли че там ще прави каквото си реши..... , но щом му е толкова мерак и през шаха ще минем.

# 521
  • София
Днес водих Иван на един курс по актьорско майсторство, но не му допада. Не му допада по скоро факта, че трябва да е под строй. Иска да го запиша на шах. Ако си мисли че там ще прави каквото си реши..... , но щом му е толкова мерак и през шаха ще минем.
Ани, шаха няма нищо общо с другите занимания, т.е. не са стандартни и може да очакваш всичко като реакция от детето. Не може да предвидиш дали ще му хареса или не  Wink Заниманията по шах са единственот място където не се оплакват от дисциплината на Саша  Confused Тя играе шах от 3 годишна. От 2 години сериозно се занимава и сега по програма УСПЕХ пак е на шах.  Понеже знаете, споделяла съм, че тя е много различна от стандартните деца и винаги има оплаквания от учители, които принципно обичат стандартни деца и не им се занимава с по-специфични. Питах я дали господина по шах й се кара за нещо. Тя каза "Да' и аз викам "Ето, пак!"  ooooh! И за какво й се карал.. че понякога го нарича без да иска 'госпожо" Mr. Green Та мисълта ми беше, че шаха е много специфична игра и може да му хареса на Ивко. За Саша има някаква магия на дъската. Фигурите, полетата... абе всичко е сякаш магия за нея. За мен например не е. Аз знам как се играе, местя фигурите, но не умея да играя.
Запиши го, шаха е страхотна игра и развива ужасно много умения.

Относно актьорското майсторство.. абе какво е това актьорско майсторство под строй  Rolling Eyes Това да не е строева подготовка Rolling Eyes Я разкажи повече.

Пао, честита рокля! Ще чакам да я видим  Sunglasses

Дидолинке, супер, че изследванията на Надя са добри! Hug

Пеперудке, така е в БГ, мила родна картинка. Тя и магистрала Тракия е кофти на някои места. Единствената цяла БГ магистрала устоя на природните стихии...  Joy Joy Joy

Хеберелеа, давайте снимков матрАл бре... лелеее, скръндзи! Ани също я чакам  Grinning Аз ще направя на Малка Ралка прощъпулника и ще ви изпреваря със снимката, комай.. Wink
Днес бяхме в работата на майка ми. Ралка се скъса да се качва по стълбите. И остави, ами иска като направи крачка веднага да качи следващия крак. А как слиза...  #Crazy ако я пусна ще е през глава надолу Wink

Зверче, теб ще запомня като киноман  Grinning  Heart Eyes Ама не съм очаквала да се стряскаш така, все пак си стара пушка Mr. Green Ще се връщаш ли на работа? Да пием кафенце от есента  Wink

Цвети, браво на бъдещата конструкторка (и така може да го тълкуваш.. да конструира всякакви неща)! Hug Hug Hug

Вова, тортата е страхотна! Аз мисля да направя на Ралка тортата, дано да успея  Wink
Купила съм си моделираща маса и сега трявба да си попълня формичките за рязане  Wink Абе.. ще видим дали ще успея  Grinning

Иси, учи, учи!! Който учи, той ще сполучи  Sunglasses

Ире, честито на юнчето ти '84! Жив и здрав да бъде и много да те слуша  Mr. Green

# 522
Де сте бе хора!?

Аз сега се прибирам от банкет! На приятели от компанията им се роди бебе и ходихме да се почерпим. Свеки се е справила чудесно с Никола. Приспала го без кърмене и не се наложи да се прибирам по спешност.

Ваче, от три годишна ли играе Саша шах  Crazy! Браво. Иван от една година е решил че му се играе, но тук в Шумен си има долна граница - 6г. Аз също съм ходила на шах, дори по състезания участвах,но в момента вече не помня никакви стратегически ходове. Харесва ми желанието му да играе шах, понеже това е интелигентна игра, но ме е страх да не загуби интерес бързо, както прави със всяко нещо с което се захване. Курса по актьорско майсторство беше моя идея. Той дори много не одобри в началото, но все пак реши да отидем. Курса е към една от Летните Академии тук. Останалите деца са по цял ден, а ние се включихме само в тоя час. Учителя им обяснява много добре нещата, но децата са най малко 20 и не се получава много добре. Днес ги кара да правят някакви етюди с въображаем предмет. И докато се изредят всички на сцената, на останалите им доскучава. После ги подкараха под строй да обядват и Иван като ревна, че той бил с майка си и няма да обядва с тях и тотално загуби всякакво желание да ходи!  Simple Smile

# 523
Цвети, скоро май няма да ставам за сравнения... Simple Smile  Hug

Ани, нека мине през всичко, което иска. Аз също на какво ли не не ходих като дете... Хубаво е, запознава се с нови деца, учи се на дисциплина и все на нещо ще го научи...

ПаО, Нико покрай зъбите за първи път ми отказа храна миналата седмица. Сега изби 3-ти горе вляво и започна да си яде нормално.

# 524
  • Sofia
Приспала го без кърмене
Ох, а представи си да го беше приспала с кърмене....  Joy Stop

Остави го детето да пробва от всичко, рано или късно ще си хареса нещо и може и по-дълго да си задържи интересът. Някакви чисто момчешки неща няма ли - карате, корабостроене, пък и лего?

Общи условия

Активация на акаунт