имам проблем с който не мога вече да се справя сама и имам нужда от помощ от съвет как да постъпя.
Имам дъщеря която е на 13-години, първа година в гимназия.(с последно предупреждение за изключване). Аз съм разведена имам по голям син от първия ми брак, той е на 27 и дъщеря от човека с който живея на семейни начала 13-годишна. Дъщеря ми е изключително мързелива и не зачита грам моето мнение, постоянно се караме с баща и заради това че не и се учи мисли само за гаджета за излизания и какво ли още не. Опитвах да говоря с нея като с голяма да и кажа че не може така но нищо не се получава, ограничихме е от телефон, излизания, компютър и тя продължава да ни лъже и да си прави каквото иска. Заради държанието и се налага всяка седмица да ходя по един път в училището и да се срещам с учители който ми се оплакват срина ми се и самочувствие и нервна система. От училището е записаха на психолог който да се занимава с нея, но резултат няма. Не знам вече какво да направя. Предупреждението за изключване дойде от това че си беше позволила по време на час по физкултура да влезне в съблекалнята и да пребърка чантите на децата и да взема 10лева, а училището им е с камери - когато ни заведоха с баща и и ни пуснаха записите имах чувството че живота ми свършва, нямам вече сили какво да направя. Помогнете ми !!!!