Любители на кучета - 28!

• 64 061
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Като стана дума за кърлежи, някой пробвал ли е Ефипро спрей? Вета ми го препоръча и като цена и като качество, но не го намирам навсякъде и все купувам фронтлайн спрей. Вече сме си с него 3 години и съм много доволна, но ако някой има наблюдения за Ефипро да пише  Peace

Вчера Бери получи най-големия кокал в живота си. Пазихме го много ревностно мама да не го вземе и евентуално да го изяде.

# 346
Хихи, сладък Бери!  Heart Eyes
Толкова са ми сладки всички кучовци, иде ми да ги гушкам и мачкам! Моят си отнася непрекъснато ласки и като се разнежа, толкова му досаждам, че понякога се скрива под пейката! Simple Smile

От известно време и аз разсъждавам над BARF - храненето! Наясно съм, че сухата храна не е върха, за готвене на трето!!! дете нямам време, а суровоядството ми се струва доста опасно в БГ! Ако имаше откъде да взимам качествено месо, мисля че сериозно бих се запалила,  Thinking!

# 347
  • виртуално
Толкова са ми сладки всички кучовци, иде ми да ги гушкам и мачкам!

Аз това правя всяка вечер  Peace
В парка вчера преброих 17 кучета - от Йорки до Риджбек, играят като луди на поляната и току някое дойде да се погали при теб  Heart Eyes

# 348
От известно време и аз разсъждавам над BARF - храненето! Наясно съм, че сухата храна не е върха, за готвене на трето!!! дете нямам време, а суровоядството ми се струва доста опасно в БГ! Ако имаше откъде да взимам качествено месо, мисля че сериозно бих се запалила,  Thinking!
Ако някога се осмелиш кучето ти да мине на БАРФ, питай. С радост ще ти помагам с отговори и идеи.

Сладък, озадачен Бери Grinning

# 349
  • София
БАРФ и България са несъвместими понятия  Tired Не бих рискувала с подобно нещо тук. На Джесика й давам по мъничко сурово месо, но само когато е изпратено от свекърва ми Peace

Злата буболечка май ще направи абсцес на мястото на ваксината, стискайте палци да се резорбира бучката  Hug

Бери е супер сладък!  Hug

Фея, отдавна се канех да те питам: как рискува да вземеш голямо куче с вече изграден характер, при положение, че имаш две малки деца?

# 350
Искам да си взема Неаполитански мастиф, някой може ли да даде информация и мнение за тази порода кучета? Благодаря предварително!

# 351
Явно като тича наволя из двора, не може да схване, че това е единственото време за вършене на важните кучешки дела.

Единственият изход (за който се сещам) е да се опитвате да го хващате в момента на белата и да реагирате.  newsm78

Успех! Hug

Hug Може и така да е. Ще взема да го извеждам аз вечер, не само да го пускаме на вън, сам.

Мисля, че нашия проблем е и от котките. Той като беше малък те го учиха да ползва котешката тоалетна. Аз уж го отучих, но знам ли  Thinking

# 352
Фея, отдавна се канех да те питам: как рискува да вземеш голямо куче с вече изграден характер, при положение, че имаш две малки деца?
Ами точно затова, Деси, че възрастното куче е с изграден, улегнал характер. Вече се знае дали проявява каквато и да била склонност към агресия, дали има неустоимо желание да преследва дребни животни, какво е нивото му на активност, дали обича да се вози на кола.

Освен това възрастното куче знае как да стиска акито и пиша си, сменило е млечните зъби, в общия случай е кастрирано и е научено да се кефи на груминг процедурите. Да не говорим, че приема нещата философски, когато човеците от "глутницата" отсъстват през по-голямата част от деня.

Но най-големият плюс според мен е, че възрастното куче има по-добра способност да се концентрира и по-лесно се поддава на обучение, отколкото палето. Сиреч, много по-лесно и бързо можеш да "препрограмираш" възрастно куче, отколкото бебе.

Аз лично не бих взела нито пале, нито котенце.

Стискам палци да се разнесе бучката!

# 353
Ама Бери има шушулче  Embarassed

# 354

Hug Може и така да е. Ще взема да го извеждам аз вечер, не само да го пускаме на вън, сам.

Мисля, че нашия проблем е и от котките. Той като беше малък те го учиха да ползва котешката тоалетна. Аз уж го отучих, но знам ли  Thinking

Да, може да опитате сутрин и вечер разходки със специална цел. Освен това ще имате и бонус - кученцето ще се изморява повече и няма да му е до нощни "подвизи".  Peace

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 19:47 от marta1

# 355
Деси, и Еди имаше бучица на местото на ваксината, но се оправи за около 2с. Питах и вета, каза, че няма място за тревога

Искам да си взема Неаполитански мастиф, някой може ли да даде информация и мнение за тази порода кучета? Благодаря предварително!

Само толкова мога да помогна ЦЪК. Дано някой даде повече инфо от личен опит Peace

Момичета, да ви призная, на мен ми е много трудно с малко дете и куче-бебе. Просто на моменти е ужасно! Копират един от друг простотия след простотия и става двама срещу един. Добре, че поне кучето е много схватливо и бързо се учи, та има надежда и за моя милост Joy

# 356
Ами че ти си си с две деца, hailie. Само дето изглеждат различно, растат с различна скорост и имат различен интелектуален капацитет.

Евала, че успяваш да задържиш властта!

# 357
Фея, изпусна ли фронта - спукана ми е работата Laughing . А навън е пълен цирк. Вече съм обект на подигравки на всички съседи. Преди ме съжаляваха, сега ми се смеят. Излизам сама с двамата и двамата хукват в различни посоки. Викам на кучето, викам на детето - нито единия не слуша Joy . Всеки си е с неговите си виждания, рядко седят на едно място. Да живеят детските колички и кучешките подови hahaha

# 358
HailieLaughing Laughing Laughing

Да ти кажа под сурдинка, методите на Сизър, леко модифицирани, работят и за деца Wink

# 359
Току-що хванахме извършителя на местопрестъплението "в крачка" Twisted Evil  Едната ми котка буквално беше изхвърлена на вън за това, че съвсем спокойно си се изпишка до обувките  #Cussing out А днес почистих тоалетната им, имат си съвсем чист пясък  ooooh! Отивам в другата тема за съвети  Grinning

Публично се извинявам на кучето ми и за сега отпада като единствен заподозрян.

Общи условия

Активация на акаунт