Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето?
Какви са препоръките за предпазване на кучетата от кърлежи?
Какви са страничните ефекти от използването на продукти за защита от кърлежи като Certikin и Frontline?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето?
-
Какви са препоръките за предпазване на кучетата от кърлежи?
-
Какви са страничните ефекти от използването на продукти за защита от кърлежи като Certikin и Frontline?
-
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето и какви са препоръките за предотвратяване на кърлежи?
-
Какво да правя, ако кучето ми загуби козина след обезпаразитяване?
, тук цените на рибите са ужасяващи
Около 20-30е за кг. Но дори да й дам, то ще е веднъж-дваж за седмица, а през другото време? Пак мусене и цупене

Миналата вечер нещо се бях ядосала и си казах,че няма да я строявам,но пък тя не припари до купата ,а търчеше след мен-все едно ми викаше-айде,кога ще ми разрешиш да ям
но всичко е с времето си-сега си е тиха и кротка.А пък колко гумени играчки са отишли-играе с тях,що играе и като реши-ги прави на ситни парченца гума 

И за разлика от другите лета,това си яде доста добре,иначе предишните лета също отказваше да яде,въпреки,че яде веднъж на ден и то вечер,когато не е толкова топло,като през деня