Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 568
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Ню Йорк
Що така бе, не бяха лоши децата, можеха да измислят някаква интрига, по едно време беше интересно като се настроиха двата лагера един срещу друг. Те пък взеха после ги изпозастреляха... Иначе Рийд беше много дразнеща, да, но се учудих, че нея я застреляха, а Ейприлката я пощадиха.

Я ми кажете нещо друго - сигурно е коментирано отдавна, но не ми се рови сега -
днес гледах по Дива епизода със сватбата на Кристина и Бърк - каква беше тая глупост с бръсненето на веждите, това някакъв обичай ли е, какво е? Споменаха, че вече ритуално е Бърк без вежди, някакви такива коментари имаше и от нея и от Мередит. Загледах се в майка му, но не видях тя имаше ли или нямаше вежди Simple Smile

Доколкото си спомням беше някаква приумица на мама Бърк. Кристина беше кошмарна с оскубани и нарисувани вежди.

# 541
  • До морето
Актрисата на Лекси, най- накрая с официално изявление за напускането си http://tvline.com/2012/06/01/greys-anatomy-chyler-leigh-explains-exit/

# 542
  • София
Е, не мога да не кажа, че финала на 8 сезон ме разочарова - изобщо не ми се връзва със сериала Sick

# 543
  • UK
Сигурно, защото свикнахме драмите да се разиграват най-вече във вътреболнична обстановка.

# 544
# 545
Здравейте!Отдавна посещавам форума и ви чета, но чак сега се реших да пиша  Simple SmileОтносно финала -мен лично не ме изненада, бях сигурна, че ще стане нещо с тях, за да може да не се пръснат по различни градове и пак да останат заедно в болницата.Много повърхностно и вяло изпълнение обаче...Много харесвах Лекси и ще ми липсва.За ръката на Дерек ми се струва доста банално,ако не може да оперира, а и забелязах,че е лявата(не че пак няма да пречи ), но от Шонда вече всичко можем да очакваме  Grinning Като се замисля май до сега никой не е загивал в пожар или губил памет, та мисълта ми е ,че има още изходи.Много харесвам Ерик Дейн като мъж, но все си мисля, че неговият герой е наред.Ако ще убива някой,което не ми се иска,най-удачно би било да е той...Ако убие Аризона ще е жестоко спрямо Кали!Макар че пък може да остави Марк заради София.Теди беше адски готина, но наистина и се изчерпа ролята.Последно ми казаха, че в Twitter Шонда е казала,че сценарият за 9 сезон е вече готов и нови персонажи няма да включва повече, но не знам колко е достоверно Wink

# 546
Нов образ в Анатомията

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 14:00 от KaRoLa

# 547
  • Пловдив
Ново войниче? Хваща очо Simple Smile

Не е затворен първия таг, затова не се получава видима снимката.

# 548
  • в сърцето на един мъж...

Само дето не схванах, уж нямало да има нови образи, а този какъв ще го играе? Thinking

# 549
  • Пловдив
На мен ми е симпатичен, какъвто ще да играе Simple Smile Joy

# 550
  • в сърцето на един мъж...
Спор няма, симпатяга е, просто се зачудих Mr. Green

# 551
Записвам се и аз Simple Smile

Не знам как ще дочакам то 9тия сезон ... А Лекси ми беше една от любимките, и така се надявах да се съберат с Марк ....  Cry

Дано последния сезон да е наистина, наистина много интересен, и да не стане като с One tree hill - да заснемат последен сезон само колкото да се намират на работа и да се води, че има още един сезон  #2gunfire

На мен ми е симпатичен, какъвто ще да играе Simple Smile Joy

напълно съм съгласна  Peace

# 552
  • Ню Йорк
Готин е новия пич, интересно за коя ли го гласят. Те мъжете станаха повече от жените.

# 553
Този ми прилича на младежа от Триумфът на червилата

# 554
Scott Speedman http://www.imdb.com/name/nm0005454/
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Щом Шонда привиква толкова тежка кавалерия нищо чудно да шитне Марк

Общи условия

Активация на акаунт