Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 572
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Ню Йорк
За тези които чакат нашите субтитри.

http://DMCA-removal-from-Google/get.php?id=83141

# 526
  • Велико Търново

Благодаря, чаках ги Simple Smile Не че другите са лоши, просто като свикна с едни, трудно се нагаждам. Пък и всеки преводач си има "стил" Simple Smile

# 527
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, да си довърша сезона и аз Grinning

# 528
# 529
Ей сега го гледах епизода, изчаквах субтитрите, не само, за да си го гледам с тях, а и за да отложа малко финала на любимо занимание Simple Smile (макар че сега съм запалена по Girls на HBO и си имам нов сериал за свободното време).
Ами епизодът беше малко вял според мен, дори не ми стана тъжно от смъртта на Лекси. По-трогателна беше сцената, в която Теди се върна при Оуен и се прегърнаха за сбогом. Нямам търпение да видя от какъв момент ще започне новият сезон и какво ще се случи с Марк, а и с Оуен и Кристина също.

# 530
 Joy Аз все още мога да се похваля,че не съм гледала епизода като хората с тоя скапани програми за гледане на филми, както и не съм теглила субове,ама нямам и желание. Разбрах каквото ми трябваше...
Късно отговарям на ot men pitieto: Ами защо не искам Джаксън с Ейприл....горкия човек с тая откачалка. Аз мислех и преди да напиша един сърцераздирателен коментар от мое име за тях,ама се отказах, но щом ме молиш-значи-аз съм сигурно най-върлия фен на романтичните и чувствителни откачалки във филма, като Изи, Лекси. Както разбрахме вече тук-хората гледат филма повече заради медицината, аз обаче-заради връзките, интригите, влюбвания, разлюбвания, изневери и т.н.  Mr. Green За това и по-чувствителните натури са ми любими. Ама те такова откачено като Ейприл не мога да го търпя, а я водят чувствителна, за това се панира и втрещява. Ама Щонда е прекалила с образа и. Благодаря. Stop А като събере и тая с Джаксън и ми идва в повече...манджата с грозде. Никога не съм смятала,че Лекси си е отивала с него-знаеш ми мнението за Лекси, ама тая си отива само с оня,дето го гръмнаха май в ръцете на Бейли в края на 6-ти сезон, при стрелбата в болницата.  Joy С него ми се виждат еднакво паразитни. Жалко,че той умря, можеше да станат капъл. Не че сега някой трябва да ме пита-ама защо мисля така-ами просто така го чувствам е моя отговор. Ако гътне Ейприл, аз ще съм най-щастлива от всички-да се маха. smile3513 Пък грозна не е, кой е казал така...ама понякога не само красотата спасява света. Пък и явно е добра актриса, понеже добре си играе ролята-ама мен това не ме вълнува, за да я харесам повече.

# 531
Истина, истина! Онзи от "Мърси Уест" ми е по-противен 1000 пъти и от нея. Такъв мухльо (сори за изриза) в цяла болница нямаше по-голям от него. Противен до безобразие, дори стрелецът ми беше по-приятен.  Laughing Спомнете си, че заради него стана това с Изи и ако бях на мястото на Алекс Карев, щях да го убия.  #2gunfire

# 532
Здравейте дами.
От известно време ви чета и  се възхищавам на труда ви !  bouquet
Подмамена от вас /за което благодаря/реших да си припомня сериала отначалои стигайки до сезон 3 установих,че има субтитри само от 17 до 25 епизод.И сега моля за помощ- къде да ги намеря тези липсващи субтитри.Благодаря ви предварително за оказаното съдействие!

# 533
  • софия
Здравейте дами.
От известно време ви чета и  се възхищавам на труда ви !  bouquet
Подмамена от вас /за което благодаря/реших да си припомня сериала отначалои стигайки до сезон 3 установих,че има субтитри само от 17 до 25 епизод.И сега моля за помощ- къде да ги намеря тези липсващи субтитри.Благодаря ви предварително за оказаното съдействие!
виж тук http://DMCA-removal-from-Google/search.php

# 534
  • До морето
Истина, истина! Онзи от "Мърси Уест" ми е по-противен 1000 пъти и от нея. Такъв мухльо (сори за изриза) в цяла болница нямаше по-голям от него. Противен до безобразие, дори стрелецът ми беше по-приятен.  Laughing Спомнете си, че заради него стана това с Изи и ако бях на мястото на Алекс Карев, щях да го убия.  #2gunfire

Я, кажи, че аз не се сещам - какво е станало с Изи заради него?

# 535
Заради него уволниха Изи. Сезон 6-ти, епизод 5-ти май беше.

# 536
  • До морето
Мерси, не се сещам де, ама ме мързи сега да ровя  Simple Smile

# 537
Мен пък ме мързеше да обяснявам и затова те препратих направо серията да си изтеглиш. Но, хайде ти имаш готин аватар  Peace Stuck Out Tongue  Laughing Изи му се беше доверила на онзи и си мислеше, че той ще се държи приятелски с нея, както и тя с него. Даде му код за библиотеката, дори му беше взела кафе, но тогава го чу да говори с приятелките си, че си е намерил наивна разносвачка или нещо от този сорт беше и тя тогава му се ядоса много и обърка състоянието на пациент с друг и така пациентът почина, за което беше виновна Изи и д-р Уебър я уволни от болницата.

# 538
  • До морето
Мен пък ме мързеше да обяснявам и затова те препратих направо серията да си изтеглиш. Но, хайде ти имаш готин аватар  Peace Stuck Out Tongue  Laughing Изи му се беше доверила на онзи и си мислеше, че той ще се държи приятелски с нея, както и тя с него. Даде му код за библиотеката, дори му беше взела кафе, но тогава го чу да говори с приятелките си, че си е намерил наивна разносвачка или нещо от този сорт беше и тя тогава му се ядоса много и обърка състоянието на пациент с друг и така пациентът почина, за което беше виновна Изи и д-р Уебър я уволни от болницата.

Мерси   bouquet, сега вече се сетих, даже си спомням цялата случка, ама някак си не го свързвам, че той е виновен за Изи. Аз толкова и бях сърдита на актрисата тогава, че онзи (Пърси ли беше) не съм го обвинявала  Laughing Мен всичките от Мърси Уест ме дразнят, онази дето я застреляха в главата, тя пък се усукваше около Алекс тогава  #2gunfire Даже и Джаксън ме дразни, винаги съм го виждала като конкуренция на Алекс  Laughing, но понеже е много харесван, айде от мен да мине  hahaha А за Ейприл хич няма да почвам....

# 539
  • UK
Що така бе, не бяха лоши децата, можеха да измислят някаква интрига, по едно време беше интересно като се настроиха двата лагера един срещу друг. Те пък взеха после ги изпозастреляха... Иначе Рийд беше много дразнеща, да, но се учудих, че нея я застреляха, а Ейприлката я пощадиха.

Я ми кажете нещо друго - сигурно е коментирано отдавна, но не ми се рови сега -
днес гледах по Дива епизода със сватбата на Кристина и Бърк - каква беше тая глупост с бръсненето на веждите, това някакъв обичай ли е, какво е? Споменаха, че вече ритуално е Бърк без вежди, някакви такива коментари имаше и от нея и от Мередит. Загледах се в майка му, но не видях тя имаше ли или нямаше вежди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт