Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 437
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Така се произнася името на актрисата която играе Лекси

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 18:18 от Boomer

# 31
Аз няма да се включвам с догадки, вие сте достатъчно изчерпателни. Просто чакам петък.

# 32
  • UK
Анкетата би трябвало да е Кой ми се ИСКА:))) да напусне, та всички да цъкнем в/у Аризона с надежда тая откачалка Шонда да се вразуми и да остави Лекси Twisted Evil

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз цъкнах върху Аризона не защото ми се иска,.. а защото така си мисля, че ще се случи. Просто тотално не вярвам, че умрялата ще е Лекси... нещата с Марк в момента са толкова интересни, че ако Лекси се гътне - няма да мога да го повярвам.

Но пък и кака Аризона ако ритне камбанката... Кали ще е вдовица за втори път! Mr. Green  newsm78

Това определено е най-обсъждания финал!

А вярно ли е, че и Джордж е бил с неизтичащ или преподписан договор и въпреки това Шонда го събори newsm78

# 33
Анкетата би трябвало да е Кой ми се ИСКА:))) да напусне, та всички да цъкнем в/у Аризона с надежда тая откачалка Шонда да се вразуми и да остави Лекси Twisted Evil

И аз цъкнах върху Аризона не защото ми се иска,.. а защото така си мисля, че ще се случи. Просто тотално не вярвам, че умрялата ще е Лекси... нещата с Марк в момента са толкова интересни, че ако Лекси се гътне - няма да мога да го повярвам.

Но пък и кака Аризона ако ритне камбанката... Кали ще е вдовица за втори път! Mr. Green  newsm78

А вярно ли е, че и Джордж е бил с неизтичащ или преподписан договор и въпреки това Шонда го събори newsm78
Да,затова мразя Шонда  Tired Mr. Green

# 34
  • UK
Не се знае какво е пишело във въпросния договор. Може да е бил за евентуална поява като гост в някакъв бъдещ епизод, който още не бил написан, може да е какво ли не. Подписан договор не значи винаги "24 епизода от следващия сезон"...

# 35
гласувах за аризона, пък да видим Rolling Eyes

# 36

Но пък и кака Аризона ако ритне камбанката... Кали ще е вдовица за втори път! Mr. Green  newsm78

Не е вярно, разбира се.
TRе поискал сам да напусне защото не е получавал достатъчно екранно време и като добър шеф Леля го освободи

# 37

Не е вярно, разбира се.
TRе поискал сам да напусне защото не е получавал достатъчно екранно време и като добър шеф Леля го освободи
Ммм,май казах ДА,защото го обсъждахме мисля,преди един - два дена и това излезе като извод или на мен така ми се е сторило...  newsm78

# 38
Хайде и аз тук в очакване на последния епизод  Hug
И аз гласувах за Лекси, въпреки че никак не ми се иска нея да убият, но пък тези които бих прежалила, не са толкова обичани герои Laughing

# 39
За мен израза "шест паднаха,един ще умре" е подвеждащ, и изобщо не е задължително тоя един да е от тези шест.Не дават никакво сникове,а толкова очевадно да ни пуснат в промото умрялата Лекси?!?...Неее.Не го вярвам това.А прегръдката на Оуен и Теди съм почти убедена,че не е заради катастрофата.Или е когато Оуен и съобщава ,че Кристина напуска,или Теди му казва,че тя самата напуска,или е заради нещо лошо в болницата.
Тая Шондафела ако гътне Лекси,ще и пиша в туитър псувня на българси,пък да си  я превежда Joy

# 40
Гласувах за Аризона, защото предпочитам тя да си почива, а не Лекси, това вместо запис.

# 41
  • UK
Тая Шондафела ако гътне Лекси,ще и пиша в туитър псувня на българси,пък да си  я превежда Joy

smile3532

# 42

smile3532
Да пуснеш линк след това,
 и аз ще псувам  smile3521

# 43

Пиши по-често в темата  Joy

# 44
Аз да си продължа с теоретизирането върху 2те хипотези...  newsm78

Скрит текст:
- Аризона умира след травма на гръбначния стълб, при нея е само пилота вероятно заклещен в кабината... Колкото ще са надарени сценаристите? И каква точно драма може да се измисли в тази ситуация, че да плаче целия екип  Thinking

- Умира Лекси, заклещена под фюзелажа, без да има никакъв шанс за помощ навреме, при нея е Марк с който се обясняват, колко много се обичат, около нея щъка сестра и /или тя идва пост-фактум след като е дирила Дерек с часове...
Дори аз който съм литературен инвалид, мога да измисля сърцераздирателни реплики, които да ни късат душите на парцалчета

Петъъъъъъъъъъък да идва asap bowuu

Общи условия

Активация на акаунт