Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 541
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Айдееее малко остана до финала! Нямам търпение вече! Момичета, кой поема залозите?  Mr. Green

# 181
Ама моля ви аз едва запомням имената на героите, вие и актьорите смесвате Mr. Green Придържайте се към сценария Twisted Evil

Така сме изперкали... hahaha
 сериалите финишират един след друг, а аз дебя Шонда да не изпусне нещо в Туитър. newsm61

# 182
Как още два сезона, сигурно е само за още един, това че има подписани договори, не значи нищо в крайна сметка. Обичам сериала и не искам да свършва, но с тези катастрофи, които им се случват, ако има още два, в последния сигурно ще гледаме Сиатъл Грейс - шепот от отвъдното.

# 183
Аз не мисля,че ще имат кой знае каква травма след този инцидент...в смисъл,не ме разбирайте погрешно,все едно искам да кажа,че да се разбиеш в земята е нищо,но де да знам... двете неща ми се струват различно...  Rolling Eyes

# 184
  • UK
Обичам сериала и не искам да свършва, но с тези катастрофи, които им се случват, ако има още два, в последния сигурно ще гледаме Сиатъл Грейс - шепот от отвъдното.
Joy

# 185
Обичам сериала и не искам да свършва, но с тези катастрофи, които им се случват, ако има още два, в последния сигурно ще гледаме Сиатъл Грейс - шепот от отвъдното.
Joy
newsm62

# 186
  • София
Как още два сезона, сигурно е само за още един, това че има подписани договори, не значи нищо в крайна сметка. Обичам сериала и не искам да свършва, но с тези катастрофи, които им се случват, ако има още два, в последния сигурно ще гледаме Сиатъл Грейс - шепот от отвъдното.
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Ама как ме кефи тая тема, непрекъснато се заливам от смях, а мъжа ми заяви официално, че не сме на център!

# 187
49 часа точно(фотографска памет имам и там го бяха казали в началото на седми сезон) спа Лекси....
Значи най-любима си ми е Аризона...на второ място идва Кали...и ако Шонда ги раздели не само в туитър аз ще псувам...ще и пратя милион "фен" писма.....колкото до Дерек, единствено аз ли забелязах колко му е слаб гласа...ТОЕСТ той се фрасна за да успее да изкрещи, за да дойде Мер и да му помогне...а при Лекси...майка й умря от ХЪЛЦАНЕ...може Лекси вълк да я изяде хахах

# 188
  • Ню Йорк
49 часа точно(фотографска памет имам и там го бяха казали в началото на седми сезон) спа Лекси....
Значи най-любима си ми е Аризона...на второ място идва Кали...и ако Шонда ги раздели не само в туитър аз ще псувам...ще и пратя милион "фен" писма.....колкото до Дерек, единствено аз ли забелязах колко му е слаб гласа...ТОЕСТ той се фрасна за да успее да изкрещи, за да дойде Мер и да му помогне...а при Лекси...майка й умря от ХЪЛЦАНЕ...може Лекси вълк да я изяде хахах

Нищо не разбрах от тия объркани писания  newsm78

# 189
  • софия
eeee чак пък такава интрепретация Crazy
можеше да думка по ламарината и той.
ние изтрещяхме бе момичета Crazy от гадаене и търсене преминахме в луд хилеж, пък макар и придържащи секъм сценария (много ми хареса това)...

# 190
  • София
Ние верно изтрещяхме здраво.  Mr. Green

# 191
Ох ще умра от смях с вас...

Не знам Шонда кой ще гътне, но със сигурност след финалния епизод майка й дълго време няма да може да си вдигне гащите... Като гледам колко верни фенове има и на 6-мата кандидат-мъртъвци Simple Smile

# 192
  • София/Бургас
Ох ще умра от смях с вас...
Не знам Шонда кой ще гътне, но със сигурност след финалния епизод майка й дълго време няма да може да си вдигне гащите... Като гледам колко верни фенове има и на 6-мата кандидат-мъртъвци Simple Smile

То само майка и да беше. Май и родата до девето коляно ще падне под ножа.  hahaha  Joy

# 193

сериалите финишират един след друг, а аз дебя Шонда да не изпусне нещо в Туитър. newsm61

споко! шонда преди два-три ди написа, че затваря компа и няма да пише нищо в туитър вече (до финала)....

# 194
shonda rhimes ‏ @shondarhimes

Last day at work til next season. Will tweet until the finales start tomorrow. And then I'll tweet some info after finales. Then I'm out!
След финала ще имам малко временце да и туитна малко инфо след финала... Ще види тя...! smile3508

Общи условия

Активация на акаунт