Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 510
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Ню Йорк
Шонда ме дразни тотално.   #Cussing out  Само глупости замисля. Изгони куп готини персонажи и сега ще ни тормози с нови. Ми 100 пъти писах, че не ми се гледа нов вариант на 'спешното' ама тя си знае нейното.  Честно казано я мислех за по-добър сценарист с по-оргинални идеи, но явно издиша и е решила да върви по утъпкания път.

# 616
И аз не съм очарована.
Тези двамата нови хич не ми допадат.Мъжа е грозен,не съм фенка на чернокожи мъже,не с ами секси  Rolling Eyes
А жената ми прилича на онази изсмуканата на Алекс с бебето,което умря.
Дано не го загаджат с нея,но вероятно ще е така.
Поне Криситна и Оуен ще са заедно...това ме успокоява.

# 617
  • UK
Е, не сте съвсем прави! Няма как 10 години да играят едни и същи 10 човека и все да е интересно, дори най-гениалният сценарист да е на лице! Simple Smile Все пак 1 сезон стартира с 9 осн.персонажа (Мер, Изи, Кристина, Алекс, Джордж, Бейли, Дерек, Бърк, Уебър) и 9 години по-късно все още 66,6% от първоначалният каст все още си е в играта! Нормално е да има нови персонажи да си отиват, няма как! И Изи, и Адисън и Лекси са ми невероятни любимки! А Мер и Кристина са страшниии! (като цяло Шонда е голям майстор на женските образи и персонажи, няма слаба героиня, обикновено в световната драматургия и литература няма много такива майстори освен Т.Уилямс Simple Smile Както и да е.) Мисълта ми е, че е неизбежно каста да търпи промени! Сега понеже 2 актриси са решили да напуснат и айде да спрат сериала ли?? Не става така!

# 618
Искам си ИЗИ И АДИСЪН ОБРАТНО! Сериала по никакъв начин не може да стане свеж без персонажи като Изи,които да вдъхват малко живот и разнообразие.... но не,Шонда няма да я вземе,нищо че Катрин Хейгъл каза,че не би отказала,ако й предложат да играе отново! Ако един сценарист го е грижа толкова за сериала си,според мен ще погледне всички възможни варианти.Дано поне като свърши Практиката Адисън да се върне и малко да разчупи мрачните облаци,които висят над Анатомията от началото на шести сезон...  Rolling Eyes !

Благодаря ти LUCKY за превода  Hug

# 619
  • UK
Според мен Изи толкова се изчерпа преди да си тръгне, че не виждам какво "свежо" може да стане, ако се върне обратно - освен да се върнем 3 сезона назад и да гледаме пак "обичам Алекс, не обичам Алекс, обичам Алекс, не обичам Алекс". На мен не ми се гледа едно и също пак, предпочитам някоя нова и наистина "свежа" мадама за Алекс. Адисън не виждам и тя какво би могла да прави тук, още повече, че и Марк си заминава. Иначе бяха добра двойка. Една Адисън е къде-къде по-подходяща за него от една Лекси. (мое мнение, не ме бийте  Laughing )

Освен това Шонда умее страхотно да вплита новите характери в сериала, Лекси и Теди бяха любими на всички, нищо, че са от "новите", за Оуен да не говорим - на мен ми е най най мъжки персонаж в сериала, не може да се сравни нито с Алекс, нито с Дерек, нито  някой друг.

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 07:48 от dejie

# 620
Дано да си удържи на думата, и да гледаме един по спокоен сезон.
Ясно, че каста трябва да се обновява, ама тя Шунди направо играе комар със феновете си... Представям си в чуждите форуми как я хранят, колкото и талантлива сценаристка да е,   за мен си е човек без капка милост (къв ли живот е водила из гетата hahaha)

пак заповядай  Sunglasses

# 621
Е, не сте съвсем прави! Няма как 10 години да играят едни и същи 10 човека и все да е интересно, дори най-гениалният сценарист да е на лице! Simple Smile Все пак 1 сезон стартира с 9 осн.персонажа (Мер, Изи, Кристина, Алекс, Джордж, Бейли, Дерек, Бърк, Уебър) и 9 години по-късно все още 66,6% от първоначалният каст все още си е в играта! Нормално е да има нови персонажи да си отиват, няма как! И Изи, и Адисън и Лекси са ми невероятни любимки! А Мер и Кристина са страшниии! (като цяло Шонда е голям майстор на женските образи и персонажи, няма слаба героиня, обикновено в световната драматургия и литература няма много такива майстори освен Т.Уилямс Simple Smile Както и да е.) Мисълта ми е, че е неизбежно каста да търпи промени! Сега понеже 2 актриси са решили да напуснат и айде да спрат сериала ли?? Не става така!

И аз съм на това мнение.

# 622
В Адисън има нещо,което не.ми харесва...не знам,ту ми е хубава,ту не.Нещо ми е твърде мъжка и в практиката също не ми харесваше особено.
А Теди ми е много досадна лично на мен,както и Аризона.Леле..Аризона като герой и актрисата са ми отвратителни,хич не я харесвам тази..има ужасна усмивка,все едно е пластмасова.
Ейприл започна да ми харесва в последния сезон...а и някак я поизлъскаха,преди беше много суха.Харесва ми,че е толкова ненормална и нервозна.По-нагоре казах,че ми се искаше тя да е за Алекс.А това е голямо признание от мен,защото Изи ще си остане завинаги в сърцето ми. Обаче..надявам се след като.веднъж са я забъркали с Ейвъри Шонда да не ги развали и да я.метне на Алекс.Като е взела решение да е с Ейвъри да си е така.
Надявам се тази новата да не изглежда толкова изсмукана в лицето и героинята и да е забавна.
Та сега ще гледам сериала заради Оуен и Кристина.
Едно време толкова ги харесвах с Бърк.В началото сериалът не ми беше много интересен и всъщност сцената с първата целувка м/у Кристина и Бърк ме зариби.Още си спомням как ми се разтупка сърцето.
А с Оуен спомняте ли си в началото как странно се награбваха и целуваха.Седят такива и изведнъж Пуен с неговата драматична физиономия скачаше на Кристина и се целуваха.Чак се стрясках..но с времето ми станаха много любими,Кристина е невероятна и сега тя май е единствата ми любимка в сериала.
Иска ми се Кали да е с мъж...тя е страхотна,много женствена...трябва и някакъв огромвн мъжага,много секси,силен...да я размята там.Стига е била с онази пластмасовата.

# 623
  • UK
Е добре, де, аз не мога да разбера какво я шундите толкова тая Шонда, доколкото аз разбирам, всички се махат по свое желание, освен Бърк, който аз никак не харесвах. Все трябва нещо да измисли за да ги изкара вън от сериала.   

# 624
  • До морето
Е добре, де, аз не мога да разбера какво я шундите толкова тая Шонда, доколкото аз разбирам, всички се махат по свое желание, освен Бърк, който аз никак не харесвах. Все трябва нещо да измисли за да ги изкара вън от сериала.   

По принцип си права, ама много гадно ги трепе бе, то направо да ти се скъса сърцето  Cry И ето сега както става ясно, че и Марк заминава, не можеше ли с Лексито да ги пратят някъде да си практикуват в Куртово Кунаре, да си се обичат, МерДер да ги споменават от време на време и ние да сме доволни? Не!!! Баш Лексито трябваше самолет да я размаже  Crossing Arms

Иначе е вярно, че повечето актьори сами напускат и Изи, и Лекси, и Джордж - между другото той нали напусна, щото се чувстваше обиден, че са го избутали на заден план и нищо не се случва с героя му. Ми прав е бил да ви кажа!! Сега гледам 5ти сезон по Фокс Лайф, те почти не го дават, даже понякога забравям, че още е жив, абсолютно нищо не се случва с него, дават го само в общите сцени!!!

# 625
Малко хора си дават сметка колко ангажиращо и изтощаващо е да се снимаш в такъв сериал...  Peace

Второ всяка седмица Шонда получава разни пийпълзметрии, кой герой колко го харесва публиката, защо точно го харесват, какво искат да прави и т.н.
на тази основа сценаристите и правят предложения и тя решава коя случка ще е с максимално влияние, не положително, а максимално, и то така, че да гърмят форумите  Laughing

# 626
  • До морето
Малко хора си дават сметка колко ангажиращо и изтощаващо е да се снимаш в такъв сериал...  Peace

Ами то и в мини Перник да работиш също е изтощително  Laughing Изтощават се като почнат да си вярват, че са големите звезди и тръгнат да градят филмови кариери или пък да се "отдават на семействата си". Всички помним Катрин Хийгъл как мръснишки постъпи- ще участвам, няма да участвам и в крайна сметка се фръцна по средата на сезона. Що? Да направи 5 бози, дето са нищо и половина и сега изведнъж щяла да бъде щастлива, ако й предложели да се върне  Naughty

Не е кой знае колко натоварващо да снимаш сериал- една седмица един епизод - имаш си работен график, както повечето работещи хора по света. Много по- натоварващо да се забучиш за 6-8-10 месеца в пустинята в Мексико и да снимаш някой игрален филм или мащабна кинопродукция., да спиш по хотели и луксозни каравани. Тогава и деца се мъкнат и бавачки, и бракове се развалят и т.н.

За мен това са оправдания, във всички сериали става така - бият се със зъби и нокти да получат роля, после сериала набере скорост, станат известни и айде изтощих се! А реално на пръсти се броят актьорите от сериали и ситкоми, които са постигнали и други успехи и са се наредили до големите имена в киното - Клуни и Мег Райън се сещам в момента!

# 627
В Адисън има нещо,което не.ми харесва...не знам,ту ми е хубава,ту не.Нещо ми е твърде мъжка и в практиката също не ми харесваше особено.
А Теди ми е много досадна лично на мен,както и Аризона.Леле..Аризона като герой и актрисата са ми отвратителни,хич не я харесвам тази..има ужасна усмивка,все едно е пластмасова.
Ейприл започна да ми харесва в последния сезон...а и някак я поизлъскаха,преди беше много суха.Харесва ми,че е толкова ненормална и нервозна.По-нагоре казах,че ми се искаше тя да е за Алекс.А това е голямо признание от мен,защото Изи ще си остане завинаги в сърцето ми. Обаче..надявам се след като.веднъж са я забъркали с Ейвъри Шонда да не ги развали и да я.метне на Алекс.Като е взела решение да е с Ейвъри да си е така.
Надявам се тази новата да не изглежда толкова изсмукана в лицето и героинята и да е забавна.
Та сега ще гледам сериала заради Оуен и Кристина.
Едно време толкова ги харесвах с Бърк.В началото сериалът не ми беше много интересен и всъщност сцената с първата целувка м/у Кристина и Бърк ме зариби.Още си спомням как ми се разтупка сърцето.
А с Оуен спомняте ли си в началото как странно се награбваха и целуваха.Седят такива и изведнъж Пуен с неговата драматична физиономия скачаше на Кристина и се целуваха.Чак се стрясках..но с времето ми станаха много любими,Кристина е невероятна и сега тя май е единствата ми любимка в сериала.
Иска ми се Кали да е с мъж...тя е страхотна,много женствена...трябва и някакъв огромвн мъжага,много секси,силен...да я размята там.Стига е била с онази пластмасовата.
Ох,ще ме умориш  Joy

Джордж - между другото той нали напусна, щото се чувстваше обиден, че са го избутали на заден план и нищо не се случва с героя му. Ми прав е бил да ви кажа!! Сега гледам 5ти сезон по Фокс Лайф, те почти не го дават, даже понякога забравям, че още е жив, абсолютно нищо не се случва с него, дават го само в общите сцени!!!
Ако е било,заради това е имал право.... за какво го избутаха на заден в план в пети сезон??! Представям си какво щеше да е яко,ако Джордж не беше умрял...  baby_neutral
На мен въобще не са ми свежи "новите",които докарва Шонда и никога не съм обичал вкарването на нови персонажи,защото почти никога не се оказват това,което сериала заслужава и избора не е нещо кой знае какво....както тук в Анатомията. Simple Smile Не ме впечатлява нито Джаксън,нито Ейприл... само Кристина и Оуен си ме кефят и тва е. Ужас,ако продължават да се махат,не ми се мисли на какво ще заприлича сериала  Rolling Eyes

Между другото всички нови филми на Катрин са ми любими.Обожавам да я гледам в игрални филми  Heart Eyes

# 628
Този сериал ми беше един от любимите, с огромно нетърпение чаках да стане петък и да гледам новия епизод, НО изобщо не обичам момента когато сменят половината актьори и слагат нови... Не мога да приема, че наистина си мислят, че след тези промени ще имат същия или по-висок рейтинг!?  Rolling Eyes

# 629
  • в сърцето на един мъж...
Не мога да приема, че наистина си мислят, че след тези промени ще имат същия или по-висок рейтинг!?  Rolling Eyes

А защо да не е с висок рейтинг? Всичко е пресметнат риск

Общи условия

Активация на акаунт