Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 519
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
За Адел лично на мен не ми пука.Дори може би предпочитам да се спомине,за да не е в тежест на Ричард,а той да е щастлив с някой.
Аз съм голяма фенка на Марк и Лекси,след Алекс и Изи те са ми любимата двойка и винаги съм искала да са си заедно.Дори не гледах сега последната серия,защото съм много ядосана.
Не знам дали Марк трябва да умре...от една страна не ща после цял сезон да циври и май по-добре да умре и някак така да останат заедно.От друга страна обаче,така и така ще циврят,а той ми е любимият мъж в сериала и ми се иска да си е жив.Но кой знае с коя кляфа ще го загаджат.
Мередит и Дерек са ми много досадни.Тя ми харесваше повече в първите сезони,а той е толкова мазен и тъп...хич не харесвам и актьора и героя.
Ейприл ми се искаше да е с Алекс(въпреки,че Изи си е неговата половинка и сега мечтата ми е да я върнат ако ще с друга актриса),защото е някак невинна,луда...те двамата все се дрънкат и щеше да е интересно.С Ейвъри някак няма такава интрига.
Иска ми се Кристина и Оуен да се оправят,не искам да се разделят.Някак единия да приеме позицията на другия,но не знам как ще стане.

# 601
Eрик Дейн /Марк/ напуска Анатомията!  Tired

# 602
Негово си решение. Явно е на мнението, че без Лекси няма да се справи неговият герой.  Laughing Дано до края на 9-ти сезон не остане само Елън Помпео и всички други герои съвсем нови  Laughing

# 603
  • в сърцето на един мъж...
Мда, очакваше се, явно и него ще умори при катастрофата Confused Дано се оправи обаче и да спре със забранените вещества Peace
Буууум hahaha

# 604
  • София
Пише, че ще участва в няколко епизода, докато завърши историята му...ще ми липсват с Лекси, но пък след това което и каза преди да умре, ще е тъпо да го оставят и да го гаджосват с разни мадами.

# 605
И аз се надявам актьорът да се справи с проблемите си.Такъв страхотен мъж...направо като все едно съм си го рисувала...и да се занимава с глупости.

Не знам дали ще го убият,може би по-скоро ще оцелее и ще иска някакво ново начало,затова ще напусне болницата.
Много ми е мъчно за тази двойка...просто такива дцени имаха..не знам.Може би дори повече вълнуващи сцени от на Алекс и Изи.Първият им секс..където Лекси дойде до тях с репликата "Научи ме",после как му счупи...достойнството  Laughing  Сцените,когато са се събирало след раздяла...когато върлуваше онзи с пистолета,или когато Кали беше пострадала,и той милия седеше разплакан на онези стълби.
Отнесох се...но много ми е мъчно.Уж сериал,ама като си загледаш нещо и си имаш любимци не можеш да останеш невъзмутим.
Дано се развият добре нещата в сериала,защото много ще се ядосам.

# 606
  • Ню Йорк
Марк може да го препратят в "Практиката", ако няма да го убиват.
А какви проблеми има Ерик Дейн? За наркотиците ли става дума или има и още нещо?  newsm78

# 607
Още миналото лято лежа в клиника заради пристрастяване към болкоуспокояващи

# 608
Обаче познах че е отслабнал заради наркотици, и "Чандлър" беше отслабнал по същия начин.

# 609
От доста време не съм се включвала, но да ви постна няколко линкчета. Премиерата на 9 сезон е на 27 септември в Америка.

http://www.tvfanatic.com/2012/07/eric-dane-confirms-departure-from-greys-anatomy/ - Официалното потвърждение на Ерик Дейн (Марк) и Шонда за напускането на Марк
http://www.tvfanatic.com/2012/07/greys-anatomy-season-9-the-first-promo/ - Първото промо на новия сезон
http://www.tvfanatic.com/2012/07/shonda-rhimes-teases-forest-fla … nterest-for-alex/ - Малко спойлери от Шонда
И малко инфо за новите лица -
http://www.tvfanatic.com/2012/07/gaius-charles-cast-on-greys-anatomy-season-9/
http://www.tvfanatic.com/2012/07/camilla-luddington-checks-in-to-seattle-grace/

# 610
Аз се чудех дали е пуснато промото по назад и дали да го пускам,но ме мързеше да тръгна да проверявам...  Mr. Green като цяло кадрите са от осми сезон и май скоро трябва да излезе вече ново с нови кадтри  baby_neutral

Eто току-що излязли спойлери
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/07/greys-anatomy-se … tm_medium=twitter

горе-долу ги разбрах,но някои ако има желание да ги преведе или да каже на две-три за какво става въпрос...  Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 05:27 от -A.

# 611
Най накрая нещо по конкретно: на 27 септември в щатите значи на 28ми в замунда hahaha
От поста на -А:

Бяхме коментирали, че ще има времеви скок, да сега го потвърждават, ще започнат със скок от 2-3 месеца, във втори епизод ще има флеш бек към катастрофата.
Възможни и други напускащи шоуто; Марк се появява в 9ти сезон, но това не значело че е жив (на Шонда игричките) Нищо сигурно и за Аризона.
Някои лекари все пак ще напуснат Сиатъл Грейс ,  катастрофата няма да ги накара да размислят .Действието ще се развива и на друго място което ест не се уточнява
След катастрофата оцелелите нямат пост травматичен стрес както след стрелбата (мисля че беше 6ти сезон) така че възстановяването им този път е било по лесно само дето скоро няма да летят Mr. Green
Ще видим и какво става с ръката на Дерек, Шонда казва че той се държи геройски в това отношение.
Напускането (не знам дали е смърт все още) на Марк не може да се приеме леко,, той е учител на Джаксън най добър приятел на Дерек и Кали баща но София. Ще бъде голяма загуба за всички Шонда казва че няма да подцени това.
Нещо което на мен ми хареса, това нямало да бъде мрачен сезон, напротив Шонда твърди че темата на сезона ще бъде романтика - ще се изрази в Кристина и Оуен отново заедно Grinning
Адел ще продължи да бъде фактор в живота на Уебър, няма да умира явно .Актрисата е номинирана за Еми именно зa тази си роля  Peace
Ейприл се връща в Сиатъл Грейс. Трябва да очакваме една променена Ейприл, може би по самоуверена
Алекс го  очакват сериозни трудности. Аризона не е трябвало да бъде на самолета, тя заема неговото място след като се е почувствала предадена от неговото решение.  Aлекс ще се бори със чувство за вина тази година
Нещата не изглеждат никак ама никак добре за феновете на Аризона.

Това е, ако имам неточности в превода ще ме извините Peace

# 612
Ами ако на Аризона се случи нещо, Алекс после цял живот ще се обвинява. А за Кали просто не знам...

# 613
Не знам дали ще затрият Аризона, може би ще остане парализирана или инвалид... Но на Кали няма да й е лесно.

# 614
Шундето казва, че е замислила любов за Алекс, аз отдавна чакам да го видя щастлив него  Praynig
 и тъй като казва, че сезона ще е с по хепи звучене, надявам се че няма да има трайно  осакатени и парализирани ( Дер Мер Аризона ). Покрай новите ще ни ангажират вниманието, и така ще преживеем загубата на Лекси и Марк.

Общи условия

Активация на акаунт