Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 528
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • в сърцето на един мъж...
Е то в случая най-уязвими са Мер, Кристина и Кепнър, като че ли. Или тоя черния го гласи за Бейли Thinking

# 586
Шунда така ще ги завърти нещата, че нищо няма да има завършен вид, вече колко сезона ни прави гадни изненадки  Mr. Green  Нищо няма да ме учуди...

# 587
Стига сте се драчили. Peace Всеки има право на мнение! Ясно е че Марк се поизтърка  Mr. Green
 И Лекси има фенове, които едва ли искаха такъв край за нея, но видяхте на Шондето колко и пука.
Черню не е ли млад за Бейли, пък и нейния нали и предложи брак  newsm78  дори и да се разделят (той май заминава, а тя не), не е в стила и да скача веднага на друг.

# 588
  • в сърцето на един мъж...
Той й предложи брак, т.е. искаше да предложи, тя нали му развали историята. После реши той да заминава, а тя му каза, че не може и вероятно ще се разсъхне там работата Sad А ме е яд, щото го прати на майната си, после го върна и я раздели с Ели Close
Бум, нали знаеш, че е кауза пердута - някои хора не могат да схванат какво им се говори, че и не могат и да мислят. Няма смисъл Peace

# 589
  • UK
Стига дразги... Peace

И аз мисля, че ако Марк се гътне ще е най-приемливо.... ако е с друга ще е много грозно честно!  Peace Но ще видим как точно ги вижда нещата Шонда... с тея новите много мъже стават в сериала! А жените са супер малко вече /като изключим гей двойката/...

# 590
Бумър, с две думи исках да кажа, че ще е загуба за сериала ако Марк си отиде, но пък ще е лошо и ако остане да се мъчи сам, без Лекси и съм на твоето мнение.  Peace Просто за Марк идеалната е Лекси и Шонда гради тази връзка от 5-ти сезон (даже и докато бяха разделени много пъти ни показваше, че накрая няма да останат разделени) и както ти казваш дори с нова мацка да е, всички ще казват "Ама това не е Лекси"...

# 591
Абсолютно Peace Има няколко емблематични двойки за сериала. Първата и най-основна, разбира се, са Мер и Дерек. Те не са ми най-любимите, но е неоспорим факт, че са двигателя на сериала и са най-подходящата двойка.Марк и Лекси са друга такава двойка. Много други се извъртяха, но точно тези ни показаха, че с който и да са, каквото и да правят се обичат. И аз искам да гледам Марк. Обожавам го, но не искам да е с друга.

# 592
  • Разпиляна във въображението
  Този сладур ще влиза в Анатомията. Гледала съм я в "Уилям и Кейт". Тя ще е и новата Ларо Крофт. Дали няма да я свържат с Алекс?

# 593
Сигурно не се получава при вас, защото минава известно време преди да изтриете коментарите си. Пробвайте максимум 5 минути и тогава натиснете бутона за изтриване.
 Между другото доста нови накацаха в сериала и дано поне малко да заместват старите - Теди и Лекси.

# 594
Аз мисля,че ще успеят по някакъв начин да ги заменят.Лично на мене,този първия Скот,който беше първи обявен за присъединяване към каста ми е много симпатичен,а след Джордж и Изи,никой не ми е бил толкова симпатичен  Mr. Green Тази сладурана и тя ми вдъхва надежда малко да освежат сериала  Simple Smile

# 595
 Изобщо бях забравила за Теди. Само Лекси ми е в главата. Жалко и за Теди Sad

# 596
  • Ню Йорк
Аз пък хич не се радвам на новите попълнения. Шонда е на път да ме откаже от сериала, а ми беше любимия. Казах аз, че ще го сбози както направиха със спешното и за съжаление ще изляза права.  ooooh!

# 597
В крайна сметка последно Бейли му предложи и са сгодени... Така че не съм сигурна дали новият "ще е за нея".

# 598
Искам нов силен женски образ.
Тия мъже не могат да заменят нито Теди, нито Лекси, а това си е женско шоу.

# 599
http://www.wetpaint.com/greys-anatomy/articles/greys-anatomy-sea … on-will-adele-die
Тук става въпрос за Адел. Покрай драмата с Лекси и самолетния инцидент, състоянието на Адел остана на заден план. Ще разчисти ли Шунди и нея  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт