Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 508
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Враца
**спойлери**:

Скрит текст:
Патрик Демпси пусна снимки в туитъра си
и Back on greys all week working with Eric , sad to see him go

# 631
Айде пoчна се с ракламата за новия сезон  Rolling Eyes Рейтинг щe има, и то мноооого висок  Laughing

# 632
Единствената ми надежда е в новия блондин...дано той да успее да освежи сериала...  Simple Smile

# 633
  • UK
  Rolling Eyes Рейтинг щe има, и то мноооого висок  Laughing

newsm10

# 634
Не мога да приема, че наистина си мислят, че след тези промени ще имат същия или по-висок рейтинг!?  Rolling Eyes

А защо да не е с висок рейтинг? Всичко е пресметнат риск

Ама разбира се. Скот Спийдмън има много по-добър маркетингов потенциал от Ерик Дейн.
Въобще не може да се сравнява със смяната на Клуни с Вишнич.

# 635
Аз харесвам Скот,едно време във Фелисити го гледах.
Но той прилича малко на Ерик Дейн...реално те искат явно да го заменят с някой от същия тип.Вероятно напускането му не е било много желано и сега искат някак по-леко да мине промяната и да не се усети липсата му.

# 636
Каква ли ще е причината Марк Слоун да напусне "Сиатъл Грейс"?

# 637
Лекси вероятно...ще реши,че трябва да започне някъде начисто,защото в болницата големи катаклизми преживяха.Само не знам как ще го извъртят,че се отделя от детето си.

# 638
Според мен ще го убият... иначе наистина как ще остави бебето Tired

# 639
Да, и Демпси е тъжен за напускането,  предполагам че  Слоун ще напусне и този свят...

# 640
Нали имаше снимки сега от работата по новия сезон.Марк лежеше в легло в бошницата...малко ще е странно човека уж оцелял,закарали го в болницата и чак тогава да се спомине. 
Може пък да падне някоя бомба в/ у бошницата,някоя зараза нещо...Тя,Шонда казва,че ще е положителен сезон,но кой я знае  Laughing

# 641
Нали имаше снимки сега от работата по новия сезон.Марк лежеше в легло в бошницата...малко ще е странно човека уж оцелял,закарали го в болницата и чак тогава да се спомине. 
Може пък да падне някоя бомба в/ у бошницата,някоя зараза нещо...Тя,Шонда казва,че ще е положителен сезон,но кой я знае  Laughing
Свеж и положителен сезон за нея означава,че в Сиатъл грейс от време на време ще стават престрелки и ще хвърчат фойерверки  Joy

# 642
Като почне със смъртта на Марк, оттам-нататък само нагоре, няма лошо  Laughing

# 643
Тук, в очакване. Simple Smile

# 644

Общи условия

Активация на акаунт