ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА МАГЕЛАНКЕ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛНА И МНОГО,МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

Марте,честит празник на прекрасното ви семейство
; показва колко голяма ще стане; дава боц; показва на колко е годинки; казва как прави котето, но го докарва по-скоро като вълк
; показва къде е лампата; къде е бебето (нейния плакат на стената); къде е кучето; отива при баба, дядо, тати като й се каже; дава целувка; показва колко я обича мама; включва и изключва лампата; слага капачките на шишета, на бурканчета; маха с ръчички за чао; показва къде е нослето; дава чело в чело (като й кажа "дай дрън"
); включва компа на тати; сменя каналите на тв-то.... друго не се сещам. Обаче! Има едно обаче - прави всичко това когато си иска
а не ВИНАГИ когато й кажа. Малко е своенравна и когато не иска да направи нещо се прави на разсеяна, все едно не ме чува и си чопли нещо, гледа на другаде - обикновено като е заинтересована много от нещо или когато й се спи и е крива.

При Гала в момента дърдори един лекар и каза следното нещо : първият преглед за детето трябвало да е около 6-ия месец,даже преди,след това към годинката,две и половина,три и половина и пет години

.... Не ми се спомня. Като наближеше времето за хранене и стомахът ми ставаше на топка. Виж с момичетата е друга история - и двете си хапват и нямам проблеми пу-пу.
Умее да завива капачка на шишетата от минерала вода, да си слага капачката на нейното шише за пиене, прибира играчки в кутиите с кака си и батко си. Дава като й кажем "дай", показва колко е голяма и един пръст, че е на годинка.
Ппиши как е.
. 

; показва колко голяма ще стане; дава боц; показва на колко е годинки; казва как прави котето, но го докарва по-скоро като вълк
; показва къде е лампата; къде е бебето (нейния плакат на стената); къде е кучето; отива при баба, дядо, тати като й се каже; дава целувка; показва колко я обича мама; включва и изключва лампата; слага капачките на шишета, на бурканчета; маха с ръчички за чао; показва къде е нослето; дава чело в чело (като й кажа "дай дрън"
); включва компа на тати; сменя каналите на тв-то.... друго не се сещам. Обаче! Има едно обаче - прави всичко това когато си иска
а не ВИНАГИ когато й кажа. Малко е своенравна и когато не иска да направи нещо се прави на разсеяна, все едно не ме чува и си чопли нещо, гледа на другаде - обикновено като е заинтересована много от нещо или когато й се спи и е крива.

и Димитър
! Растете много здравички и щастливи мили дечица! Честит празник на щастливите ви майки!
, Юкио
и Ана
!