Отговори
# 570

А, сетих се и един въпрос- Вие давате ли все още каша и ако да- каква? Аз тъй като искам да разнообразя закуската, мислех да взема някаква с различни зърнени култури и т.н. Чакам идейки Simple Smile

5 плътни месеца на попара всяка сутрин,брои ли се за разнообразие  Joy Joy Joy

Ти си луда жено!!!!

# 571
  • До морето :)
К'ви са тези зъби, к'во е това чудо! Заспа най-накрая, след час и половина игра+сърдене. Да излизат тези предкътници вече, че ми изтормозиха детето.  Crossing Arms То не 2, а все едно 8 излизат, с течи 4 върха  ooooh!

Муше, аз какво да кажа като трябва да мисля и следобедна закуска  Crossing Arms Стискайте палци скоро да има кухня, има такава надежда  Rolling Eyes Иначе каша давам от бурканче. Все по-рядко й правя, но това е защото не се сещам да й взема от магазина. Иначе за закуска любимо й е филийка с масалце и кашкавал  Heart Eyes или й купувам някаква закуска. Вече не подбирам много, много  Whistling

Мариетке, направо ме изумяваш. Абе, хора, вас мързела не ви ли хваща понякога бе  ooooh!

Лусинда, надявам се, че вече друга закуска хапва В.? То като порасне няма да иска да види сирене това дете.  hahaha

# 572

А, сетих се и един въпрос- Вие давате ли все още каша и ако да- каква? Аз тъй като искам да разнообразя закуската, мислех да взема някаква с различни зърнени култури и т.н. Чакам идейки Simple Smile

Ти си луда жено!!!!

Joy Joy Joy Joy Joy
Ще ме уморите hahaha hahaha hahaha
Аз правя закуските с масълце и много сирене, грис, качамак, овесени ядки, кус кус, макарони. Попарата е само като гостува на баба и дядо, че иначе трябва да пиша бележки как точно се приготвя закуската Laughing. Понякога яде супата от кухнята с 1-2 сухарчета вътре и пак сиренце, ако вечерята за нас е била подходяща  и за него. Понякога яде и палачинка или бутерки (доста любимо щото си го хапва сам), онзи ден правих сандвич с яйце и сирене. Каши не съм давала отдавна, хич и не се сещам да купя от магазина, ама то си му е разнообразна закуската де.

А като казах яде сам и се сетих за Моника. Уникално сладко си похапва самичка. Докато гледах клипчето, тъкмо давах на Дани слетобедната закуска, която беше кремче с бисквити. Обяснявам му аз, още малко маме да се стопли, че да седиш само по памперс и такива неща ще те оставям да ядеш самичък. И докато му го говоря си викам, айде пък и аз още една блузка кат оклепаме много важно и му подадох лъжицата. Е нямаше такъв кеф Laughing. Първо се почуди на лъжицата, ръфна я от тук от там (редовно след хранене го оставям да си играе с нея) и после бръкна с ръка в буркана и почна да тъпче в устата Laughing Огромни благодарности на нанди и моник за веселбата, която си спретнахме. не се бях сетила, че мога и такива храни да му дам да яде сам.

# 573
Ох,немога да се прежаля и да дам на Мариела да яде сама с лъжицата или с ръка от купичката.Всичко ще стане мармалад,аз дори банан не и давам да яде сама,защото много се маже.

За закуска-попара,домашна юфка,макарони,овесени ядки.Последните два дни и правих за следобяд нишесте и остатъка го давах на сутринта с домашна юфка или оБесени ядки.(тази идея ми дойде от куФнята).
Каша давам понякога-напоследък купувам от тези на Слънчо,защото свършват по бързо,а аз все пак давам каша веднъж седмично.

Божеее и друго имах да пиша,ама забравих  newsm78.
Пак е жега и пак се потим,миналото лято ползвахме вентилатор,ама това незнам,Мариела е вече голяма,щъка навсякъде и пипа всичко.С какъв интерес разглежда само духалката.....представям си вентилатора колко ще е интересен.

П.П.Сетих се какво щях да пиша.Преди време някой,мисля,че беше Луси беше споделил,че детето си клати главата  или я върти наляво надясно без причина. От няколко дни това го прави и Мариела ,вкл. и да си бие шамари с две ръце.Снощи вече полу заспала започна да си върти главата наляво надясно и да пляска с ръце.

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 09:44 от danaq_lv

# 574
За яденето сама - ние отдавна проявяваме интерес, но вчера вече по-не й държах ръката докато бъркаше в купичката и слагаше в устата.  Mr. Green Не можа да се омаже много, но тези дни ще махам килима в кухнята и ела, гледай какво ще става.  Laughing Добре, че стените ми са с ламперия, че се мият  Joy

# 575
Привет - мривет!
Аз днес съм като пияна вишна:) Вчера бяхме поканени на сватба на колега на ММ и за първи път от раждането насам оставих малката за повече от 3 часа на баба и дядо...Та, за първи път от доста време насм се гримирах, наконтих се с нова рокля и обувки и се почувствах повече жена, отколкото майка Rolling Eyes Да си призная, не ми се отрази зле Blush Забравла съм какво значи да излезеш и никой около теб да не говори за памперси, кърмене, прохождане и т.н. Повеселих се, но накрая детето ми липсваше все едно не съм го виждала с месеци...
В тази връзка, Луси, включвам се заради теб  Wink - аз Али на ясла няма да я дам Naughty, първо защото според мен е още много малка, второ, защото съм убедена, че от мен по-добре никой няма да я гледа, трето - вариатът ми е единствено частна яснла, което означава че трябва да работя само и единствено за ясла и моите пътни и да се скапавам и да нямам време за детето си - не, мерси! Naughty Ще си изкарам още една лежерна година у дома, после цяяяял живот ще работя, но тези най-първи години на детето ми никой няма да ми ги върне. Но, разбира се, това е моето мнение и никой не ангажирам с него  Peace
Деси - шиша, сиакме снимка на телевизора Joy
Закуската и на нас ни е само опара - това много се тачи....Пнякога давам  филийка с нещо - пастет с извара и авокадо, с масълце и кашкавал, овесени ядки с кис.мляко...Но в общия случай е попара...
Тъй, тъй, друго не се сещам, главата ми е гръмнала, но ако се сетя, ще пиша:)
Усмихнат ден!

# 576
Марискова проявява страшен интерес към храненето сама... вчера готвих белена леща и дадох и на нея. Много се въртеше и си омаза лигавника, след което започна да си взима от него и да яде  hahaha а като й давах аз ядеше със зор. Но все пак и аз си я представям само по памперс, че иначе е чудо  Whistling

Нелка, не само ме хваща мързела, ами и яко  ме тресе... ама нямаше как - в гардероба ни все едно бомба беше паднала  ooooh!
Дано излизат по-скоро тия зъби  Tired
Бисквиткова, чудесно е, че си се повеселила и си се почувствала жена - повярвай ми, такива моменти дори ни правят по-добри майки Wink Ако не излизаме и не мислим понякога и за себе си, ще полудеем, а от луда майка никой няма полза Wink  Hug
Джиджонка, следващия път - клипчееее  photo

Момичета, аз съм страшно разочарована от кухнята... в Бургас е 100 пъти по-добра: разнообразна, пюрето и супата бяха гъстички (не сгъстени, а просто си имаше месце, ориз, зеленчуци...), а тук са същински чорби!!!! Само блъскам сухари вътре, а там за 2 седмици и половина да съм сложила общо 2 сухара в супичката... Освен това смърдят гадно, все са едни червени, та чак кафеви.... Мариса там си хапваше с охота, а тук само се дърпаме и се цупим...

# 577

Ти си луда жено!!!!
Joy Joy Joy Ми и с гола вода го прави, мани другото  Joy Едно чайче не му свари на детето  Mr. Green
Ха добър ден!
Шенка, браво на вас! Хубаво е, че сте се позабавлявали  dance Как е била със заспиването Али? Иначе за яслата и аз мисля, че са малки, но ще я пусна там по няколко дни на месец, за да не си загубим мястото. Все пак голям късмет извадихме, че изобщо е приета!
Галке, Тияна прави така! И то нееднократно! Удря си главата и в гардероба, освен с ръце! Хем се притеснявам като я видя, хем знам, че и други деца го правят, явно е нормално.
Лече, и ние заспиваме така от две седмици! Игра -рев-игра - по час и половина, два! Мързела ме хваща - Доста често. За това все ми куца организацията  Whistling
Каши давам доста често, по едно време само на това живеехме (+мляко)
Джидж, браво на Дани! И аз все повече давам на Тияна да се храни сама, независимо от консистенцията (без супи де, тя тях обича да ги пие) .Преди малко се беше омазала до ушите със спанак и картофи ( нещо, което трябваше да бъде спаначени кюфтенца, ама стана доста рядко). После я измих с маркуча на поляната  hahaha Друго си е селския живот  Mr. Green
П.П. Моята бременна приятелка, за която ви говорих, роди тая сутрин момченце!Вече не е с гипс и общо взето се възстанови след кошмарната случка, та сега си се радва на бебока  Heart Eyes

# 578
Шени, браво за разпускането.  Hug

Поли, честито бебче на приятелката ти. Радвам се, че се е възстановила.   bouquet Иначе, да, друго си е на село  Grinning

Мариетка, викаш, доволна ще съм от кухнята?  Mr. Green

За нас - снощи като ви се похвалих, че е заспала, има-няма 10 минути и пак - УААААААААААААА! Хайде още 1 час на черешата.  ooooh! Иначе утре на съм на гинеколог (то с моя късмет баш утре ще ми дойде). Какво е това закъснение, какво е това чудо. Стискайте палци да не е нещо сериозно, че вече искам да започваме бебеправенето.  Whistling

# 579
К'во подхаванахте Луската с таз' попара бре хора  Crazy
Моето като е на голо мляко за закуска вече 12 месеца какво да кажа  Mr. Green

# 580
 hahaha hahaha hahaha

# 581
За закуската - Люсил, аз си мисля, че щом господин В. си яде попарата нямаш грижи. Ако ще и десет години да му я даваш. Peace  Мойто чаве е хипер капризно за храна, то му личи и на снимките- едно гърчаво, с едни слабички крачка - като Ферди мравката  hahaha.
Та, той закусва сутрин попара (понякога с кисело мляко, понякога с чай),но като казвам "яде", разбирай хапва 3-4 лъжички.  И после яде, каквото и ние : бухти, палачинки със сирене, печени сандвичи, мекици и т.н. Последните неща обясняват защо майка му е като   261uu

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 15:27 от Норе

# 582
За закуската - Люсил, аз си мисля, че щом господин В. си яде попарата нямаш грижи. Ако ще и десет години да му я даваш. Peace  Мойто чаве е хипер капризно за храна, то му личи и на снимките- едно гърчаво, с едни слабички крачка - като Ферди мравката  hahaha.
Та, той закусва сутрин попара (понякога с кисело мляко, понякога с чай),но като казвам "яде", разбирай хапва 3-4 лъжички.  И после яде, каквото и ние : бухти, палачинки със сирене, печени сандвичи, мекици и т.н. Последните неща обясняват защо майка му е като   261uu
Не е гърчаво детето, бе  Stuck Out Tongue Winking Eye...Много си е добре:)
Нелка, късмет утре за лекаря и да споделиш какво са ти казали. И аз искам да отида, че да ми кажат как биха се развили нещата при евентуална бременност...не ме е страх толкова от гледането на 2 породени, макар че това си е сериозен ангажимент...Много ме е страх от износването на второто бебе. И че ако се наложи пак да лежа в болница няма кой да ми гледа детето...Sad

# 583

5 плътни месеца на попара всяка сутрин,брои ли се за разнообразие  Joy Joy Joy

Ти си луда жено!!!!

аааа Муше,не с лошото Naughty Joy

Луда,луда...колко да съм луда Joy Яде ли-яде,аресва ли-аресва,Я доволна ли съм-доволна...значи всичко е наред Joy

Честно казано аз съм на принципа,който е посочила Хоупсита - докато приема - предлагам Crazy Скоро обаче се замислих дали един ден няма да повръща като я види тая ми ти попара... Mr. Green

Еее Шенката и тя ме е отсрамила Sunglasses

Поли,ти пък сЯ екстри Mr. Green hahaha

К'во подхаванахте Луската с таз' попара бре хора  Crazy
Моето като е на голо мляко за закуска вече 12 месеца какво да кажа  Mr. Green

Joy Joy Joy
Само така,нЕма ги разглезваме Я Mr. Green

Галке,разбира се,че като има нещо нередно в поведението на децата,аз първа съм зачекнала темата Joy Ами въртеше си я по едно време като изоглавен,сега като че ли вече не му е интересно,но имаме ново - блъска си я в гардероба Mr. Green Някво такова като чукване само,един вид като на игра...е...ти играта Crazy

На Шени и Нелката искам да пожелая от сърце успех в начинанието и ще се радвам много ако скоро ни зарадват с добри новини Hug
И в този ред на мисли,Шени,аз също смятам да го гледам вкъщи още една година,както ти казваш,но в периода 2-3 години какво ще правиш с Али? newsm78

Другите кво си трайкате за яслите,нищо ли не сте решили или си го пазите в тайна Mr. Green Crossing Arms

И да довършим темата Mr. Green Днес го записах на ясла - започвам аз да се обяснявам на директорката,че този септември няма да го дам,че ми идва малко рано и т.н. и тя ме поглежда все едно съм се побъркала и ми казва-"че вие да не мислите,че мога да ви го взема сега Crazy Даже и за април догодина не обещавам" Mr. Green Абе пак ще се кихат пари някъде,то е ясно Twisted Evil

Джиджи,това трябва да се види Wink Иииии надъхахте ме и мен да си омажа цялата къща в манджи,за да гледам сеир hahaha

Мариетке,май в СЗ са най-смотаните куФни Mr. Green Нали знаеш,че и аз от частната там нИ съм доволна Naughty
Абе кво да ви кажа - хубави-лоши,като ме мързи да готвя,ще давам квото са сготвили хората Naughty

Кво друго newsm78 То на шега,на майтап май всичките ви споменах с по нещо,така че стига ви толкова от мен Wink

П.П.Иииии щях да забравя - вчера се видяхме с Елфи(удари едно рамо тя Hug),та най-накрая видях прекрасника Вико - страхотен сладур е Heart Eyes Кака Клавдия и тя е голяма красавица Heart Eyes Абе нещо снахата скриха от мен,ама айде да не си омръзваме още от сега  hahaha Mr. Green

# 584

И в този ред на мисли,Шени,аз също смятам да го гледам вкъщи още една година,както ти казваш,но в периода 2-3 години какво ще правиш с Али? newsm78

Ясла, но частна, щото за държавна няма да има как...Поне такива са плановете, но какво ще се слуи всъщност не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт