Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 108
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
И кой е Добромир,че пусто женско любопитство вече си изрризах ноктите Outta Joint

Да не е Енгин под прикритие newsm78

Не,не е Енгин! Нашите уважаеми съфорумки демонстрират завидно самочувствие и високомрие.Ако четат внимателно всичко,а те претендират да са отдавна в темата,поне можеше да хванат кой как се изразява,и кой как пише.Но те,не..Те са голямата работа,ние всички останали сме недостойни за тук защото форума не е "наш" и сме паднали от балкона! Нямаме право на мнение..Но пък аз много се кефя,на уважнието им към Добромир..и поради тази причина няма да кажа.Той ако иска да си каже.

Аз съм форумният Робин Худ и защитавам набедените и онеправданите със  лъка на книгите и знанието, и  стрелите на думите !!!  Grinning Hug Grinning

п.п. И уцелвам точно в десятката форумните тролове и хейтъри!!! Mr. Green Hug

Абе който и да си,думите ти ми хаpесаха Hug

# 466
И кой е Добромир,че пусто женско любопитство вече си изрризах ноктите Outta Joint

Не,не е Енгин! Нашите уважаеми съфорумки демонстрират завидно самочувствие и високомрие.Ако четат внимателно всичко,а те претендират да са отдавна в темата,поне можеше да хванат кой как се изразява,и кой как пише.Но те,не..Те са голямата работа,ние всички останали сме недостойни за тук защото форума не е "наш" и сме паднали от балкона! Нямаме право на мнение..Но пък аз много се кефя,на уважнието им към Добромир..и поради тази причина няма да кажа.Той ако иска да си каже.

Аз съм форумният Робин Худ и защитавам набедените и онеправданите със  лъка на книгите и знанието, и  стрелите на думите !!!  Grinning Hug Grinning

Знаеш ли в Русе имаше един д-р Чобанов,тези които са от Русе го знаят!Та д-р Чобанов имаше много интересно  определение за Робин Худ..Благодаря,че ми го припомни!  Joy  Joy  Joy

# 467

Ако е Дамон,моментално си посипвам главата с пепел ooooh!

Извинявай,но с нищо не съм те обидил за да ме сравняваш с Дамон?!?
Нито баща ми ме е изнасилвал,нито съм спал с майка си!!! Капиш ?!? Naughty Mr. Green Grinning

# 468
gphilipova

По добре сами,отколкото лицемерието,което имате към Добромир.Иначе много се плюете..Само ако знаете кой е "той"?

В никакъв случай. Лично го познавам и гарантирам, че е страхотен мъж!

А Дамон познаваш ли го лично, че ми стана интересно? Може да е раздвоил личността?

# 469
gphilipova

По добре сами,отколкото лицемерието,което имате към Добромир.Иначе много се плюете..Само ако знаете кой е "той"?

В никакъв случай. Лично го познавам и гарантирам, че е страхотен мъж!

А Дамон познаваш ли го лично, че ми стана интересно? Може да е раздвоил личността?
Joy Joy Joy Joy Joy

# 470
Кога попринцип излиза 2-рия трейлър??

# 471
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 29

# 472
Кога попринцип излиза 2-рия трейлър??
Утре евентуално newsm78

# 473

Аз съм форумният Робин Худ и защитавам набедените и онеправданите със  лъка на книгите и знанието, и  стрелите на думите !!!  Grinning Hug Grinning

Добри, мойто момче, ама ти защо не каза, че не само си ги чел книжките, ами и си участвал в тях?

# 474
  • Бургас
Умишлено не го слагам в спойлер ,за да могат всички да му се насладят.За жалост мен живота ме принуди да изповядвам тази религия!Бъдете толерантни и разбиращи към другите,не ни ли учи този филм точно на това ,радвайте се на любимите си хора ,бъдете щастливи!   bouquet

КОГАТО СИ НА ДЪНОТО
Когато си на дъното на пъкъла
 Когато си най тъжен и злочест
 От парещите въглени на мъката
 Си направи сам стълба и излез
 Светът когато мръкне пред очите ти
 И притъмнява в тези две очи
 Сам слънце си създай и от лъчите
 Създай си стълба и по нея се качи
 Когато от безпътица премазан си
 И си зазидан в четири стени
 От всички свои пътища премазани
 Нов път си направи и сам тръгни
 Трънлив и зъл е на живота ребуса
 На кръст разпъва нашите души
 Загубил всичко, не загубвай себе си
 Единствено така ще го решиш.

Дамян Дамянов

# 475

Абе който и да си,думите ти ми хаpесаха Hug
Dobro_mir = Идвам с мир и за добро!
Който и да си - добре си дошъл!/дошла/ bouquet

# 476
Dani_krokiq , Евелин  Hug  Hug  Hug  
Скрит текст:
Мога ли да помоля някой от вас ,мили съфорумки ,да ми поства новостите (подсказките)на лични,тази седмица ми е ....пълна с ангажименти и Благодаря предварително ,дано не ви затрудня

# 477

Извинявай,но с нищо не съм те обидил за да ме сравняваш с Дамон?!?
Нито баща ми ме е изнасилвал,нито съм спал с майка си!!! Капиш ?!? Naughty Mr. Green Grinning

Нямам никакво намеpение да те обиждам Naughty
Напpотив-хаpесваш ми Hug За Дамон се пошегувах Peace

# 478
  • София
Ваня, страхотно и на място, както винаги! smile3525 smile3525 smile3525

# 479
  • Разград
KERIM Ruzgar aldım

Общи условия

Активация на акаунт