Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 204
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
mama_an_ji
,май публикувахме едно и също едновременно.Аз много се смях.В първия момент си помислих,че не само ние върнахме Мусти като дух да ги тормози.

# 106
  • Пловдив
Керим....историята която очакваме в 75 еп. в банята - прекрасна. Нима сценаристките ще оставят Керим дълго да се мъчи? Браво на момчето. В четвъртък ще разберем.

# 107
Ето още един анализ.Слагам го в спойлер,който иска да го прочете.Цитат е,тъй,че внимавайте с доматите!!!

Скрит текст:
Здравейте, ще се опитам да направя нещо като анализ на сюжета дотук и който има търпение, нека го прочете и коментира.
Значи, първо - най-простото правило за създаването на една история е да има сюжетна линия. При по-дългите истории освен основната сюжетна линия обикновено има и допълнителни. Тяхната задача е да спомагат развитието на основната или да служат като неин контрапункт. Как стоят нещата при ФГ? Основната сюжетна линия е ясна - невъзможната любов между Ф и К. Дотук добре. Но какво се получава с допълнителните?
Сюжетната линия за съдбата на Яшаранови е ок - без нея основната линия няма как да се развие, тъй като любовта на Ф и К се развива на фона на мъченията, на които ги подлагат Яшаранови.
Другата сюжетна линия с любовната история на Мукадес също е издържана донякъде, защото разкрива едно друго лице на героинята; това също подпомага основната сюжетна линия - изяснява отношенията между Ф и брат й, а оттам и между Ф и К. Оттук нататък втори сезон напълно му изтърва края. Ще посоча пет допълнителни сюжетни линии, които са НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ и са включени очевидно с единствената цел да се запълнят 80 серии. Разбира се, има още, но тези са основните, според мен.
1 - Историята с д-р Нил. Самият образ беше напълно излишен. Може би чрез него искаха да придадат "по-човешки" облик на Ердоан, но не успяха. А и защо да му придават? Ако смятаха да го "покаят", да го бяха направили. Но и след изчезването на д-р Нил от сцената той си остана същият гадняр. Само дето три серии подред ни занимаваха с нея. Ако не бяха и повече.
2- Историята с удара по главата на Ердоан и влизането на Рахми в затвора. Също напълно излишна. С какво тази история подпомогна основната? С нищо. След нея имаше ли някаква промяна в отношенията между Ф и К? Не. Просто отново запълване на време.
3 - Историята с Йозге. Може би, най-тъпата. Вероятно са искали да придадат по-социално звучене на филма с нея, но освен досада тя не предизвика нищо друго. И отново с нищо не промени отношенията между главните герои.
4 - Историята със самоубийството на Туранер. Абсолютно лишена от логика. Защо трябваше да го "самоубиват"? За да могат жена му и дъщеря му да си отмъстят на Яшаранови? А защо просто не им отмъсти той самият? Явно отново пълнене на време.
5 - И накрая коронната история - с отвличането на Ф. Защо за Бога трябваше да я има? Какво промени тя? Нищо. Отношенията между Ф и К си останаха абсолютно същите - със същите недомлъвки, гузни погледи и студено мълчание. Само малко добавен екшън, за да не умре публиката от скука.
Мога да добавя още историята с раждането на Елиф (само леки допълнителни сантименти), историята с Айче и митарствата из чужбина и още няколко такива. Единствено любовната история на Мерием и Кадир е на място, тъй като се вплита много добре в основната сюжетна линия, както и тази с появата на Фахретин бей. Неговият образ разкрива допълнителни черти от образа на К.
Освен нелепите вмъкнати истории открих още доста недостатъци. Естествено, образът на Мустафа. В писмото на Universal Fans това вече беше отбелязано отчасти. Крайно нелогичен образ!! Вярно, той претърпява развитие - от "добро момче" става "лошо момче". Хубаво. Но защо освен морала му сценаристите решиха да променят и интелекта му? Откъде накъде простото селско рибарче ще има толкова акъл да върти на пръста си финансови магнати, полиция и жени от висшето общество? Само си спомнете как сменяше номерата на колите при отвличането - освен да е гледал повечко американски филми, друго обяснение не намирам. Да не говорим за вече премного коментирания факт с разтеглянето на образа до безкрайност. И спекулациите с "неугасналата" любов между него и Ф. Наистина всеки човек може да си помисли, че тя не е угаснала. Не само К.
Другият крайно нелогичен образ е този на самата ФГ. Поначало тя е замислена като образ на невинна жертва. Супер. Ако си я бяха оставили такава докрая, със сигурност щяха да спечелят адмирациите ни. Но от крехка, мила и невинно страдаща тя се превърна в студен и инатлив егоцентрик. В момента образът й е по-скоро отблъскващ. Ако целта на филма е била да накарат зрителите единодушно да й съчувстват, то тя не е постигната. Пълен провал. След последните серии зрителите единодушно съчувстват единствено на К и с право. Той е единственият невинно страдащ. И тук още веднъж добавям адски тъпото и нелогично развитие на чувствата й към Мустафа. Преди повече от 15 серии тя смело влезе в стаята на К, заяви: "В сърцето ми си само ти" и легна в леглото му, за да му докаже искреността си, а сега рони сълзи и въздиша по "първата си любов". И да не беше аналогията с майка му, К като всеки нормален мъж би се подразнил от това.Друго прекрачване на границата е образът на Мукадес. Наистина, великолепно изиграна от актрисата, заради нея на човек сърце не му дава да каже нещо лошо, ама... Любовната й афера имаше за цел да покаже и нейното страдание - да обясни лошото й отношение към Ф в началото. Но униженията преживени от нея трябваше да я променят в положителна посока. Това подсказва логиката. Всеки нормален човек би си сложил една голяма обеца на ухото след като е бил на косъм да си разбие семейството и да загуби всичко. Какво става, обаче? Тя става все по-зла и по-зла. Ако логиката на сценаристите работеше, щяха досега сто пъти да са й показали пътя при такова поведение. Но тя продължава буквално да властва на екрана - появява се постоянно и винаги в нежелан момент. Вече от приятен дразнител в стил баба Джеврие (от Листопад) тя се превърна в някакъв нелеп зъл демон.
И накрая образът на К - замислен като сложен образ, претърпяващ голяма метаморфоза, на практика той остава "най-замразеният" образ във филма. Горе долу от втора серия насам той си един и същ - добро момче, страдащо за любовта си. Най-напред, това си е чисто похабяване на актьорски талант. След Мустафа Булут тук Енгин се къпе в боза. Спокойно можеха да наемат някой като Къванч да им я изиграе тази роля и да не хабят Енгин. Вярно, той прави и невъможното да придаде кръв и плът на образа си, но всяко нещо си има граници. Освен това, ако идеята е била да покажат цената на изкуплението и прошката (поне както тръгна в началото филмът), му изпуснаха края. Цената, която К вече плаща, си е направо невъзможно висока. Образът стана наистина нереален. Ако си беше останал поне както си беше - леко идеалистичен, просто колкото да размечтае женската аудитория - пак щеше да е по-добре. Но сега той вече не размечтава никого, а напротив дразни с овчедушието си. И на всички се иска да видят в него някакъв бунт. Иначе той направо губи мъжествеността си и се превръща в някакво мекотело!
С две думи, ако сценаристите са имали за цел да превърнат положителните образи в антипатични, са я постигнали. Но ако са имали други цели, тц, като се казва. Просто вторият сезон трябваше да е най-много, ама най-много 20 серии, да покажат накрая една щастлива развръзка и толкова. Сериалът щеше да си запази високия рейтинг, симпатиите на зрителите и всичко останало. Докато сега се превръща в мъчение, извор на напрежение и мишена за плюнки и храчки от цял свят (поне където се гледа). Ама какво ли не правят пустите му пари!
Извинявам се за дългото излияние, но просто не можах дa Приятно четене и коментиране!

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 09:19 от noritka1

# 108
oma, благодарим за Настроенията на Керим   bouquet
Ей, уникален талант е този Енгин  Peace

# 109
Хриси ще си позволя да изкажа мнението си, по въпросите, които ти зачекна. Психоложката. Много говорим за методите й, не ни се вижда достатъчно компетентна, но как тя може да накара К и Ф да общуват ? Да ги събере в стаята и да каже - говорете, изкажете какво мислите. Така по задължение нищо не става. Тя го подчерта и не е като да не го знаят двамата (имам впредвид това, че трябва да говорят за чувствата си). От там насетне те са хората, които трябва да поемат нещата в свои ръце. Целта на терапията не е да ги пришпори, а да извади на преден план проблемите им, които психоложката, без тяхното желание, не може да реши по никакъв начин. Ти видя ли желание у Фатмагюл да говори за овличането, за писмата, да сподели с Керим чувствата си ? Аз не го видях. Той се разплака, говори, пак не го видях. Това за мен не е логично. Тя има същите страхове, които има и Керим - защо не ги сподели ? Това е нещото, което спомага за сближаването им. Не искам да се "награбят", а просто да видим наистина тази любов-чудо облечена в изразяване на емоциите на двамата герои. Тази любов не кореспондира с липсата им на комуникация. Нелогично е, неестествено за мен. Но подчертавам - така мисля дотук. Следващият епизод е решаващ. Ако и там няма истински разговор между двамата нещата излизат съвсем от рамката, в която е изграден филмът. Ох, не знам дали въобще някой ме разбира какво искам да кажа. Логиката на филма се обърна с женитбата,при положение,че те не бяха разрешили проблемите си. Пред психоложката всичко беше тамам - Керим и Фатмагюл щастливи говорят как тя се чувства щастлива вече когато той я докосва, а той - доволен. Въпросът (ако следим едно нормално развитие) за страховете на Керим трябваше да бъде повдигнат там, още повече,че това беше след случката в Бодрум. Моля, дайте знак, разбира ли ме някой ?
Против сценаристките нищо не искам да кажа, само си разсъждавам с вас. За мен най-добрият им и изпипан сценарии е този на Мелодията. Там след 6 гледания на целия сериал не открих нито една пукнатина или противоречие, за което ще съм им благодарна цял живот.

Не знам за другите, не дочетох темата, но аз те разбрах и съм съгласна с теб.

# 110
Цитат на Dimony:  "Разбира се, oma,ако намериш време и ако имаш идея.На мен би ми се искало клипче с физиономиите и муцунките,което също да е така весело."

ПРИВЕТ НА КОМПАНИЯТА!

Тук страстите се вихрят с пълна сила. Пропуснала съм има няма 4 теми.  #Crazy
 В очакване да видим решението на загадката "какво се случи в първата брачна нощ" ви предлагам на всички вас и специално за Dimony малко от емоциите на Керим.
 Беше ми много трудно да избера точно кои кадри да покажа от тази палитра на чувства,които ми предложи таланта на Енгин.
  Не съм сигурна дали ще ви развесели, но се надявам да ви хареса.

НАСТРОЕНИЯ

http://www.youtube.com/watch?v=JNdmV4URyZs&list=UUBFoNAasC-i … &feature=plcp

ОМАаааааааааа

Невероятна си! Много си напреднала в техниката да създаваш клипчета. Аплодисменти и комплименти! Оставам без дъх  и от правилно подбрания музикален фон. Страхотно!

Ома, виждам твоята интелигентност и богата душевност в подбора на кадрите.
Много ти се радвам и възхищавам.
Продължавай да твориш в този дух!

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501    : newsm51   txtloves txtloves  love001  love001  love001  bouquet  bouquet

# 111
Добро утро!
oma, чудесен клип, благодаря и аз за чудесното начало на деня! Ако позволиш, нещо за музиката - горещо ти препоръчвам да намериш по-добро изпълнение на Моцарт и друг аранжимент на Хачатурян.
Настроенията на Енгин са безкрайни и уникални! Как успява да предаде толкова нюанси на чувства и състояния?! Удивителен актьор!

# 112
  • Варна
Добро утро и спорен ден от мен!
Скрит текст:
Много сте бързи и бързо-писни, не мога да ви догоня, дочета, а за оставяне на коментари да не говоря.
Няколко бързи мнения, въпросителни:
 - За първия изпит (мига на истинска близост) - Вярвам че го е имало... Но защо ли нищо на кадъра (а той не беше кратък) не помръдна и на милиметър (по видимата за нас част от леглото и покриващата го завивка)? Дано да е технически пропуск!
 - За погледите им на сутринта - В момента на падането на роклята Керим не беше в кадър, а той (кадъра) бе доста широк... От което следва, че правото на избор е било оставено на дамата, кавалера е отстъпил крачка, две назад... дамата е последвала ритъма и посоката му, последвало е от ответната страна крачка напред... И така стигат до сутрешно леко притеснение, от спомнящо случване на сливане (без съмнение) Спомен носещ душевно трептение и физическо успокоение.
 - За подсказката че сянката на Мустафа макар и мъртъв ще стои над двамата - Момента на неговата смърт съвпада не само със сватбата, но и с евентуалното случване - мига на истинската близост между двамата влюбени... Това за което той (Мустафа) говореше и мислеше неспирно "Тя не е твоя", "Ти не си била негова".... докато се стигна до "Фатмагюл ще е жена на Керим"
Погледнато по този начин, това наистина си е голяма сянка за чувствителните и раними душевности на двамата влюбени.
 - За любимката ми Мукадес(л)исица - Време и е, ред и е, пък и даже и се пада някой да я сложи на място (за нейно добро), да помисли как да и спре устрема "да помага", да се узнае всяко нейно действие от първи епизод та чак до сега... Дано (без надали)

Очаквам позитивни развръзки и за останалите положителни герои, за лошите в страшния филм - справедливи последствия (което за мен си е пак положително и позитивно за каузата и идеята)

Не очаквам тъжни случвания, не допускам негативни мисли. Това е моя избор - позитивно мислене! Simple Smile
Скрит текст:

Е нали пиша работейки и работя пишейки - Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 17 нови отговора.
Браво!Simple Smile

Поздрав и усмивка от мен
с пожелание за хубав ден!

# 113
mama_an_ji
,май публикувахме едно и също едновременно.Аз много се смях.В първия момент си помислих,че не само ние върнахме Мусти като дух да ги тормози.

Благодаря и на двете за споделеното   bouquet
Ретроспекцията допринесе за доброто ми настроение днес! Hug

Ома,  bouquet  bouquet за клипчето!

# 114
Добро утро и от мен!
oma,невероятен клип,много ми хареса!Всяко едно изражение е толкова различно! Невероятен талант има Енгин! А когато погледна ръцете му....  Blush Blush Blush

# 115
  • София
Ома, много ми хареса клипчето.Всъщност твоите клипчета винаги ми харесват  Hugbouquet
noritka1 ,прочетох с интерес анализа,който си качила.За доста от нещата,за съжаление момичето е право.Особено за пълненето на сериите с глупости-д-р Нил, Йозге/особено тя ми беше много в повече Tired/, Туранер /абсолютно нелогично самоубийство-силен мъж,който си сложи край на живота,защото го хванали в изневяра Crazy/, отвличането/досаден екшън/ ...Припомних си тези моменти и ми загорча.
За образите на Фг и Керим също има известен резон,но там поне това е част от първоначалния замисъл,не можем да се сърдим-така е решил твореца така ги е създал.
Но това протакане ми дава усещането,че ни правят на глупави.
Дори си мисля,че сами за себе си убиват вдъхновението си и накрая няма да са доволни от резултата.Защо един сериал трябва да е непременно 80 серии?!

# 116
Добро утро и от мен!

И аз прочетох това което е публикувала noritka1 и съм съгласна с всичко написано!

# 117
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Ома, клипа ти е прекрасен.  newsm51

Дани, на мен д-р Нил и Йозге не ми бяха излишни. Можех да мина и без Туранер, но пък ако не беше той Ендер и Мелтем нямаше да се заемат с унищожаването на Яшаран, нито да им купят компанията, нито да видим началото на края на въпросната фамилия. Е, г-жа Ляле можеше да се справи и сама, но друго си е три жени да му натрият носа и да го съборят от трона му.
Д-р Нил приех като част от наказанието на Ердоан. Наистина го заболя. Йозге подчерта каузата и ни показа Фатмагюл в една друга светлина.
Отвличането, открай време ми беше излишно и можех да мина без него, но пък много ми хареса как Керим  наби Ердо и Селим и почти Мустафа.
Лично мнение  Peace

# 118
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=IPrBSlkDKV4

За настроение в днешният дъждовен ден - Енгин като Мустафа и Керим.

# 119
Ето още един анализ.Слагам го в спойлер,който иска да го прочете.Цитат е,тъй,че внимавайте с доматите!!!

Скрит текст:
Здравейте, ще се опитам да направя нещо като анализ на сюжета дотук и който има търпение, нека го прочете и коментира.
Значи, първо - най-простото правило за създаването на една история е да има сюжетна линия. При по-дългите истории освен основната сюжетна линия обикновено има и допълнителни. Тяхната задача е да спомагат развитието на основната или да служат като неин контрапункт. Как стоят нещата при ФГ? Основната сюжетна линия е ясна - невъзможната любов между Ф и К. Дотук добре. Но какво се получава с допълнителните?
Сюжетната линия за съдбата на Яшаранови е ок - без нея основната линия няма как да се развие, тъй като любовта на Ф и К се развива на фона на мъченията, на които ги подлагат Яшаранови.
Другата сюжетна линия с любовната история на Мукадес също е издържана донякъде, защото разкрива едно друго лице на героинята; това също подпомага основната сюжетна линия - изяснява отношенията между Ф и брат й, а оттам и между Ф и К. Оттук нататък втори сезон напълно му изтърва края. Ще посоча пет допълнителни сюжетни линии, които са НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ и са включени очевидно с единствената цел да се запълнят 80 серии. Разбира се, има още, но тези са основните, според мен.
1 - Историята с д-р Нил. Самият образ беше напълно излишен. Може би чрез него искаха да придадат "по-човешки" облик на Ердоан, но не успяха. А и защо да му придават? Ако смятаха да го "покаят", да го бяха направили. Но и след изчезването на д-р Нил от сцената той си остана същият гадняр. Само дето три серии подред ни занимаваха с нея. Ако не бяха и повече.
2- Историята с удара по главата на Ердоан и влизането на Рахми в затвора. Също напълно излишна. С какво тази история подпомогна основната? С нищо. След нея имаше ли някаква промяна в отношенията между Ф и К? Не. Просто отново запълване на време.
3 - Историята с Йозге. Може би, най-тъпата. Вероятно са искали да придадат по-социално звучене на филма с нея, но освен досада тя не предизвика нищо друго. И отново с нищо не промени отношенията между главните герои.
4 - Историята със самоубийството на Туранер. Абсолютно лишена от логика. Защо трябваше да го "самоубиват"? За да могат жена му и дъщеря му да си отмъстят на Яшаранови? А защо просто не им отмъсти той самият? Явно отново пълнене на време.
5 - И накрая коронната история - с отвличането на Ф. Защо за Бога трябваше да я има? Какво промени тя? Нищо. Отношенията между Ф и К си останаха абсолютно същите - със същите недомлъвки, гузни погледи и студено мълчание. Само малко добавен екшън, за да не умре публиката от скука.
Мога да добавя още историята с раждането на Елиф (само леки допълнителни сантименти), историята с Айче и митарствата из чужбина и още няколко такива. Единствено любовната история на Мерием и Кадир е на място, тъй като се вплита много добре в основната сюжетна линия, както и тази с появата на Фахретин бей. Неговият образ разкрива допълнителни черти от образа на К.
Освен нелепите вмъкнати истории открих още доста недостатъци. Естествено, образът на Мустафа. В писмото на Universal Fans това вече беше отбелязано отчасти. Крайно нелогичен образ!! Вярно, той претърпява развитие - от "добро момче" става "лошо момче". Хубаво. Но защо освен морала му сценаристите решиха да променят и интелекта му? Откъде накъде простото селско рибарче ще има толкова акъл да върти на пръста си финансови магнати, полиция и жени от висшето общество? Само си спомнете как сменяше номерата на колите при отвличането - освен да е гледал повечко американски филми, друго обяснение не намирам. Да не говорим за вече премного коментирания факт с разтеглянето на образа до безкрайност. И спекулациите с "неугасналата" любов между него и Ф. Наистина всеки човек може да си помисли, че тя не е угаснала. Не само К.
Другият крайно нелогичен образ е този на самата ФГ. Поначало тя е замислена като образ на невинна жертва. Супер. Ако си я бяха оставили такава докрая, със сигурност щяха да спечелят адмирациите ни. Но от крехка, мила и невинно страдаща тя се превърна в студен и инатлив егоцентрик. В момента образът й е по-скоро отблъскващ. Ако целта на филма е била да накарат зрителите единодушно да й съчувстват, то тя не е постигната. Пълен провал. След последните серии зрителите единодушно съчувстват единствено на К и с право. Той е единственият невинно страдащ. И тук още веднъж добавям адски тъпото и нелогично развитие на чувствата й към Мустафа. Преди повече от 15 серии тя смело влезе в стаята на К, заяви: "В сърцето ми си само ти" и легна в леглото му, за да му докаже искреността си, а сега рони сълзи и въздиша по "първата си любов". И да не беше аналогията с майка му, К като всеки нормален мъж би се подразнил от това.Друго прекрачване на границата е образът на Мукадес. Наистина, великолепно изиграна от актрисата, заради нея на човек сърце не му дава да каже нещо лошо, ама... Любовната й афера имаше за цел да покаже и нейното страдание - да обясни лошото й отношение към Ф в началото. Но униженията преживени от нея трябваше да я променят в положителна посока. Това подсказва логиката. Всеки нормален човек би си сложил една голяма обеца на ухото след като е бил на косъм да си разбие семейството и да загуби всичко. Какво става, обаче? Тя става все по-зла и по-зла. Ако логиката на сценаристите работеше, щяха досега сто пъти да са й показали пътя при такова поведение. Но тя продължава буквално да властва на екрана - появява се постоянно и винаги в нежелан момент. Вече от приятен дразнител в стил баба Джеврие (от Листопад) тя се превърна в някакъв нелеп зъл демон.
И накрая образът на К - замислен като сложен образ, претърпяващ голяма метаморфоза, на практика той остава "най-замразеният" образ във филма. Горе долу от втора серия насам той си един и същ - добро момче, страдащо за любовта си. Най-напред, това си е чисто похабяване на актьорски талант. След Мустафа Булут тук Енгин се къпе в боза. Спокойно можеха да наемат някой като Къванч да им я изиграе тази роля и да не хабят Енгин. Вярно, той прави и невъможното да придаде кръв и плът на образа си, но всяко нещо си има граници. Освен това, ако идеята е била да покажат цената на изкуплението и прошката (поне както тръгна в началото филмът), му изпуснаха края. Цената, която К вече плаща, си е направо невъзможно висока. Образът стана наистина нереален. Ако си беше останал поне както си беше - леко идеалистичен, просто колкото да размечтае женската аудитория - пак щеше да е по-добре. Но сега той вече не размечтава никого, а напротив дразни с овчедушието си. И на всички се иска да видят в него някакъв бунт. Иначе той направо губи мъжествеността си и се превръща в някакво мекотело!
С две думи, ако сценаристите са имали за цел да превърнат положителните образи в антипатични, са я постигнали. Но ако са имали други цели, тц, като се казва. Просто вторият сезон трябваше да е най-много, ама най-много 20 серии, да покажат накрая една щастлива развръзка и толкова. Сериалът щеше да си запази високия рейтинг, симпатиите на зрителите и всичко останало. Докато сега се превръща в мъчение, извор на напрежение и мишена за плюнки и храчки от цял свят (поне където се гледа). Ама какво ли не правят пустите му пари!
Извинявам се за дългото излияние, но просто не можах дa Приятно четене и коментиране!

Норитка, не знам от къде го извади тоз анализ, но все едно аз съм го писала. Абсолютно споделям всичко написано, особено в частта за Керим Писна ми да го гледам как се върти, като обран евреин и вика тамам, тамам. Липсват ми емоциите от първи сезон, дето беше като кибрит, изстрелваше се като куршум, меташе, риташе, хвърляше дървета и въобще се държеше, като един нормален младеж с буен темперамент и топла кръв. И най-вече, беше решителен.  От както му сложиха усмирителната риза направо му съсипаха образа. Тоя Керим от първия сезон, отдавна щеше да е хванал ръката на Фатма и да е изяснил всичко с нея. Той през нощта в Бодрум сто пъти тръгва и се връща, скъса горкото яке от обличане и събличане и след като се прибраха в Истанбул две седмици седя и си просеше целувки по телефона. Е нема такъв мъж. Да усети жената и да чака да му падне тавана на главата. Спирам да пиша, че и аз много запалих.

Ома, прекрасен клип. Благодаря.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт