Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 401
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Скрит текст:

# 481
Eх, ако само тези въпроси бяха останали Simple Smile
1. Майката на Роки сериозно обмислям варианта да е жената на Распутин, но все още нямам идея, дори и да е тя, каква е била ролята й в живота на Милото.
Скрит текст:
Междудругото, Таня имаше много удобен случай да разкаже на Роки за майка му в разговора с него. Дори я дадоха как мъчително преглътна, когато той й каза, че се чуди дали ако имаше майка, тя би направила същото за него. Интересно, явно и Таня познава въпросната майка и то ми се струва, че я познава по-добре, отколкото Милото - Павел Станков.
2. Няма как някой луд да се прави на мафиот без да е такъв, поне не прекалено дълго. Така че Распутин може и да не е този, за когото се представя, но определено познава добре подземните среди и не просто ги познава, а и ги контролира успешно.

За убийството на Миро няма да се спирам, че там е много дълга и широка, а връзката между Коцев и Пол на мен не ми се струва чак толкова съществена.

Сещам се за още няколко неща, които ми направиха впечатление в новите епизоди:
Скрит текст:
1. Стана въпрос, че Лука е бил много известен и високопоставен ПОЛИЦАЙ, което веднага ми включи една лампичка за историята на Миро от книгата, в която ставаше въпрос, че Таня е отървала Миро от история с високопоставен ПОЛИЦАЙ....
2. Неделчев защо ли не ми се стори особено впечатлен от "разкритията" на Иванов? Не мислите ли?

Теди, чакам с нетърпение да ни зарадваш с някое ново клипче Simple Smile Така ми се гледа нещо хубаво за Таня и Иван... почва да се отчайвам от хода на филма.. Simple Smile

# 482
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте!

Моля, ако е възможно и на мен някой да ми изпрати линк за 26 и 27 епизод!  Praynig Благодаря!!!

И аз искам, мерси  Mr. Green

И аз искам, мерси предварително   bouquet

И аз на опашката  Praynig Praynig Praynig

# 483
  • София
Скрит текст:

# 484
Скрит текст:
Цитат:Ейййй, Surecheck чак и в Америка пробили... толкова ли не можаха да намерят друг тест за бременност, който да не е така популярен сред обществото и да не ги познаят всички. Или някой, който го има и в Америка   Знам, че издребнявам, ама някак много смешно ми стана "

По този въпрос има 2 вероятнсти:
1. Цвета си го носи още от тук когат е емигрирала

2. Гледала е рекламата му и е писала на баба си да й го изпрати заедно с вълнените шушони, че в квартирата на Боянчо е доста хладно. 

# 485
А какво според вас е намислил Гончев? (за гледалите вече 26 и 27 епизод)?

И ме загложди пак този Мирослав-Славомир...
1. сто пъти натърти, че не е успял да се прибере навреме за погребението на брат си;
2. как така Таня е била толкова близка с него, а той не й е доверил за брат си? (и това го натъртиха не веднъж)
3. Мая/Стоицев/Гончев - Приликата е толкова очебийна, че просто няма как да допуснеш, че е друг човек, ако не знаеш.
4. Стоицев не го допуснаха до погребението, въпреки че го плати;
5.
Скрит текст:
шишенцата на Распутин - сред всички съставки нямаше ли такава, която да може да имитира, че едва ли не си умрял?Знаем, че има връзка Распутин-Латиноса, а такава със сигурност съществува между Слав и Латиноса, най-малкото през татуировките.
.
6.  Къртев ли работеше по това дело? Дали не е именно това причина той да умре?
7. възможно ли е Миро да се е правил на гей, по някаква причина? Още си спомням  и кадъра, в който се нахвърли върху фотографа, който ги снима заедно със Стоицев. Не се държа твърде гейски тогава...

Хайде лека нощ от мен сега Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 00:47 от Lulu25

# 486
Чудя се какво да кажа, освен, че съм направо смаяна от развитието на нещата  Shocked Shocked Shocked
"Много отговори водят до нови въпроси" - познатите думи на Танчето могат спокойно да станат заглавие за следващата тема  Peace

А какво според вас е намислил Гончев? (за гледалите вече 26 и 27 епизод)?
Да почна с Гончев, че ми е слабост  hahaha
Скрит текст:
Ще бъде непростимо, ако сценаристите затрият тоя човек.
Не знам защо, но имам чувството, че у Гончев  има някаква тиха лудост, която пак ще го накара да се жертва заради Таня. Според мен той или ще се предаде (чудя се дали на Милото или на Иванов) или ще се самоубие. Във всеки случай от него могат да се очакват още изненади.
Мисля си (а и се надявам), че най-после Таня го оцени, и той май точно това искаше. Тя понечи да го спре, но както и преди стрелбата по Милото, ясно разбра, че и сега е в безизходица, и че пак може да разчита само на Гончев и на неговата преданост. Повече от всякога образът на Гончев ми се струва нереалистичен - направо конкурира Иванов в някои ситуации.
Струва ми се, че този сезон ще завърши с някакъв опит от страна на Таня да направи преоценка на нещата от живота й. За кой ли път.... Струвами се обаче, че и трети сезон няма да й стигне да оправи кашите около себе си.

Нещо за Иванов... него не мога да го пропусна  Laughing.

Скрит текст:
Мисля, че започва постепенно да възвръща професионалната си  форма... Все си мислех, че Лука го държи с нещо от миналото му и няма да посмее да го разобличи. Неделчев не ми е подозрителен, даже си мисля, че двамата са много добър тандем - Иванов малко се изсилва и не мисли много за последствията когато е устремен към някоя цел, а Неделчев ще го приземява, когато това е нужно. Честно да си призная и не мен вече ми се иска да арестува Таня... Прекалено опасно става за нея, а тя все още не знае какво да прави. Играта става много опасна. Милото й предложи вариант, който тя няма как да приеме. Не разбирам много от шахмат, но на Таня не й се иска да жертва Гончев (може би трябва да го наречем "черният офицер" Laughing). Всъщност той й не смята да я пита какво да прави - ще действа направо, както направи със стрелбата срещу Милото.  

Коцев... все по-противен ми става тоя човек. Струва ми се, че никога вече няма поканят Максим Генчев да снима реклама за кренвирши или шпек-салам.  hahaha Лично аз, видя ли го на екран, мигом ще стана вегетарианка - за вас не знам ...  Joy Joy Joy
И сега сериозно...
Скрит текст:
Таня започна да го подозира... Умничка е тя и няма как да не се досети. Накрая разбра и за генерал Карлов... Разбра и побърза да звънне на Милото... Rolling Eyes Да не би да смята, че така ще отърве кожата на Гончев? Много наивно от нейна страна.
Лука "скъса" с Кирил Коцев... Той сериозно ли смята, че ще се отърве лесно от него? Май скоро ще се лишим от удоволствитето да го гледаме. И аз като Dream Team го намирам вече за напълно неподходящ за тази роля. Мисля, че Ачо би изиграл тия сцени доста по-убедително...

Славомир-чо...
Скрит текст:
Този шемет... Аз ли не виждам добре  Rolling Eyes или Слав в последния епизод нямаше никакви татуировки? Мисля, че не случайно пъчеше бицепси пред Мая... А за нейното поведение към него - нямам думи. Почвам вече да се чудя какво пи тя в бара... Може би е имало нещо в кока-колата й, че гледаше като отнесена.  Че тя в баща си не се захласваше толкова, макар че минаваше за влюбена... А тук не знам какво ще излезе. Ще бяга с него в Америка? Знаем, че в първи сезон тя не харесваше много Миро и мястото му в живота на майка й. Сега пък едва ли не се хвърля на врата на брат му? За по-свестен ли го смята от Миро? И чак толкова ли му е благодарна, че е спасил живота на майка й или му симпатизира заради това, че е свързан с Гончев? Пълна мистерия. newsm78 И все пак Мая изглеждаше много секси в бара... Не мога да не го отбележа. Слав с основание се ядоса, че му прекъснаха разговора с нея.  Laughing
Честно да си призная и на мен ми се искаше да изхвълят Иванов от заведението. Нещо хич не му беше мястото там и по това време. Доста ме подразни назидателния му тон. Както и да е.

Доста въпроси изникнаха покрай новите епизоди, но с тях повече -  утре... Така, де - днес, но малко по-късно  Hug

# 487
Скрит текст:
Мисля си как Мая уж първо се влюби в Пол и после го обясниха чисто психологически, че е усетила нещо към този човек, което е взела за любов. Сега дадоха, че е като замаяна пред Слав и наблегнаха на това как го гледа. Може да е от късния час, но докато гледах сцената се сетих за Стокхомския синдром - жертвата изпитва едва ли не привличане към насилника. Не знам, имаше нещо много нередно, извратено даже в тия сцени. За мен Слав е изнасилвачът.
Благодаря много за линка, veni_tn !   bouquet

# 488

Скрит текст:
Новите серии ми бяха леко скучни. Благодаря, за тях  bouquetпозабравих за опасността от земетресение Rolling Eyes
Гончев, най-ми допада за мъж на Таня от ухажорите и.
Мая супер ме дразни, това момиче, от кого е наследило наивността и посредствеността си......
Мислех Распутин за по-умен, т.е. да разбере, че Боян едва ли би взел парите и Нина го лъже, но явно и распутин, като всички мъже, може да бъде подведен от жена......разочарова ме......интересно, като разбере, че Нинчето го изработи, какво ще и се случи?
Васко ми беше смешен, сетил се да се прави на мъж на Генерала пред Аги Whistling
Дано наистина има трети сезон, да не се изпокарат нещо......и го спрат сериала.

# 489
Скрит текст:
Моля, моля, много моля, който може да гледа предварително новите епизоди да ми каже имали Миро/Слав татуировка или няма. Разбрах, че се виждало ясно на някаква сцена в бара, където среща Мая. Всичко мога да изтрая, ама това няма да го преживея до другата седмица:)

А, иначе забелязахте ли как дедо Лука издебело излъга Иванов и то пред Роки, че не знае къде е лаптопа му? Това негово превъплащение в добрия старец май не е 100%???
Друго нямам сили да коментирам. Ще трябва да се гледа и трети сезон май:) То вие сте разчопкали всичко, че даже и в аванс:)

# 490

2. как така Таня е била толкова близка с него, а той не й е доверил за брат си? (и това го натъртиха не веднъж)

Скрит текст:
Как? Ами видяхме, че Таня не знаеше нищо за това Гончев да има роднини, а той работи при нея от години. Тя просто се интересува само от себе си...

442, в този сериал всички лъжат много яко, особено тези с "честни сини очи", а видяхме че те са мнозинство сред героите. Laughing

Относно татуировките... Мисля, че след темата за нападението на Тео и Мая, а и за отношенията Таня - Иванов, това е най-обсъждания въпрос.

Скрит текст:
Лично аз не видях татуировки на Слав в бара... в онзи сумрак, пък и Мая беше толкова сладка, че сигурно съм се разсеяла да гледам нея  Laughing А иначе когато бяха в дома на Таня и Слав се протегна пред Мая по бицепси, но в гръб...  останах с убеждението, че НЯМА  татуировки.  newsm78  

Като се замисля, струва ми се, че тези татуировки не са постоянни... newsm78  Има струва ми се някаква игра около тях за привличане на вниманието. Още повече, че когато Лука искаше да прекрати разговора с Иванов... (тъкмо бяха почнали да говорят за "другото", т.е за убийството на Миро, а по тази тема той явно не иска да говори)....нали се направи, че го стяга сърцето (айде, бе, много удобно), тогава именно той му подхвърли идеята за татуировките.
Скрит текст:
Видяхме обаче, че Иванов е захапал вече идеята и търси "бандата на татуираните"

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 08:19 от simpatikonia

# 491
  • Казанлък
Айде и аз да се включа.
Скрит текст:
Ще пиша  за Распутин, въпреки че не ми е най-симпатичният персонаж. Според мен той много добре знае, че Боян не е виновен. Така или иначе искаше да го разкара, защо не убие с един куршум два заека. От една страна ще изчезне Боян, от друга Нинчето ще му е в ръцете и ще й погледа и на нея сеира. Впрочем тая Нина ми е много досадна, тъпа, слабохарактерна интересчийка. Боян също в голяма степен. Хем е слаб, хем е много озлобен, абе гад. Но да се върна на Распутин. Някъде по-назад имаше мнение,че вероятно той и Лука се познават. Това е и моето мнение. Не знам защо, но мисля, че не само се познават, ами и са работили заедно в България.
Относно Коцев и Пол,
Скрит текст:
мисля че основно се познават покрай напускането на България от Пол. Навярно му е помогнал. Знам ли, Коцев е свързан неразривно с Таня и Милото, а Пол от своя страна по онова време  също е бил залепен за Таня и се е наложило да напусне Америка бързо.
Относно Славомир..
Скрит текст:
хич не искам той да е изнасилил Мая, а и не го вярвам. Може би щото ми е някак симпатичен. Много си сменя ролите, настроенията и се вижда,че по отношения на Мая си лепва някаква благонравна маска, която изчезва, когато тя не го гледа.  Личи си, че не е най-чистият човек на света, но според мен към Таня има симпатия със сигурност и без маските, които си слага пред наивното момиченце Мая, за да я баламоса и да му помогне без да се пита тоя от къде дойде Stuck Out Tongue

# 492

Теди, чакам с нетърпение да ни зарадваш с някое ново клипче Simple Smile Така ми се гледа нещо хубаво за Таня и Иван... почва да се отчайвам от хода на филма.. Simple Smile

Радваш ме  Hug Ами правя в момента. По принцип досега да съм го направила, но реших да изчакам още 10ина дни, до края на сезона. Както разбирам в тея епизоди мойте хора няма да имат обща сцена, ама да видим в последния...

А междувременно попаднах на нещо, което много ме изкефи

http://vbox7.com/play:e9e9dc4018

# 493
Teddy_14, това на което си попаднала е страхотно! Изгледах клипчето.
Много силна сцена от втори сезон на сериала, изиграна великолепно от два-
ма таланти. Рамщайн е чудесна добавка за фон.

# 494
Ей, една сутрин да поспя малко повече и сте ги разкостили Simple Smile

Татуировките на Слав
Скрит текст:
В бара не обърнах внимание, ще гледам пак довечера. Но у Таня Слав се размахваше много активно пред Мая, но така и не дадоха дланта му. Това размахване мен лично ме държеше в напрежение, защото очаквах всеки момент тя да види татуировката. Не дадоха конкретно в кадър, но може да се предположи, че при такова активно пъчене Мая ще види... От друга страна, тя Мая беше толкова заплесната, че на нея не може да се разчита Simple Smile Дадоха обаче няколко кадъра през погледа на Слав към Мая - и там като че ли не изглеждаше той да е захласнат по нея, а по-скоро да си спомня приятен за него момент от неприятна задачка. Не разбрах и защо му беше на Слав да оглажда сейфа. При всяко положение вече има много индикации, че Миро и Слав са едно и също лице. Мен най-много ме усъмни начина, по който Распутин третира Боян. Размахването на всички тези шишенца - кое парализиращо, кое хипнотизиращо, като нищо Распутин има и такова, което може да симулира смърт за известно време. Все още не мога да сглобя цял сценарий, но там почва да ми се оформя нещо смислено.... Дупката в челото обаче как може да се симулира?  

За добрия старец Лука - освен че излъга Иванов за снимките (това беше индикация, че може би не е чак толкова искрен с него)
Скрит текст:
Неделчев изказа едно недоверие, че генерал Карлов е решил да сподели всичко това с Иванов. Иванов, разбира се, с присъщата си наивност и праволинейност, не се усъмни в думата на генерала, но както каза simpatikonia, Неделчев като е там да го приземява, може и да стигнат до някъде. Само дето Неделчев ми се струва, че отчасти наясно с нещата и още не е разкрил пълната си роля.

simpatikonia, и на мен май вече ми се иска Иванов да арестува Таня. Едно, че май наистина кашите взеха да стават много големи и второ, че все ми се иска да вярвам, че съдебната власт в България не е чаааак толкова безсилна (не че не е така). Досега нищо, ама нищо не са направили по законен ред. Само се суетят около няколко папки и издирват хора, които дори не се крият (защо ли обаче това ми е толкова познато от реалната ни действителност?) Бивши генерали, бивши мутри и служители тна ДС си разиграват каквито си искат игри, а прокурорът Иванов, който се опитва да се справи с тях по законен ред, изглежда нелеп, глупав и наивен, напълно неспособен да защити любимата си жена. Той се опитва да защити Таня по законов ред, а на нас ни изглежда неадекватен...

Гончев
Скрит текст:
какво би променил, ако се самоубие, или го убият? Не само, че няма да помогне на Таня, ами и той е единственият свидетел, който може да свидетелства какви точно са били намеренията им. Какъвто беше луд, стори ми се, че иска да убие нея и себе си. После пък само себе си.... много ме озадачи тоя човек.. newsm78

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 10:14 от Lulu25

Общи условия

Активация на акаунт