Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 25 995
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
За тези, които искат да се срещнат с журналиста на БТВ https://www.facebook.com/events/346062562128385/

# 91
На стената на Канал3 съм написала, каквото мога на този етап. Гледам онлайн Канал3 и чакам решението на федерацията.

И аз, и аз я гледам Свободата на живо по Канал 3...

# 92
Оффф на 14.06 ooooh! УС

# 93
Дават пресконференция на БФВолейбол по Канал 3.....

# 94
  • София
Управителния съвет на Българската федерация по волейбол върна Радостин Стойчев за селекционер на националния ни тим. Освен специалиста, босовете на централата са взели решение да върнат и целия му щаб.

# 95
Да, Нана...това и К3 изписва с червено.....Но Радостин Стойчев иска и оставки.......Дали ще се върне ако евентуално няма такива?

Пък Ганев като го слушам - не си я дава неговата......

# 96
  • София
Маме, ББ като е помолил, мислиш ли, че ще разреши да му се срине реноменцето току така? Щот за друго не знам, ма за егото му ...не ми се говори. Нито ми е радостно, че така трябва да се случват нещата, де

# 97
Любо, Любо..... ooooh! Колко те харесвах като състезател, не знам как да го обясня в какво си се превърнал.  Sad

# 98
Цирка в ефира на канал 3 е пълен. Имам чувството, че Диков ще скочи да бие Ганев. 100 пъти му каза за оставката.

# 99
На работа съм и не мога да гледам. Дали може после да разкажете малко за цирка? Когато Сашо Диков е във вихъра си, става много забавно Simple Smile.
Симпли, коя е страницата на Канал 3 във фейсбук? Не можах да намеря такава - само някаква турска телевизия. Там имаше нещо постнато за петицията, но не е нашата Канал 3 май.

# 100
  • София
Рядко мога да кажа, че искрено съм се радвала на Сашо Диков, но днес е един такъв ден.
Защото си позволи за пореден път в очите да каже на Любо Ганев, че той и УС са тъпанари и селяндури, които сътвориха поредната гавра и сто пъти му каза - подай си оставката като морален жест.
Затова че съсипахте по тъпанарски начин женския волейбол, а сега опитахте да направите същото и с мъжкия.

Мдам. Най-накрая Ганев промърмори, че ако оставката му е това, което ще пречи на Радо да се върне в отбора, той евентуално, може би щял да я подаде.

# 101
Казийски, Жеков, Салпаров и още двама волейболисти готови да си тръгнат от националния отбор

Петима волейболисти са обявили желанието си да си тръгнат от националния отбор на България, ако не се върне старият щаб начело на отбора.

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=365079

# 102

Мдам. Най-накрая Ганев промърмори, че ако оставката му е това, което ще пречи на Радо да се върне в отбора, той евентуално, може би щял да я подаде.
Peace Да но така са си направили устава че чак на УС на 14.06 може да бъде приета...а до тогава #2gunfire
Трябва натиск Peace

# 103
Страницата е това: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002011939423#!/svobodata

Аз съм... потресена, погнусена и безкрайно разочарована. Аз, която съм се драла да скандирам името на Ганев, съм буквално разбита от това, в което се е превърнал. Ще направя всичко, което зависи от мен да го видя вън от тая федерация, съвсем лично го приемам вече. Той се подиграва с подписите на хората, с феновете, които стоят до среднощ да се борят срещу тия плазмодии, срещу момчетата, на които шапка им свалям за смелостта и пак, не, нямало да си я подава, върти ги, суче ги, ма не можело сега, то юни трябвало, дотам е награмотен, че не може да направи разлика между "подаване" и "приемане", трепери му брадичката и тлъстия врат от ужас вече, гнус страшна!!!  Sick Не, не, тия трябва да излетят, няма друг начин вече, няма накъде.

Моля се Радо да не клекне на някакви популистки драми ала "за народа", щото народът под дъжда днес събира подписи за ОСТАВКА, Радо! Ако сега не стане, просто няма кога.

# 104
  • София

Peace Да но така са си направили устава че чак на УС на 14.06 може да бъде приета...а до тогава #2gunfire
Трябва натиск Peace

Бе той да я подаде черно на бяло.
Все пак в такива ситуации трябва и разум, освен сърце. Имам предвид Стойчев и щабът му. Ако изобщо му пука за българския национален отбор де. Щото и това го има в играта, че понякога емоциите надделяват.

Общи условия

Активация на акаунт