Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 26 027
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен. Виждам, че за жалост все още няма категорично решение за свалянето на тези гадове. Да аз също искам радостин да води момчетата, но не и без оставките на тези. Как и кога ми кажете хората ще разберат, че не бива да се прави всичко на всяка цена?Не и винаги. В този случай много хора смятат, че проблема наистина е само и единствено връщането на радостин. Е не, не е само това. Дори не е това. То петицията е ясна и безапелационна- искаме свалянето на УС на БФВ. колко по- ясно от това?Фенклуба го мислех за обединяващ и разбиращ феновете, въобще за организация от ново поколение. Е взе да ми пада в очите. извинете ooooh! Някой гледа ли Бойко тази сутрин по НОВА тв , каза ли нещо?В началото говореше само за политика, а после не успях да включа?

# 181
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4811751 - Борисов: Надявам се волейболистите да заровят томахавката още днес

# 182
Някой гледа ли Бойко тази сутрин по НОВА тв , каза ли нещо?В началото говореше само за политика, а после не успях да включа?
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=365207
Бойко Борисов: Меся се във волейбола, защото държавата отделя много пари за този спорт.Време е да превъзмогнат личните обиди и напрежението между тях и федерацията, надявам се да заровят томахавките още днес и да отидат да тренират.“

Мама, извинявам се, дублирахме се Peace

# 183
Бойко изчаква, но... Не знам. Мисля, че теоритично Нейков е този, който може да иска оставки. То е ясно, че де факто ще е Бойко, но Бойко пък като не може да си извади топките от джоба. Бойко, бъди мъж!  Mr. Green

Според мен, Радо изпуска малко момента вече. Защото напрежението започва да утихва, а и във всяка кризисна ситуация има едни часове буквално, които дават най-добър резултат, това и в учебниците го пише. Или действаш тогава, или приемаш че ще правиш компромиси. Изчакването даде резултат като нагнети обстановката и даде възможност на хората да изчетат всички простотии на Данчо и сие. Но оттук нататък всеки час в повече е загубена инерция.

# 184
"Около 1 милион лева ще излезе организацията и провеждането на световната олимпийска квалификация в София. Последният турнир, от който можем да получим квота за игрите, е от 8 до 10 юни.
Таксата за провеждането на турнира с участието на Франция, Пакистан и Египет е в размер на 500 хиляди долара и до няколко дни трябва да бъде преведена на международната федерация. Ако нещо се обърка и откажем домакинството, следват финансова санкция и изваждане на отбора ни от календара на FIVB. Дотам обаче едва ли ще се стигне, тъй като средствата са гарантирани от спортното министерство. Държавата пое и провеждането на европейската олимпийска квалификация, на която отпаднахме в полуфиналите. В нея участваха 8 отбора и бяха похарчени над 1,3 милиона лева."

# 185
Дедо, lozeva, знаете ли дали на общото събрание на федерацията през юни е допустимо и разрешено да се депозират граждански молби? Аз пиша молба за оставка/предлагам/искам оставката на... и си я депозирам?

# 186
# 187
Това искрено ме развесели - http://www.7sport.net/archive7ds/2012/05/15/fo_1forum/index.htm

И още нещо:
"Вместо да си продава метана и да разхожда силиконови блондинки, Ганев се превърна в някакъв разпищолен Гай Петроний, който раздава справедливост."
http://www.webcafe.bg/id_1929531212_Gashtite_sa_svaleni_voleybolat_e_v_nokaut

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 10:37 от System Error

# 188
Дедо, lozeva, знаете ли дали на общото събрание на федерацията през юни е допустимо и разрешено да се депозират граждански молби? Аз пиша молба за оставка/предлагам/искам оставката на... и си я депозирам?
Naughty Това писах и преди..че са си оплели кошницата #2gunfireЗатова са толкоз нагли...и не веднъж са осуетявани опити за промяна Sad
Само общото събрание може да иска оставки....

# 189
Подписите за оставки в БФВ вече почти 5000
http://bgvolleyball.com/new.php?id=9845

# 190
Лошо за общото събрание... Еми, тогава ще си караме, както бяхме решили, подписи, протести и ще видим нататък.

# 191
Според мен в момента Бойко и Данчо се надлъгват. Единият държи кинтите за организацията на турнира, а другият - връзките и контактите в международната федерация. Бойко и Нейков са тези, които могат да "бутнат" федерацията, ама явно са ги гепили за топките в момента ...

# 192
  • София
Ех, тоз "колега" от 7 дни спорт може ли да каже колко точно е получил кеш за мат`рялчето.  Sick

# 193
От много отдавна 7дни спорт става само за тоалетна хартия. Дори не трябва да се цитира, защото това само им носи нови кликвания. Пълен игнор.

# 194
По въпроса с връзките в межд. и евро федерация, межд. медии и особено най-големите спортни такива ни се подиграват открито и няма как връзките на Данчо да останат същите оттук нататък. В межд. среди подобни ексцесии не са долюбвани. Никак.

Общи условия

Активация на акаунт