Звездни компромати-139

• 83 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе/София

Само на мен ли не ми се отварят снимките??
не,и при мен не се отварят

# 271
  • София
И на мен не се отварят. Mr. Green

А за Кралицата- тя какво ли не е видяла и преживяла, някакви си обувки ще я шокират нея. Laughing

# 272
# 273
# 274
# 275
# 276
Да,отварят се и направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова любов, красота и щастие в няколко снимки!!

# 277
# 278
Йонка Максимова, национална състезателка по езда и многократна републиканска шампионка, и собственик на Конна база "Макс"-гр.Нова Загора.

# 279
Олимпийският огън ще мине ли през България??

# 280
  • Bayern

Тези направо ме разтопиха, такава мила картинка са...  Kissing Heart

# 281
# 282

Нищо чудно, че Симеон седи до кралицата, все пак те са роднини  Peace
Но третата кралица на Свазиленд направо ме разби  Joy Обувките са уникални, ама и роклето си го бива с тия парушини  hahaha hahaha hahaha

Аз лично подозирам, че е някоя свазилендска чалгаджийка.  Laughing Може и там да са на мода, няма лошо.

# 283
 По-тъпо от обувките на Свазиландската дама,(той 15 жени ли има??)  е  фактът, че диктатор като съпругът й  е поканен на вечеря от Кралицата на Англия  Sick 

Обувките й мисля, че ги е носила Кари Брадшоу в един от епизодите на SATC, чуднички са като за Кари.. Моделът се казва the pearly queen от лондонския дизайнер Nicholas Kirkwood, който има страхотни модели. 

# 284
  • Пловдив
По-тъпо от обувките на Свазиландската дама,(той 15 жени ли има??)  е  фактът, че диктатор като съпругът й  е поканен на вечеря от Кралицата на Англия  Sick 

Не, само 14 жени има  hahaha

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=380010

А въпросната кралица (в сайта, който гледам пише, че е първата) и вечерта не е с по-малко перушинки Wink   цък

И принцеса     Ана   в Атина    с Бекъм

Дано се отварят, че преди малко не можехте да отворите снимките от този сайт.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 16:30 от ЗлаВещица

Общи условия

Активация на акаунт