Мамин Вики Весин, голям е сладур, ама все у Мама Веси иска да се гушка - нали се видяхме преди няколко дни
Благодаря за поздрава за вчера! Андули, може без етап на ръмжене да минете вече- направо си учи Теди на някаква кратка думичка, но да въпросът ти е полезен, и на мен ще ми е интересно тя как я е научила (аз по-надолу съм казала за нас как опитвам).
Ех, тази Лъки - и за себе си време намери
А разликата между себеуважението и егоизма вярно е много тънка... Лилироуз, аз не го слагам отдавна на гърнето (бях започнала на 9 месеца, и той беше схванал нещо, но след рота-вируса не ми се занимаваше и спрях, а пък и зима беше, та така). Иначе знае какво значи "ака", защото всеки път, когато го хвана да се напъва го подканям така. Знае и "пиш", защото също съм му го повтаряла всеки път, когато сменям памперса, и веднъж на шега му казах "Пиш!" по гола патка и той така и направи
(е, може и случайно да е било). Мисля юли-август да опитам пак - и с някои от методите на Томасито, но ако не стане, няма да настоявам. Но тия две думички ми се ще да започне да ги казва, ще видим. Хубава идейка е тази за гумени сандалки в етапа на ученето без памперс - за да не съсипем кожените такива.И на мен кажете за Пловдив какво сте решили.

Иначе у нас поизпадаха доста неща, но ние сме на 8-я етаж. Аз знам, че над 5-та степен падат предмети, но все пак зависи и височината на жилището. 
и как не действа
. Дано съм ви била полезна. Ако имате още въпроси - питайте!
При всяка малка възможност си играят - подреждат кубчета, обикалят с уолкъра, напоследък се возят на конче и и е голям кеф