Много деликтна и точна, както винаги!

Точно същото мислех и аз, но не ми остана време да пиша, а и сигурно щях да го кажа малко по-остро, та щеше да стане

Ако имате желание-отговорете ми. Питам от чисто любопитство. Абсолютно невежа съм в тази област.
Браво на Марио за питката 

Очаквах големи драми,но тя ми е герой и сякаш усещаше.Поплака 5-6 минути и заспа.Аз си бършех още сополите в банята,когато тати дойде да каже,че мисията е изпълнена.Първата вечер се буди 5-6 пъти,втората 2 пъти.

, ягоди - още не съм давала
Ако си заинтересувана, мога дати дам телефона

Освен стандартните думички да, не, мама, тати, бебе, ало, чао, бай-бай, казва и чарли, капки, ябълки, пиш (по предназначение), мяу, бау, цвете, скок...
Понякога ходим на разходка всички, понякога ги пращам тях, а аз оставам да чистя. Каквото нямам домашно, давам от магазина. Ягоди много не смея да дам, защото аз съм алергична.

, за жалост лошо вереме ни хвана, но беше хубаво да се върна в детството и да се видим с приятели. 
замисли се дали пък не си давала захав, чрез някаква храна и след това не сте измили зъбите 

Каквото и да е-нека минава и заминава безболезнено и нетравмиращо, че и ти да дишаш спокойно, Лилинчо. Силни прегръдки и от нас! 

Редактирано: А-хааа, сега прочетох на Атанасова обяснението...
) и аз бях останала с впечатлението, че кърменето не е такова зло за зъбките - дали е от това наистина? Те ли ти казаха да спреш кърменето, или ти си го взе сама това решение?
)- но все пак да попитам - вие там имате ли българско сирене, Ивана яде ли нещо подобно?
Мерси! Хайде да дойдете на първата възможна софийска среща, да видим Даричка