Мур ,относно нощното кърмене Мартина си търси основно сутрешното/към 5-6 ч./ макар,че когато се разшава към 2-3 ч. и на мен ми е по-лесно да я приспя и й давам да цокне,но то не й е така нужно.Някой път цока просто за спорта.
За четката за зъбити изпревари моя въпрос защото и Мартина не си отваря устата за да й мия зъбите.Хем ме гледа какво правя и се смее взима четката в ръце някой път я пъхва в устата,но на мен не дава.
Сега да отговоря на анкетата:татко й си играе постоянно с Мартина,а тя направо умира за него.Имаше период в който плачеше за него като го изпращаме на работа.На разходки ходим само двете през деня,а вечер и в почивните дни тримцата с тати.Когато плодовете са в яденето ги яде всичките,обаче в ръка само банан,круша и ябълка.Яла е череша и ягода/домашна/,но както казах в следобедната закуска.Странно ми стана,че има мами които не дават или се притесняват да дават краставица.
Лилинчо много съжалявам за Ивана.Дано бързо да се оправи.
Ако си заинтересувана, мога дати дам телефона 
,тук има,българско.Яде го сутрин на филия с яйце,иначе отказва.За това колко сиренето е най-надеждния източник на калции е друг въпрос.Тук имам собствено мнение и не смятам млечните продукти за голяма полезност,но това е друга тема.Мита за голямото усвояване на калция от тях е вече развенчан.

Порасна, а сякаш вчера беше бебе. Тази вечер си я нагушках. Започвам да се замислям за времето, когато няма да иска аз да я гушкам, а някой друг.

и да я направим по рано. Целувки на сладък Марио. Мнооого хубави къдрица има.
. Яна и тя беше болничка, а като съм с двамата хич не ми остава време за нищо. Почивните дни ММ ходи "на обекта" - кухнята, която правят на село, аз пак съм с децата и така. И акумулаторът ни откраднаха на старата кола и не мога да излизам, когато си реша, въобщеее
.
. Миличките, ще се измъчите и двете, бъдете силни
.