Ivelina9292, аз съм отговорила на част от въпросите с последните си писания покрай началото на нашето отбиване, но все пак

1.Когато започнахте да давате твърда храна заедно с кърмата акото на малките стана ли твърдо,и твърдо ли е в момента?
Oткакто започна да яде повече твърда храна, акото често е по-твърдо. Преди си беше само кашесто. Това, което консумира също оказва влияние, но аз гледам да комбинирам запичащи и разхлабващи храни.
2.Заместихте ли вечерното кърмене за спане с АМ?
Не съм давала АМ.
3.Бащите ли помогнаха за отбиването и колко време продължи?
Да, той го приспива вечер и ако се събуди през ноща също. Аз спя отделно, защото ако съм в стаята започва да иска да суче. Вече май стана месец откакто сме на тоя режим и не знам докога ще продължи. Снощи за първи път аз го приспах и като се събуди по някое време се размрънка за мен. Иначе, като го приспива баща му не ме търси през ноща. Но сега е и малко болен, та може и това да има значение

4.Будят ли се децата които още са кърмени по време на спане и през деня с плач(Сашо се будипо няколко пъти и плаче,за да дам гърда и да заспи отново)
Да, понякога се буди с плач.
5.Малко страничен въпрос как процедирате за темата с гърне,само на гърне ли слагате или пробвате на ръце в банята да се изпишка или да ака(при нас нищо не помага не казва,не иска гърне,води ме в банята помислих,че му се прави нещо пускам водата да тече да се изпишка или нещо друго,но не става.
Още не съм пробвала гърне, но напоследък започна да ми казва, че има ако, така че момента да се учим наближава. Мисля да купя седалка за тоалетната чиния.
Betta, как сте вие? Още ли се кърмите?
Ние ходихме на гости на баба и дядо, а после и до морето и се прибрахме болни. Освен това му избива следващия кътник и само иска да се гушка в мен. Направихме и крачка назад в отбиването, защото ме влачи директно в спалнята и не приема отказване или забаламосване

Иначе, при нашите се забавлява много. Научи се да казва "баба ти" и "дядо ти" с много палава усмивчица. Ходихме да види къде растат чушките и гроздето, бра чушки с особена старателност, от всеки храст всички до една, незвиси от размера, узрели или зелени, просто наред

На морето беше много ветровито и не можехме да му се насладим за последно тази година, пък и се наложи да ходим по доктори и да съкратим ваканцията.
p.atanassova, има някакъв вирус с кашлица и хрема, и ни казаха че имало доста ангини