Прибрахме се от почивката много доволни. За наша най-голяма изненада успяхме и да си починем. Дени беше трърд привърженик на басейна, не искаше да се къпе в "стара" вода, както нарече морската. Ади пък си умираше за вълните, а такива имаше в изобилие, през цялото време беше червен флага, едва последните дни стана малко по-спокойно. Имахме накрая и малко здравословни проблеми, но вече почти се оправихме.
За първата среща на Ади с Бобо, преминахме по плажа разстоянието от 23-ти до 6-ти пост
Уж в един комплекс летуваме, а се оказахме в двата му края. Бета, какво става с вас, как сте?
Ще има предостатъчно време за прически, панделки и плитчици. Аз постригах Ади с къса косичка, защото не трае нищо на главата и постоянно косата й беше в очите, но тя каквато е бясна постоянно я мислят за момче. Сега като бяхме на морето "подслушахме" един разговор - мъж и жена я обсъждат в мъжки род. Ади е облечена в розовата гама, с блузка и панталонче, с разните му там "плухички и харбалички"
Но явно за чужденците розовото е универсален цвят, а по-прибраната кройка е подходяща и за момченца. Но по едно време жената умозаключи "Според мен, обаче е момиченце. Блузката му е на точки"

Вики все си ме търсеше и..... си беше залепен за мен.
Изчакайте до есента, сега само ще се изнервите. От всичко което изчетох, слушах и т.н. разбрах, че най добре е да се започне рано пролет или есен, когато температурите са умерени. Другото е че сега т.е. около 1г и половина кърмачетата са някак си по привързани към кърменето. Свързват го с по бързото придобиване на нови умения. Много бързо всичко се развива и сякаш искат да си оставят нещо, което си е неотменно и познато. Освен това това е много лесен начин, хем да си напълнят коремчетата, хем да утолят жаждата в тези жеги.
Ето го и него като Принца на Феите: 

Моя сладур като видя играчките и хукна вътре даже забрави за мен. Не ме потърси нито за секунда. Това е отдели се от мен детето
На всичкото отгоре се проявил като кавалер и качил една малка дама в една кола и я возил
Добре съм си го възпитала 
Събува се, но не може да се обува. Пие от шише и чаша сам, почти не се полива. Пие също и със сламка. Помага ми при обличане и събличане вдига крачета, дърпа ръчички, по лесни неща може да ги съблече - напр. якета. Разкопчава ципове. Бута, дърпа, кара колата си, имам предвид, че сяда и се бута с краката напред и назад. Обича да бута/дърпа и кукленската количка, колички и камиончета. Рита топка, но не му е съвсем любимо. Обича да се гонят с кака си. Тя пък се крие и той обикаля да я търси
не, такъв с различни формички, дървени и всяко си има место/гнездо - звезда, кръг, триъгълник и т.н Обича да пълни шишета със стотинки, дребни предмети, салфетки, изсипва ги и после пак. Показва колко голям ще стане и на колко годинки е
Наложи се да си сложа код за заключване на моя тел. защото го отключва и набира сам, изпраща смс. А по принцип винаги внимавам да не му е в периметъра, но по някога успява да се докопа до него, когато не съм внимавала. Сваля си сам памперса и го хвърля в кофата. Лошото на това е че вече 2 пъти го хващам ето така:
Това да не си мислите че е маска за лице
оставям на въображението ви да си представите каква беше миризмата
, мама, тати, баба, деде, Диди, там - "та" Когато иска да покаже някого или нещо казва "те", "бъъррр" като бута колички, "айде", ам-ам. Обича да си слага разни неща на главата, вкл. и торба и така да ходи без нищо да вижда.
гали и казва "ооооо". Много дърдори, но не всички думи са ясно изразени. Обожава да танцува, само да чуе музика и.....
е на дансинга. Разбира всичко, даже понякога ме учудва, че знае определени неща за какво служат. Той набляга повече на фината моторика, отколкото на приказките.
И другото голям инат е, когато нещо си науми..... ей няма отърване. Рядко позволява да му отклоня вниманието.
Ама само защото кака му така правеше. Научи се да скача по леглото и единия път се изсипа на земята, ама това не го отказа. 

Ако имате възможност таткото и кака да спят в друга стая, а вие с малкото в друга. Ако не то.... ще трябва да се нагласите някак и ако се буди каката, ще трябва таткото да я поеме. Хубаво е от сега да започне, за да не е стрес за нея когато се появи бебето. Къпането, яденето също нека той да ги поема пак заради стреса. Сега има възможност да свикне, а после когато изведнъж всичко и се стовари, ще ти бъде много, много трудно. Леко раждане 

Ама аз така обичам 
Как ли сте се спасили от миризмата, направо не знам
И Марио веднъж си свали наакания памперс, ама го хвърли на земята от кошарката; добре, че не се е запознал с него отблизо, като Вики