Слънчицето вънка грее, МАРТенчето по поляните лудее! - тема 17

• 43 208
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Пуфита, честита втора рожба  bouquet
Да ви е жив и здрав малкия мъж, а Катрин много да слушка мама Hug
Много гуш за всички ви Hug

Надя81, как сте вие Hug

mama_vessy, много сладък тоя Вико Hug

sirence, голям сладур е Марио с тия къдрици Hug

# 526
Пуфита, честитооо! Нека ви носят само радост двете ви дечица!
Сиренце, за пореден път :Чакаме те във фейса!!! Hug

# 527
  • България моята родина
Привет на всички,успявам да изчета всичко,но все не остава време да пиша.

Пуфита честит малък мъж да ви е жив и здрав и много да ви радва.

Лятото при нас е доста скучно,големия град се изпразни и ние от време на време отскачаме до морето,но не съм му голям фен.За разлика от мен малкия си умира от кеф във водата,но за пясъка и дума да не става.Гледам снимките на вашите бебчета как си играят в пясъка,а нашия само да има малко пясък по тялото и откача,голяма е кукона като баща си,все гледа да е чист.
Вече хапва повече друга храна,но от млякото по-хубаво няма  Laughing .Най-основно доматки умира за тях просто.
Решихме да посетим роднините в Ловеч и в понеделник през ноща ни очаква дългото пътуване,което за мен винаги си е страх,като гледам тв и какви катастрофи стават ме побиват тръпки не знам защо съм такава-голяма паника.Та ще останем на Ловеч около месец и после пак насам.
Щях да питам нещо забелязвали ли сте посиняване по венците на малките,видях на Сашо едното зъбче така го мъче да избие,че чак имаше посиняло и кръв под венеца.
И друго Сашо вече не иска нито количка,нито колелце,когато излизаме иска само да ходи и то е едно ходене където види канавка или килимче пред някой вход или решетки винаги иска да мине през тях  Laughing ако не дам се запъва и ме дърпа на там.
Иначе е голяма зелка смее ми се и чак стиска с юмруци,за да ми покаже зъбките си и ме имитира като съм сериозна.Ако искам да го уча да показва нещо не иска,но ако е някоя дивотия веднага я прави сега например правим като индианци тупа се по усата и вика уа-уа-уа.
Май прекалих с писането стига толкова от мен,слънчеви и усмихнати дни на всички.   bouquet

# 528
  • София
Честита втора рожба, pufita, да ви е жив и здрав, и да бъде най-усмихнатото и щастливо братче на Катрин!   bouquet

# 529
pufitaaaa - честитоооо,разкажи ако имаш време за раждането.Пак ли беше в Токуда?

Ивелина - а какво стана със съмнениеята за глутенова непоносимост?

Пуфита, честитооо! Нека ви носят само радост двете ви дечица!
Сиренце, за пореден път :Чакаме те във фейса!!! Hug
newsm10 за Сиренце и фейса е това

VSD -гледах снимки аз,много е хубав Аслан и с това лъвско име...

Мама Веси - за отнасянето,аз не се шашках,докато моя приятелка не ми обърна внимание,че може и да са т.нар. малки епилептични припадъци,които се случват без гърчове и т.н.Симптомите са същите както изглежда Анастасия в тези случаи,естествено не се панирам и т.н.,но 100% ще се консултирам с невролог - предпочитам да съм проверила и да се окаже,че съм сбъркала,отколкото да не му отдам значение и в един момент лечението да е по-сложно...А за логопеда като казах нямах предвид ей сега веднага,септември,октомври,ако дотогава не се е оправил говора...тя наистина освен "мама" и "не",целенасочено друго не казва..."кола" имаше известно време като казваше,но спря...

# 530
  • България моята родина
marinels  за това исках и да останем повече време в ловеч,за да обиколя било то и до плевен и да направя всички изследвания,защото тук от септември започват осигуровките,за мен не е минало и не съм спокойна въпреки,че вече като яде повечко работи акото му е както преди слузесто и жълто а по-гъсто и с примесите от яденето.Ще видим сега като си идем.

Другото е,че от както родих не отидох на гинеколог и сега имам едни оплаквания и притеснения за нещо сериозно та този път ще отида веднага само да се приберем,че трябваше да го направя в началото,но откакто се роди малкия вече няма мен,мисля първо за него аз съм на заден план.

# 531
pufita, честит втори бебок  Hug Да е здрав и много да ви радва, заедно с кака Катрин  Laughing
Пиши по някой ред как сте, за да ни върнеш в онзи сладък омагьосан кръг от кърмене, сняма на памперси и спинкане  Heart Eyes

# 532
Здравейте, мами! Дано не сте ме отписали вече Wink
Влизам на бегом да ви следя и виждам една чудесна новина!
pufita, ЧЕСТИТА РОЖБА! Нека да расте силен и здрав синът ти, и носи само радост

# 533
Пъфита, как роди, колко е голям, как се казва....наистина върни ни пак назад във времето, да си спомним с умиление  Hug

Маринелс, то Кирил съвсем НИЩО не казва насочено. Сричкува па-па, ма-ма, ба-ба има там някои други звуци и това е. Не казва какво иска, а сочи и ааааааааааааааа или ъъъъъъъ и сочи, за да покаже.

# 534
Бях го забравила този форум...

Пуфита, честито момченце!  Hug

# 535
Честит син, pufita!  Да ви е здрав, палав и много, много, мноооого да ви радва!

# 536
pufita, честито бебенце! Да е живо и здраво, и като имаш време пусни 1 снимка да му се порадваме  Hug

# 537
pufita, честита ти радост! Да са ти живи и здрави дечицата! Пиши как сте като ти остане време. Как върви кърменето? Лаком ли е младежът, бързо ли се засища или обича да си поспива на мама на гърдата? Това събуждане и на двете деца обаче ще ти идва в повече, Катрин всяка вечер ли се буди така или сега заради бебето е нещо неспокойна? Таткото да се включва активно, че няколко месеца ще ви е натоварено.
Бобо не чупи играчки...На него му дай да подрежда
Betta, прати го на гости Бобо, тази вечер 2 часа не мога да подредя след моите хуни! Дени едва сега почва да ми съдейства, защото не може да си намира части от разни игри като са разпилени и си говорим, че ще подреждаме всяко нещо на мястото си.
Томасито , какво ново при Елия? Сподели някои развиващи игри  Praynig
Интересно би било да пуснем анкетка "Кой ще ходи на ясла от септември"
Баткото тръгва на градина, таткото ще работи извън града, така че с Ади ще се гледаме по цял ден двечките. Ще дойде най-накрая и нейното време!
С речника все още имаме проблеми и вероятно септември-октомври ще ходи на логопед
marinels, Дени беше навършил вече 2 години, когато исках да го водя на логопед и личния лекар ми каза, че било рано. Сега бърбори, без да спира. Днес сутринта излизаме с колата и той не млъква, говори ми за нещо и между другото ме уведомява за всичко, което вижда "Мамооооо, автобус, виж там една котка, светофарът е червен, колите чакат..." и държи и да му отговарям. Така че както и на мен ми казваха - наслаждавай се на тишината  Laughing Laughing
1. Имаше един крем за заличаване на белези, който се ползва при бебенца. На Аслан белезите от пъпките от херпангината/алергията не избледняват, вече втори месец е. Затова се питах дали мога сега да го мажа или е късно и кое беше кремчето?

2. Някой да е виждал някъде да продават олио (за готвене) от гроздови семена?

За бебешки белези крем не знам, за мен съм ползвала контратубекс. Олио от гроздови семена съм купувала веднъж от здравословен магазин, но предполагам, че и в големите маркети на щанда за здравословни храни има.

# 538
Хубавата новина как накара толкова много скрити мами да се разпишат  Hug
Надя, Катилиас, вие как сте?

Лъки, кажи, моля те - като гледам на колко е момченцето ви, при  2 год. и 11 месеца разлика, вече може ли за второ по-спокойно да се мисли? Аз бях от ентусиастите, готови за малки разлики като вашите и на Катилиас, но като проходи малкият ми стана много трудно и ми се поуспокоиха страстите. Казах си, че за мен добър критерий, за да започнем да мислим и действаме за второ бебе е, когато първото си е стъпило здраво на крака, а и е свалило памперса.

Ена, Маринелка, Маца   Hug

# 539
  • София
Ехоооо!!!

Pufita, ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БЕБЧОО! МНОГО РАДОСТ ДА ТИ НОСЯТ И ДВАМАТА С КАТРИН!

А Сиренце, ти как разбра, че бебето е Владко?

Ние с Теди се оправяме, той всъщност е добре, аз вървя към подобрение. Гърлото ми още дразни, взимам си илачите и така!

Маринелс, за отнасянето питай лекари и специалисти и приятели, които обаче имаш основание да смяташ, че са компетентни (поради личен опит). Иначе може да се объркаш, дори и да не се притесняваш много, както казваш. И винаги искай минимум 2 мнения и разбира се, чети по въпроса, който те вълнува. Майчините ти усещания ще те заведат, където трябва.

Надя и Карилиас да пишат, че и аз имам за писане и Пуфита ще я следя изкъсо. То е защото, Е хайде ще изплюя камъчето и аз Simple Smile

Чакам второ бебче към края на февруари!

Сиренце, не отлагай, памперсите се свалят, Марио е здраво стъпил на земята Simple Smile а и новото бебче не излиза веднага Simple Smile Освен това, ще си имаме повече бременни мами!

Ивелина, не пренебрегвай здравето си, било то и заради детето. Ти трябва да си здрава за да си до него, а това вече засяга и детето косвено, дори не, а директно!!!

Гуш от нас за всички!

Общи условия

Активация на акаунт