Рика , наздраве с по-една безалкохолна.
Сещам се , че и аз бях много жадна по време на бременността си/първото тримесечие/,пиех много прясно мляко, поне по литър на ден.
Ще минавам по-често.Обещавам! Малко съм зле със свободното време , но ви чета почти редовно.
) Цвета на гащите е розов
Само дето си бях навила още преди МАрио ,че ще имам 2 момчета (не ,че искам , ами така ми идваше от вътре) и сега още не мога да повярвам. Ще чакам още 1 път да ми кажат ,че ще е мома
)) Малко съм откачена аз. И на ФМ ходих при Мазнейкова и тя също каза момиче , ама аз все имам съмнение
Надявам се да е период...
Много ми беше криво)) и постоянно седеше с бибата.Не знам как ще я махаме 

Аз нямам достатъчно воля за диети и затова много се радвам на мацки, които успяват:-).
Браво че е момиченце този път, ще си имаш пълен асортимент 
За дрешките има една така работа. От баткото ще изпозлвам много малко неща. Освен това ми се разминават доста и като сезони. Ще умувам и върху почти лятно бебе
много се радвам за тебе и ти пожелавам леко бременеене и едно сладко бебче.
А за Ники да не говоря!
Много хубаво!Разказвайте ни!Аз направо като гледам лентичките и си преживявам на ново моята бременност с Ая:)
Струваше ми се по-добре за мен...винаги съм мразела лигавщините,глезенето
Струваше ми се,че момченцата търпят и повечко строгост...Мислех как ще възпитавам от първия ден...както и на курсовете ме учеха...
Ииии дойде Ая...И се оказа,че както мразя глезенето...всъщност съм нила мнооооого добра в тази област
Та дано да е момиченце...да има асортимент;)
И мен ме вълнува слънцезащитния бански?
Но и на село ще има нужда от бански в басейна
А за смяната на мястото...и аз винаги съм със запек...
Дано са ни здрави дечицата!
,ще се възползвам от него другия месец,когато и аз ще стягам багажа за морето.
.За мен е по-лесно да си пие от шишето,когато си поиска,без да се налага да му го държа.Научил се е да плюе и сега това му е интересно,а последствията са смяна на дрехите по 3-4 пъти на ден,само заради плюенето.Взима си шишето с вода,пълни си бузите и всичко изплюва напред и става вир вода и седи и ме гледа и се смее.Хем му се радвам,хем като се сетя,че пак следва преобличане и
.Онзи ден имахме гости и показа и на тях какво може да прави
.Седна на земята и започна да точи едни плюнки до паркета и с пръстчето да замазва

.Прави гараж и паркира колите вътре,после прибира животни и всякакви предмети ,които са му под ръка.Така се занимава около час ,а аз мога да си седна спокойно пред тв-то.
Много се радвам за теб... и за леката бременност и за розовите гащи... за бибата пак не го мисли, няма начин някой ден ще се откаже. Алекс също е почти постоянно, дори понякога като реша да му я извадя от устата така я захапва ,че няма издърпване... инат човек, ама не се шашкам... ще мине и това ... 

Препоръчани теми