. Останахме да спиме там и днес на обяд се прибрахме. Просто чудесно беше всичко.Разхождахме се из гората, брахме горски ягодки , хвърляхме камъчета в реката. Накаря и една черница намерихме и се омазахме до ушите с дуди
.

разбира се не се мина и без разни притеснение, защото Алекс още от първия ден отново го хвана растройството , тъкмо му мина и падна от леглото и 2 дни куца, след като се мина и това се обрина яко от нещо, така и не разбрах от какво , но и това мина и ей на пробрахме се ... засега сме здрави , но още не мога да вляза в крачка , тъй като съм сама с двамата юнаци и ми е трудничко. Таткото много ми помагаше през цялото време и сега много ще ми липсва

Ние сме резервирали бунгала - Атанасови.За първи път ще ходим там и се надявам да останем много доволни. 

Ние сме резервирали бунгала - Атанасови.За първи път ще ходим там и се надявам да останем много доволни. 

Има приятел на Слънчев Бряг с хотел на първа линия и все там иска да ходим. Пък то един хотел... чудо
Да не кажа по-силна дума, ама си е от соц време. Но тава е - за нашето семейство друго няма!!!
Има приятел на Слънчев Бряг с хотел на първа линия и все там иска да ходим. Пък то един хотел... чудо
Да не кажа по-силна дума, ама си е от соц време. Но тава е - за нашето семейство друго няма!!!
Препоръчани теми