Браво и за послушния пасажер.Ох...аз от сега мисля моите девойки , предстои им път София-Атина, варианта самолет отпадна тъй като полетите не са ни удобни и трябваше да преспиваме два допълнителни дни.Ще имам нужда от много кураж и късмет май. 
Много се радвам, че сте изкарали приказно

Стискам ви палци всичко да потръгне в положителна посока 
Не ми е приятно, обаче, да ми се тръшкат за глупости - така че спокойно си ги оставям да се нареват. 

Бях за два дни с приятелки на влас/без мъж и без деца
Но съм крайно отвратена от плажа в сл бряг
пълно с водорасли н а брега а във водта направо супа от водорасли 15 метра на вътре в морето За сметка на това във несебър беше много чисто и плажа и морето нямаше едно водорасло. 
i nie sme mejdu nesebar i ravda za 2min sam na plaja,goliam kef.

Само остава пак да търсим свещички:)Довечера ще почерпим във ФБ;)
Така че май истината е по средата...Но аз се хвърлих в едната крайност и толкова...
Море само с приятели ми се вижда нереално...
Дано ме споходи някога отново:)Така бих си пийнала...няма да спирам даже..ще се почвам с ментичка от обед,шотчета едно друго...ех мечти;)

.

.
Много е добро това , което си пуснала и това , което си разказала. Ще видим за догодина може и да го посетим.
До колкото съм чувала е някаква програма на социалното министерство, разрови се в сайта им ( въпреки че аз каквото и да съм търсила там не съм го намирала ) , ако не откриеш отговор провай в социално подпомагане по постоянен адрес , мисля че към тях се назначава човека. Само знам ,че има куп документи и бумащини и става много трудно, но ако имаш човек , на който може да оставиш детето, си струва да се пробва
Та така - до къде сте с приказките, говорите ли, пишете ли вече съчинения на тема: как изкарах лятото и т.н. ? ? ?
Препоръчани теми