Да хвърлим зимните плетки,време е вече за рокли и жилетки!

• 125 296
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Дарина, ето ги моите предложения за чанта. За съжаление не всичките са със схеми, или поне не са в тази папка, в която съм си запазила модела.  Blush Аз бих направила бяла чанта с едно голямо синьо цвете.

Сънчо благодаря за темата.

Пуфи бързо да излизаш от дупката, че...  smile3512 Предложи някоя прежда за пончо, ти по ги разбираш.  Praynig

# 31
  • Варна
Благодаря за слънчевата тема  smile3525
Аз ще си плета ето този топ,ако има желаещи да сме повече,че да мога да питам при неясноти  Embarassed
http://grukhina.ru/iblock/schema/platja_tuniki_topiki_/vjazanyj_ … tonkix_bretelkax/

това е любимият ми топ,ама не се осмелявам да го започна.....миналото лято си бях набелязала една от рокличките,които са дадени като вариант(даже имаше тема в осинка.ру)...успех с плетенето на твоя топ!!!

# 32
  • София
Страхотна тема, зареждате ме с настроение. Нищо, че "абитУренти" ме тресат тия дни и не плета нищо.....  Hug

# 33
  • София
 Запис и от мен. Невероятни красоти и аз ви завиждам за скоростта и времето за плетене!  Hug

# 34
Записвам се и благодаря за страхотната нова тема.   bouquet
Не спирам да ви чета и да се дивя на чудесийте, които сътворявате. Аз мога да се похваля само със завършен гръб на розовия пуловер, който вероятно ще си плета до следващата година  Embarassed За да си успокоявам нервите след поредното му разплитане от време на време избучквам и по някоя смахната играчка. Когато ги снимам ще се похваля. Кучето (радужна дакса май беше  Grinning) наистина много радва очите и душата. Аз засега ще спра да си харесвам други неща за плетене, защото този розов пуловер просто трябва да стане...по някое време...все пак!

За рокличката от питането на Азарея - http://natali-lapina.gallery.ru/watch?ph=6k5-dqDlC - на сайта на мацката, която ги плете отдолу в коментарите тя дава препратки към схемите, които е използвала (станах и спец по търсене на информация  Laughing)

# 35
  • varna
Много хубава и цветна темичка, много ми хареса Peace  bouquet
Аз мога да покажа само едно калъфче за телефон Embarassed Нямам времееее Sad

# 36
 newsm51 (вместо запис,че направо заспивам))

# 37
  • София
sela_wi, чудесна пелена и шапчица! Hug
liletka, моите красоти останаха в старата тема  Hug

# 38
запис и от мен. Откакто се стопли нямам много време нито да следя темата, нито да плета  Embarassed

# 39
Vache ,верно са страхотни красоти,много красиви са и  цветовете smile3501 Сега чака с глухарчетата потника да видя Wink

Аз днес съм малко почивка и ще се отдам на творенията,ама първо ще мина през магазина,че щяло да има ново зареждане Joy Joy Joy трябва да си попълня колекцията.

blue eye ,страхотни са и кучето и най -вече топа.Имам го и аз запаметен,но кога ли ще стане.Браво ,много е хубав твоя   smile3501 Коя прежда е това?

А вижте ,не са ли прекрасни тези бухалчета Wink

# 40
  • Варна
Blue Eyes, много хубаво потниче - свежо и красиво! Как успя да го оплетеш толкова бързо, не знам. Да си го носи със здраве малката госпожица!

Лилетка, бухалчетата са един път!!

# 41
  • София
Лилетка, ще го направя и глухарчето  Wink И на него ще му дойде времето. Ето например на какичка плета една жилетка откакто е 5 годишна, Тя сега е на 9 г.  Crazy Доплитах... докарах я до за 6 годишна... останаха ми около 15 см от единия ръкав. Сега ще трябва да я доплета за бебето. Ако не стане, ще стане за бебето на някоя приятелка  Crazy Joy
Обаче другите изделия доста по-бързо ги правя, проблемът е, че прескачам от едно на друго...  Embarassed

Бухалите са чудесни и леснички, ама трябват мног цветове.

# 42
Пепито, благодаря.

Снощи заплетох едни цветенца бели и .... почнах да правя един летен шал за върху роклята Simple Smile

Ваче, както виждаш не си само ти .... мен ме чакат един мохерен шал и шапка, два гоблена, "поръчка" за червено елече и чантата дето я показах вчера (макрамето) ............ последните две поне не съм ги почнала Simple Smile))))

# 43
  • София
DarinaK, и аз сега правя гобленче и болерото.. а пропускам една картина от калоферска дантела, ама и нея трябва да доправя, че е за подарък  Confused

# 44
Записвам се да ви следя. Вчера си купих прежда и тези дни ще хващам баба да ме учи да плета.
Големи красоти творите.

Общи условия

Активация на акаунт