Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Кои са някои популярни теми във форума?
Кои са някои популярни проекти, които се споделят на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Кои са някои популярни теми във форума?
-
Кои са някои популярни проекти, които се споделят на форума?
-
Какви са някои от техниките и съветите за плетене, споделени във форума?
-
Какво представлява концепцията за семинар, уъркшоп или седянка с плетачки-майстори и кандидат-плетачки, споделена в публикацията?
Бях забравила за мериното, наистина е хубава и я има в нашия магазин, по принцип. Приятелката ми иска зимно пончо, на две игли с ресни и да е черно, че да ходи на всичките й дрехи. А аз не си падам по плетки на две игли... Предложих й едно на кука, хареса го, но се оказа че черна прежда няма в нашия магазин и ще й предложа да си поръча по нета пък да видим на какво ще се спре в крайна сметка. На мен ми хареса холивуд, и е на промо, само че не съм виждала изплетени дрехи от нея. Вижда ми се че е ефектна. А дали ще ми стигнат 500 грама, за малък размер S или M.

Имах само 300 гр от преждата и затова реших, че няма да ми стигне за рокля, и заплетох само пола. Но сега ще ми останат около 150 гр и се чудя дали да не си спретна някое болеро. Харесах
Гледах в архивите на осинките, но не го видях.
та ако може