Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 051
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 480
Момичета ,споделяйте впечатленията си,защото нито едно мнение не е маловажно и смешно! Да са ви живи и здрави бебчетата ! Желая успех на тези ,които им предстои раждане !  bouquet

# 481
  • СОФИЯ
Laila33 ,смятам че идеята да се споделя тук е да се казват и положителни и отрицателни неща ,пък всеки да си прецени ,дали да ходи там да ражда и не виждам ,какво лошо е казала  shamandurka79 . Когато човек си плаща,може да има изисквания ,все пак не е даром(или аз не съм разбрала )!?  Grinning Grinning Grinning
kate,благодаря ти за подкрепата,не желая да влизам в ненужни спорове.
Пожелавам на всички бъдещи мами,които ще раждат в Софиямед леко раждане и да ви се родят живи и здрави бебенца.
Честито и едно голямо браво на мамата родила вкъщи,това си е истинско приключение.  Simple Smile

# 482
И аз не искам да влизам в ненужни спорове, но надали бих занимавала хората по форумите за най-малкото, което не ми е харесало, а изисквания като има човек влиза в кабинета на лекаря и му ги казва лично - аз така бих постъпила - особено в частна болница. Но всеки е различен човек - едни мрънкат повече и за най-малкото, други са по-толерантни, така че - наистина няма значение и съм съгласна, че спорът е излишен. Успех и от мен на всички бъдещи майки, да родим лесно и да са ни здрави децата - в крайна сметка това е най-най важното за всички нас в момента   bouquet

# 483
Не мисля,че хигиената е дребна работа (поне за мен де ) ! И не всичко в болницата зависи от лекаря! shamandurka79 , мен също много ме дразнеше,когато ме оставят да виса да ги чакам ,като свърши записа на тонове ( не в Софиямед де)  ! Peace Все пак ,ако исках да вися цял ден ,щях да отида в държавна болница  Wink.  И не виждам,защо Laila33 толкова се дразниш от споделеното!?

# 484
Angel&Demon, честита радост!!! Да сте живи и здрави! Това е най-важното! Вие сте герои и тримата - и ти и бебечо и тати!!! Защо не успя да отидеш до болницата? Знам, че ти е второ раждане, а там нещата стават по-бързо, но пък имаш и опит вече с първото детенце, знаеш какво да очакваш като усещане горе-долу... Ако ми се случи такова нещо по-добре да разчитам на себе си. Нашият татко сигурно ще роди преди мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но на мен ми е първа бременност и се надявам, че ще имам време да стигна до болницата, макар че ми е малко далечко от вкъщи и това малко ме притеснява.
Аз да ви кажа какво правя като ме вържат за запис на тонове да ми се посмеете. Веднага щом съм готова звънкам по телефона на регистратурата на жената, която ме връзва и тя идва  Mr. Green Аз не си парвя записите в Софиямед, ама и мен ме връзват и ме оставят. Тя винаги си има работа жената и като се сети за мен идва да ме провери, ама аз не я чакам след като приклчючи машинката, а си я викам директно  Laughing

# 485
Хехе мамче_нанче ,браво за идеята Wink)) ! Като гледам и на теб малко ти остава ! Леко раждане Wink  Simple Smile

# 486
Laila33,това е тема за споделяне. Хората ще пишат,каквото сметнат за нужно,не мисля,че ти си лицето дето ще държиш сметка,кое е подходящо и кое не да се споменава. Тук сме да си бъдем полезни.
Angel&Demon,честито ви бебче,да е живо и здраво и много да ви радва.   bouquet

# 487
Благодаря ти, kate  Hug Чакаме включване, а като мине ще споделя впечатления от болницата за мамите след мен.  Peace

# 488
Здравейте мами и кандидат - мами, аз преди 4 дни си направих няколко теста за бременност, които бяха положителни, но с бледа черта и реших да си направя кръвен. Показа 214.0 чхг, точно в Софиямед. Още не съм си избрала лекар, който да проследи бременността ми и се насочих към тази болница. Имате ли вече някой предвид там? И кога за първи път отидохте на преглед, след като разбрахте за бременността си, сорри ако има тема, но съм нова във форума. Предварително благодаря Simple Smile

# 489
Здравей, kardjeva2 и честито! Чака те един прекрасен перод (въпреки малките несгоди), а аз ти пожелавам лека и безпроблемна бременност  Hug Препоръчвам ти др. Димитров, но според мен всички мами тук биха ти препоръчали техните доктори. Мисля си, че който и доктор от болницата да избереш ще си в добри ръце. Аз лично правих 2 теста през 1 седмица и и двата ми показаха, че не съм бременна, но аз си знаех вътрешно, че съм. Отидох в болницата и ми направиха кръвния тест, а аз не се сдържах да изчакам резултата и поисках преглед, на който се видя малката 3 сантиметрова точица  Mr. Green  newsm44 Бях в 5 или 7 г.с. От там др. Димитров ми каза да ходя на 2 или 3 седмици на прегледи. Според мен след като вече имаш резултат от кръвния тест можеш спокойно да си запишеш час за 1 преглед. Димитров ми обясни всичко доста обстойно при този първи преглед - как горе-долу ще протекат нещата, кога и какви изследвания ще ми се правят и какво да очаквам като цяло от бременността. Сега като ти ги пиша тези неща и съм на две седмици от термина си мисля как отлетя времето....  newsm76

Искам да попитам родилите мами следното - като ходя на запис на тонове нямам контракции все още. Вие имахте ли контракции на записите малко преди да родите? Може ли да не се засичат контракции, а да родя в същия или на следващия ден например след като съм си направила запис?  newsm78

# 490
Благодаря много за инфо-то. Леко раждане и едно хубаво и здраво бебче :-*

# 491
Здравейте момичета!Имам няколко въпроса към мамите родили сексио в София мед.Първо, след като родя,дали ще пуснат таткото при мен и дали ще му покажат бебето?Докторката към която съм се насочила,не е щатен работник там,но има договор да изражда.Чудя се,след като мине самата операция и тя си тръгне,какво е отношението на докторите в отделението спрямо пациента.Смисъл такъв че ако имам нужда от тяхната помощ,дали няма да ме забият с някакво изказване от сорта на-питай доктора при който ражда  newsm78.

# 492
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте, мамчета!
Аз като ходя на тонове, винаги ми казват като излезе листа да им звънна на звънеца и сестрата веднага идва.
Аз лежах в болницата преди 2 месеца за задържане и мога да кажа първо, че не съм платила една стотинка, второ, че всички бяха много мили и внимателни. Докторите и на визитация и през деня, че дори и посред нощ идваха да ме питат как съм, имам ли болки или нужда от нещо, тъй че cvete_to, мисля, че страховете ти са напразни.
[/b]kardjeva2[/b], който и да избереш няма да съжаляваш Simple Smile

# 493
cvete_to нямаш поводи за притеснение Simple Smile моя лекар също не беше на щат там, но всички в отделението ще се държат добре с теб и ще ти обръщат нужновто внимание, ще ти дават болкоуспокояващи когато имаш нужда и ще отговарят на всичките ти въпроси, така че спокойно Simple Smile моят лекар идваше всеки ден да ме провери как съм, но при теб не знам как ще е.
таткото го пуснаха да ни види, няма поводи за притеснения всичко в болницата е добре Simple Smile

# 494
О, добре звучи,че наистина се бях притеснила малко.А да те питам ти ползва ли допълнителна упойка след раждането и каква и е цената?Първия път като раждах не исках,но сега мисля да се възползвам..Мама на Раличка,гледам ти линийката-малко остава!Желая ти леко раждане и най-прекрасното бебче...После да разкажеш как е минало раждането!

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 10:05 от cvete_to

Общи условия

Активация на акаунт