Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg

• 120 394
  • 696
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Запис да следя темата.  Wink

# 571
Аз поръчаx вчера, но все още нямам меил от които да разбера кога ще получа поръчката. Получих само един за потвърждаване на поръчката, но пишеше че ще пратят още един. Такъв за сега няма.

# 572
  • София
Така пишат, но не изпращат. Не се притеснявай, а ги очаквай след 5-6 дена. Peace

# 573
Видяхте ли новите цени в Ензо?  Laughing Тези хора се излагат!!

# 574
Вдигнати ли са?

# 575

Защо пък да се излагат ?
Явно си имат система по която се определя цената. А и според мен това са реалните цени, съдейки по това , че 2 бр.  шампоан от 12 лв. ми го смята с крайна стойност 25 лв.  Предполагам са получили доста запитвания защо това е така и затова са обновили цените. Но чак да се излагат..не мисля  Simple Smile

# 576
  • София
Ами не,някъде с около 50 стотинки и са го написали примерно не 10 лева,а 10,5.Което според мен е нормално,от всички чужбински сайтове от които пазарувам като обърна от паунд,или долар в лева ми излиза не кръгло число.

# 577
Никъде не написах, че са вдигнати. Просто е смешно как преди нямаше "нужда" от стотинки, а сега изведнъж има  Laughing

# 578
  • София
Някои даже са намалени с 50 ст.  Laughing

# 579
  • София
На мен пък ми е по-неприятно, че в тотала имаше закръгляне - по новия начин е по-коректно Peace

# 580
  • Пловдив
Според мен не са длъжни да поддържат еднакви цени. В амазон примерно доста често намалят нещо драстично и на следващия ден повишават цената,но там никой не се жали.

# 581
  • София
На мен пък ми е по-неприятно, че в тотала имаше закръгляне - по новия начин е по-коректно Peace

На мен снощи ми закръгли така сумата на поръчката.

# 582
Аз поръчаx вчера, но все още нямам меил от които да разбера кога ще получа поръчката. Получих само един за потвърждаване на поръчката, но пишеше че ще пратят още един. Такъв за сега няма.

Аз не получих първия път, не чакам и сега.   Wink
Очаквах поне обаждане, още повече, че писах, че искам поръчката до офис на куриерската фирма.
Ще взема аз да се обадя, защото явно така няма да стане. 

# 583
Ако е така, извинявам се, но пак е дразнещо как си променят цените.  #2gunfire

# 584
Цените са намалени!Със стотинки,но все пак си е намаление WinkПомня доста от цените и се радвам че сега са надолу...Не виждам с какво се излагат Rolling Eyes Напротив!Когато купим повече неща,тези стотинки се превръщат в спестени левове Wink Иначе и без мейл за пратена поръчка,аз си я чакам.Все до десетина дена ще дойде!Свикнала съм с това като купувам от Ибей с посредническа фирма.Тогава никакви мейли не ми пращат и изведнъж хоп,нещата са тук Laughing

Общи условия

Активация на акаунт